isabelle"michael"strömberg?

äntligen! nu har jag jobbat helt klart så nu får jag sommarlov! :D

sitter och kollar på michael jacksons thriller-musikvideo, och han var ju så jävla snygg i den! varför kunde han inte nöja sej? dock är det hans pappas fel då michael som barn utsattes för både fysisk och psykisk misshandel av sin far och han har själv berättat att han ofta grät under sin barndom av ensamhet och blev ibland illamående och sjuk av att se sin far, och ville aldrig likna eller bli som honom.

haha och på tal om att likna någon..
så minns jag när jag gick på dagis och hade tagit med mej en michael jackson skiva dit (dangerous) och hade på mej mina guldbyxor och en vit skjorta och sa att jag ville uppträda som honom! haha kan ni tänka er en liten isabelle-michael springa runt på dagis och dansa till michael jackson? :')

jag kommer även ihåg alla bilder jag hade på honom, som jag klippt ut ur tidningar. och en dag hade jag varit hos tandläkaren, och när man var liten så fick man ju alltid en liten "sak" när man varit där. jag fick ett klistermärke som var en ros, och när jag kom hem så klistrade jag fast rosen på en av bilderna, den som var min favorit. tror till och med att jag har kvar bilden någonstans :')
det känns nästan som att jag förlorat en del av min barndom.


ny kategori i bloggen: michael jackson


e

hahaha fan vad gulligt! :') <333

fridha

Hahah kan se det framför mig när du står där och dansar! :D

Anonym

JAA! visst var han snygg!? :D

Hej

Tja, kan inte du linka din (om du har) spotifylista här? det vore trevligt.

Bloggsatt

Hej! :)

Du har blivit Bloggsatt!

/ Bloggsatt.se - Betygsätter Bloggar

-Milly-

Åh vilken härlig blogg du har!
Är allt bra med dig idag?

Jag la till dig på bloglovin'
Gör gärna detsamma!

Kram!

Anonym

UPPDATERA MERA, KVINNA!

Viktoria

asså herregud!
Jag har mått så jävla dåligt efter att han dog! han var exakt som du beskrev i texten"en del av din barndom"! vet du? en del av mitt hjärta helades faktiskt lite när någon kände som jag ! <3



Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: