SVAREN FRÅN FRÅGESTUNDEN, DEL 1


Varför började du blogga?

jag startade faktiskt bloggen av ren tristess. jag hade även haft några bloggar innan den här, men som jag la ner efter någon månad för att jag blev less. så jag tänkte att jag skulle ge "bloggandet" en chans till, och det var då jag fastnade för det :)

hur mkt står din statistik på just nu?
just nu har jag mer eller mindre 6 000 unika /dag

är de du som gör din header osv på bloggen?
ja det är det faktiskt :)

läser du andras bloggar?
ja självklart gör jag det, jag är helt fast i bloggvärlden haha!

vilka bloggar läser du?
jag läser kissies, dessies, rahlenfeldts, fokis, classes och typ någon enstaka randomblogg :)

tjänar du pengar på bloggen?
ja det gör jag, dock inte flera tusen, men det blir vell mellan 500-1000 kr /månad, och pengar som pengar, alltid nått att ha :')

hur länge har du bloggat?
i februari så har jag bloggat i ett år!

läser du nån gång dina läsares bloggar?
ja, det händer väldigt ofta att jag klickar in på någon läsares blogg om dom kommenterat nått intressant. jag är väldigt nyfiken på er läsare :)

Vad skiljer dig ifrån fjortisbloggarna?
det är egentligen en fråga som ni borde svara på. men den främsta skillnaden tycker jag är att jag inte provocerar i min blogg, och jag är aldrig otrevlig/elak mot mina läsare. jag skulle aldrig heller kunna hänga ut någon i min blogg.
sen är jag "mej själv" i bloggen, och har ingen image, eller ljuger. dock är det otroligt svårt att visa sitt rätta jag på internet, eftersom det är så lätt att bli dömd och missförstådd..

Hur gör du din header :)?
jag gör den i photoshop :)

Gör du gratis headers?
nej sånt har jag varken tid eller ork för..

hur fick du din blogg att bli så populär? :D
i början så var det vell mest att jag "hjälpte folk att hitta hit" haha, och sedan tror jag att folk gillar att jag inte provocerar eller är otrevlig. det är vad jag hört iaf :)
sedan ska man se till att hålla bloggen intressant, så folk inte ledsnar, vilket man kan göra med hjälp av att ha med många bilder, skriva om intressanta saker, ha olika "aktiviteter" osv :)

Vilken vackraste kommentar har du någonsin fått, också utanför bloggen?
väldigt svårt att säga, eftersom alla komplimanger är fina! men jag blir väldigt glad när jag får komplimanger som inte bara har med mitt utseende att göra, eftersom det egentligen är ganska opersonligt med tanke på hur mycket man kan "fejka" sitt utseende med hjälp av smink osv. men jag blir glad för alla komplimanger jag får! :)

vad tycker du om Kissie?
jag tycker att det är synd att hon ska ha så otroligt dåligt självförtroende, och vara så osäker på sej själv. det märks så väl.. sedan tycker jag att hon borde växa upp någon gång, eftersom hon är hela 18 år, och borde skaffa sej ett liv.

tkr du om dessie?
jag vet inte varför, men hennes blogg är min favorit blan fjortisbloggarna, det är den enda av dom som jag kan läsa utan att få psykbryt, än om hon är den mest "provocerande". kan ha att göra med att hon bara är en "liten flicka" och jag har överseende. hon har tid kvar för att växa upp.

läser dina föräldrar din blogg?
nej det gör dom inte, dom vill inte "snoka"

andväner du photoshop? isf vilket och är du bra på det?
ja, har man tillgång ill photoshop så är det självklart att man använder sej av det ;) jag använder adobe photoshop elements 4.0. och ja, jag har skillZ. haha nejmen jag har ju hållt på i snart över 5 år, så talang har jag nog :)

vad heter din systers blogg?
evelinastromberg.blogg.se

varför gör du sällan videoinlägg?
dels för att det är så svårt att få med allt man vill säga, eftersom det glöms massor och man vill inte göra videon för lång, och för att jag gillar mer att skriva och visa bilder och sånt.
dock verkar mina läsare vilja ha mer av det, så vi får se om det blir fler videor :)

vad gillar du med att ha blogg?
det finns såklart många nackdelar, men även fördelar med att blogga.. det jag gillar med att ha en blogg är vell när folk känner igen en och ger en beröm för det man gör, och att man får skriva av sej och alltid ha någon som faktiskt vill läsa om det man gör :)

Trodde du att du skulle få så många läsare som du har nu, när du börja? :)
haha nej det hade jag inte en tanke på. i början var jag typ lycklig över att bara ha 50 stycken om dagen, men sen blev det fler och fler, och då börjar man även lägga högre krav.. more is more

planerar du att bli som Kissie och Dessie ?! , hoppas inte ! :P♥
nej verkligen inte. jag skulle aldrig vilja bli "känd" för att vara hatad.


hur är du som person? är du bitchig och snobbig och en som tror att hon e bättre än alla andra?
haha verkligen inte. har aldrig sett mej själv som bättre eller mer värd än någon annan. jag är nog ganska ödmjuk, och försöker alltid bemöta nya människor på bästa sätt, just för att jag inte vill att folk ska få fel uppfattning av mej.

Hur ofta brukar du gå ut och festa?=)
brukar bli nästan varje helg nu för tiden, alltså lite för mycket. men jag vill gärna ta vara på helgerna eftersom man knappt hinner något annat än att gå i skolan på vardagarna.

vilken är din favorit klädaffär?
har nog ingen speciell favorit. hittar jag något snyggt så köper jag det, och det kan vara på vilken affär som helst nästan. men där jag oftast hittar något är vell kanske gina eller h&m :)

vilka ställen rakar du dig på ? :P
haha "överallt"

hur lång är du?
hur gammal?

jag är ca 173 cm lång, och är född den 4 september 1993, alltså 16 år :)

hur mycket väger du?
haha där kommer den "förbjudna" frågan.

hur har du fått det hjärtanet på din hand?
när jag gick i sexan så fick jag någon knasig idé, så jag tog en trubbigt nål (en sådan man sätter upp saker på väggar/tavlor med) och började rista/gnugga in ett hjärta i handen. sedan rev jag upp sårskorporna som bildades, just för att jag skulle få det ärr som jag har idag. haha och det började vara osv, så det är inget att rekommentera.

vilket lag hejar du på fotboll och hockey?
haha jag är inte så insatt i någon av sporterna, så det blir omöjligt för mej att svara på, dock vet jag vilka lag jag inte hejar på :')

biter du på naglarna?
nej, jag river faktiskt :( helst om jag är nervös.. dålig vana, som jag måste lägga av med!

har du ngt favorit spel? the sims, o.s.v?
det går typ i olika perioder för mej haha.. ett tag älskar jag the sims och blir som besatt, sedan ledsnar jag och hittar något annat. men spore är faktiskt ett spel som jag tycker väldigt mycket om! :)

är du nöjd med dig själv?
när blir man någonsin nöjd? man lyckas alltid hitta massa fel på sej själv, istället för att fo kusera på det man är nöjd med.. tyvärr är jag en av dom som är otroligt bra på att hitta fel.

vilket är ditt favoritplagg i garderoben?
det är nog någon svart kofta tror jag  :')

när fick du mens?
när jag gick i 7an tror jag

Kommer de fram fans på stan någon gång?
ja faktiskt, eller "fans och fans" men det händer faktiskt väldigt ofta att det kommer fram folk som gillar min blogg osv, vilket känns otroligt kul!

har sätt att du har haft bild på snygge tom kaulitz, gillar du tokio hotel? :)
älskar ditt hår btw :)

tack! och ja, jag vart ett stort fan av tokio hotel för några år sedan, innan dom vart så stora som dom är idag, men det har lagt sej nu, men jag gillar dom fortfarande och ska självklart se dom i mars! :D

vilka favoritfilmer har du ?

favoriter byts ut hela tiden, men just nu är det kanske twilight, nya harry potter, och så gillar jag wild child!

har du någon gång suttit i en folkracebil?
haha nej det tror jag inte :')

vilken energy drink tycker du bäst om?
red bull fo shoooo!

Hur kan du vara så smal ? :S
haha nja jag tycker inte att jag är spec "smal", men jag äter näst intill aldrig godis och sånt onyttigt, och sedan brukade jag vara ute och gå mycket förut, men det har inte blivit av så mycket träning nu på senaste..

vad tcker du om ksss byxorna?
det är lite "trash-stockholm-fjortis" känsla över dom..

För hur mycket köper du kläder/saker per vecka/månad?
det är väldigt olika, men det brukar gå åt några tusen, och nästan alla mina pengar läggs just på kläder.

Jobbar du eller får du alla dina pengar från dina föräldrar?
nej jag jobbar inte, så än så länge lever jag på mina föräldrar.. men jag vill snart flytta, och ska nog söka jobb inom ett år iaf.

hur länge har du rökt?
sen 6an, alltså i snart 5 år.

vet dina föreldrar att du dricker/röker ?
ja, föräldrar är smartare än man tror, så det är klart att dom vet/har sina aningar, dock har dom aldrig pratat med mej om det. men att jag röker vet dom, men jag har inte tillåtelse att göra det..

är du noga med att borsta tänderna osv?
ja, dels för att jag vill hålla dom fina, och dels för att jag vill vara fräsh!

använder du listerin eller liknande?
listerin ja, varje morgon och kväll!

är du noga med andedräkten?
tuggar du mkt tuggummi?

ja, jag har alltid ett tuggummi i munnen. har blivit någon form av beroende haha!

har du lätt för att dömma männsikor som du aldrig träffat?
nja, man skapar sej ju alltid en uppfattning av personer, utifrån det man hör/ser. men jag skulle inte kunna ogilla någon jag aldrig träffat eller pratat med. man ska alltid ge folk en chans.

hur skulle du förklara din personlighet ?
hmm svårt.. men kanske; vänlig, pratsam, uppmärksam.. ja jag vet inte riktigt, det är svårt att beskriva sej själv, eftersom andra alltid ser en på ett annat sätt.

varför är du som du e.
haha för att jag är jag

Brukar folk snacka mycket skit om dig, och hur hanterar du det isåfall?
Din blogg är bäst :)

jo det är klart att det finns människor som inte har något bättre för sej. men det bästa är vell att bara skita i dom, och att tänka att dom endast gör det pga avundsjuka och osäkerhet i sej själv, eftersom dom som snackar mest skit, är dom som är osäkrst på sej själva.
och tack! :)

Får du någonsin konstiga blickar mot dig? (i skolan, på stan osv)
lägger inte märke till sånt, känns ganska onödigt att slösa energi på att bry sej om "hur folk kollar" på en :)

Har du någon förebild? vem?
nja, jag har nog ingen spec förebild.. men det skulle isf vara carolina gynning! :)

Favoritgodis?
choklad tror jag

Vad lyssnar du på för musik?
allt som är bra. har en ganska bred musiksmak

Vad är dina framtidsplaner?
jag har tänkt att flytta till norge och jobba där i något år, sedan drar jag till usa, eller bor i sthlm ett tag. fast vem vet vad som händer :)

Har du många vänner?
haha jadå. och jag har bra vänner!

Har du bra betyg?
nej tyvärr så är inte skolan min grej..

vilken linje och vilken skola går du på? och är den bra?
jag går estet bild på palmcrantzskolan. och ja, skolan och lärarna är bra. men jag trivs inte så bra konstigt nog

Hur kommer det sig att du intresserade dig av bild?
har alltid gillat att rita, redan på dagis så var det alltid jag som fick igång alla till att börja måla osv haha :)

Har du hållt på med någon idrott?
om ja- vilken? :)
om nej- skulle du vilja? :)

ja, jag gick i dans förut i några år, men slutade då jag lessnade. har inte hittat någon spec sport nu som jag gillar.

Bor du i en lägenhet eller villa?:)
jag bor faktiskt i radhus! än så länge :)

Vilken BH storlek har du?
75 B

har du någon tatuering? isåfall vad och vart?:D
nej det har jag inte, var sugen på att skaffa förut, men har inget planerat :)


nästa del kommer antagligen imorron eller på tisdag,
med kategorierna "utseende" "sex och kärlek" och "övrigt"

Anonym

Du har jättefint hår tycker jag!:) jag är brunett nu men har blont hår på riktigt. Vet du ett bra sätt att få tillbaks det blonda håret igen utan att det sliter jättemycket?:)

Anonym

KAN INTE VÄNTA :( :D

therese

hej om du nu har så många berökare borde du väl vara med på den där listan på blogg.se??

isabelle

sv: nej, eftersom den med minst besökare på listan har över 9 000

Joannah

Nice :D
Gillar din blogg <3

Barbienadja

Älskar din blogg ;)

Kristina

du har alltså rökt som 11 åring?:O Det är ju lite tidigt. Hur kommer det sig att du började så tidigt? Och röker du regelbundit? Skulle vara tacksam över ett svar:)

jonte

Så du är inte rädd för att dö i förtid p.g.a. rökning eller är du en sån tjej som tror ''' äh de händer inte mig'' eller '' jag lever livet nu inte sen''

R

roligt att läsa! :D

fanny

hej isabelle!
kan inte du lägga in ett inlägg där du skriver hur du sätter i ditt löshår? du får de att se så äkta och naturligt ut, mitt blir katastrof!:((
snälla hjälp mej, och säkert många andra att få de så fint!!

jen

älskar din blogg =) måste bara säga att jag tror Kissie läser din blogg och verkar bli inspirerad av din stil? För hon hade på sig en likadan/liknande spetstopp i sitt senaste inlägg, som du hade på dig på halloween. Och så har hon lagt ut samma låt som du lagt ut en timme tidigare osv :P

sagha

gillar din header otroligt mycket

Astrid

Du verkar vara väldigt vettig tycker jag!

becka

åh jag ska också se tokio hotel live :)
hehe u var söt :)

Felix

Ofta vafan har du aldrig smakat MONSTER ??!!??
HAha Snälla svara <333

Anonym

hej,kan du göra en sminketips asso sminkevideeo?? (: snälla

simone

Suttit och läst igenom din blogg lite och du verkar vara en helt underbar tjej med otroligt stort hjärta - jag gillar dig, du är störtskön och vacker Isabelle, låt aldrig någon få dig tro något annat!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: