invigning av storsjöcupen 2009

förlåt för att jag inte uppdaterat något idag, men jag vaknade runt 2 och var då jäkligt seg tack vare några getingar och snorungar som störde min skönhetsömn... så jag har helt enkelt inte orkat.

har precis fixat mej efter att tagit ett låångt bubbelbad, och om ca en timme drar jag till invigningen! blir nog riktigt roligt, och med allt folk från världens alla länder.. haha :)

och så här ser jag utHE'S ALIVE!!???http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5447370.ab

HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS!isabelle"michael"strömberg?

äntligen! nu har jag jobbat helt klart så nu får jag sommarlov! :D

sitter och kollar på michael jacksons thriller-musikvideo, och han var ju så jävla snygg i den! varför kunde han inte nöja sej? dock är det hans pappas fel då michael som barn utsattes för både fysisk och psykisk misshandel av sin far och han har själv berättat att han ofta grät under sin barndom av ensamhet och blev ibland illamående och sjuk av att se sin far, och ville aldrig likna eller bli som honom.

haha och på tal om att likna någon..
så minns jag när jag gick på dagis och hade tagit med mej en michael jackson skiva dit (dangerous) och hade på mej mina guldbyxor och en vit skjorta och sa att jag ville uppträda som honom! haha kan ni tänka er en liten isabelle-michael springa runt på dagis och dansa till michael jackson? :')

jag kommer även ihåg alla bilder jag hade på honom, som jag klippt ut ur tidningar. och en dag hade jag varit hos tandläkaren, och när man var liten så fick man ju alltid en liten "sak" när man varit där. jag fick ett klistermärke som var en ros, och när jag kom hem så klistrade jag fast rosen på en av bilderna, den som var min favorit. tror till och med att jag har kvar bilden någonstans :')
det känns nästan som att jag förlorat en del av min barndom.


ny kategori i bloggen: michael jacksonmina favoriter

jag kan fortfarande inte få in att MJ är död! kan inte fatta att jag aldrig kommer att få se honom, vilket var min stora dröm när jag var liten. jag var beredd att åka till london för att se en av hans sista konserter, det sa jag flera gånger till min syster, men sedan dog han!?
dock så kommer han alltid att leva genom sin musik och folket. alla kommer att minnas.

här är en av mina favoritlåtar/videos med michael jackson:

Paul Mc Cartney & Michael Jackson - Say say say


och här är en remix av låten, älskar den!
taste the summer


sitter nu i morgonrock och har en skål med jordgubbar och grädde i mitt knä. sjukt gott! och jag äter det även om jag är allergisk mot jordgubbarna. ska man leva så måste man ibland ta risker ;)

det går ju fan inte att uppdatera! blogg.se suger.