GOTT NYTTÅR!!

nu håller vi på att fixa oss här hos mej, och snart drar vi ut! hinner tyvärr inte lägga up outfiten ikväll, så den kommer upp imorron!

MEN HA EN TREVLIG KVÄLL ALLIHOPA, OCH ETT GOTT NYTT ÅR!ca 10 timmar kvar

godmorgon! nu är det inte långt kvar till det nya året, 2010! och jag är sjuuuuuukt taggad inför ikväll, kommer bli så jävla kuuuuuul!
nu ska jag snart ta ett långt bad, och sedan börja fixa mej osv. outfit bild kommer senare!

jag har hört att "det som händer vid 12 slaget representerar hur det nya året kommer att bli", vilket jag verkligen tror på. det resulterar egentligen i att jag känner lite press och ångest, för det är ju klart att jag vill att mitt 2010 ska bli bra! vad tror ni om detta?
no stress

nu är jag helt redo för nyår! nästan. ska springa ett sista ärende i stan senare, och sedan sola solarium ikv och imorron.. men sedan är jag helt klar med allt jobb och stress, skönt!

detta köpte jag i stan idag:

vi fick också uppleva en istid..

kom precis in, och brrrr vad kallt det är ute! helt otroligt! närmar sej -20, och man får en chock varje gång man går utanför dörren! buhuhu jag saknar sommaren! :'(
plågsamt att jag faktiskt måste vara ute också.. imorgon t.ex, så måste jag springa hela dagen på stan för att fixa massa saker inför nyår osv.
funderar starkt på att ta med mej hårtorken och smälta bort all snö när jag endå är i farten..fick jag välja själv så skulle jag stanna inne och kura tills vintern är över!ICA-Ulf videobloggar

hahaha så jävla klockers <3