godmorgon!

kom hem väldigt sent igår och var då jättetrött, död i hela kroppen och dyngsur! men det går ju lika bra att skriva om kvällen idag, eller hur? ;)
hade iallafall skitroligt! trots vädret så blev kvällen riktigt lyckad. det började med att jag och märto satt inne på donken eftesom det regnade jättemycket ute, så vi skulle vänta tills det dämpat sej. och då satt det ett helt fotbollslag från liverpool där, och dom började genast att ragga på oss och en av killarna (han var riktigt ful) gick väldigt hårt fram och frågade om vi ville ha trekant!? "eeeeew no!". sen fortsatte dom prata med oss tills vi tillslut lyckades rymma därifrån efter att ha tackat nej till ett sååå oemotståndligt erbjudande från dom att följa med till deras hotellrum haha... dom var typ 20 pers och 18 år? och vi var två 16 åriga flickor.. hmm. dom blev lite snopna när vi, innan vi gick, sa "you're gonna rape us!" och dom började genast att prata bort sej och berätta om fotboll, men vi lyckades somsagt att smita.
sedan gick vi till subway där vi träffade massa folk som vi hängde med några timmar, och efter några misslyckade försök att planka in på stråket så hörde vi "efterfest!" och följde med dit istället! and the rest is history.. hihi :')
tyvärr glömde jag kameran hemma, men jag får ta med den nästa gång istället ;)

nu ska jag duscha och fixa mej, sedan ska jag till min vän riko, och ikväll ska jag på bio och se harry potter och halvblodsprinsen! har hört lite delade åsikter om hur bra/dålig den är, men eftersom jag älskar alla harryfilmer så tror jag att den kommer vara superbra!

hörs senare, puss


H A N N A | [ e s t h . b l o g g .s e ]

Hej! Svara gärna på frågan i mitt
senaste inlägg angående Jordan som
ny medlem i Sex and the city gänget!

kram från mig
http://esth.blogg.se

Anonym

riko, hundrakorvar! <3

Anonym

haha åh vad roligt! :D

e

haha "you're gonna rape us!" f*n vad bra :')

Lona ♡ designar din blogg, för bra pris:D

Den är bra, fast inte hundra :')

märt0

så sjukt lyckad kväll, tack <3 hahaha "no, you're gonna rape us!". måste göras om! <3

Erica

Fin, fin blogg :D

JENNIFER

Gullig blogg :) ^^

Nora

Hej.
Jag tycker att din blogg är jättebra!
Typ den enda som är normal och inte så himla plastig.

Vad har du för dialekt?Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: