invigning av storsjöcupen 2009

förlåt för att jag inte uppdaterat något idag, men jag vaknade runt 2 och var då jäkligt seg tack vare några getingar och snorungar som störde min skönhetsömn... så jag har helt enkelt inte orkat.

har precis fixat mej efter att tagit ett låångt bubbelbad, och om ca en timme drar jag till invigningen! blir nog riktigt roligt, och med allt folk från världens alla länder.. haha :)

och så här ser jag ut


Anonym

http://www.sommarglass.com/?r=4047

BLI MEDLEM SÖTNOS, GILLAR DIN BLOGG :D
SNÄLLA SÖTA DU BLI MEDLEM

villken söt kjol

Cornelia

Grymt snyggt outfit! :)

Anonym

köpt kjolen någonstans? :)

e

Hej. Jag ber om ursäkt för att jag skrev att du hade tjocka armar. Du har skitsmala armar, och anledningen till att jag skrev att dom var tjocka var för att jag tyckte att jag själv var fet. Alltså, jag mådde bra när jag fick dig att må dåligt över dina armar. Och nej, jag är ingen sadist. Men du vet, när man är missnöjd med sig själv så vill man ibland få någon som man tycker är mycket snyggare och smalare att må dåligt. Kommer inte ens ihåg allt jag skrev och jag orkar inte leta upp dom kommentarerna. Jag skriver det här bara för att du skulle veta varför jag skickade en sån dum kommentar. Man tänker egentligen inte att dom elaka kommentarerna man skriver skickas till en person, man tänker att dom skickas till en blogg och att bloggaren egentligen inte tar åt sig. Tro vad du vill om mig nu, att jag är en tönt eller whatever. Och jag kanske är en tönt som säger förlåt för att jag fick dig att må dåligt över dig själv när det var mig det var fel på, jag vet nämligen hur dåligt jag skulle må om någon kallade mig tjock.
Du kanske redan hade glömt det här och sorry om jag påminde dig. Och just det, jag skriver från en annan dator så min ip adress kanske är ändrad.
Förlåt.

c arolin

söt kjol:)

Anonym

Fan va fin du va då =P

Anna

Fin blogg :)

Anonym

vart har du köpt kjolen ? :)
grymt fin =)

Maggie

Du är verkligen den vackraste tös jag sett xP super fiin =) super snygg!<3

lara

ootrooligt sööt kjool :D:D

köpt någonstans.? :D

Jennifer

Söt blogg! :)

Amanda

Underbar kjol! Vart har du köpt den? =)

evelina

vart är kjolen ifrån ? :)

Cajsa Torres Daahl

Omg va fin kjol/klänning? :D skit snyggtNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: