FAKE?

det är väldigt många som fakear användarkonton på olika sidor och låtsas vara jag, så jag tänkte göra klart för er vilka sidor jag är medlem på och vad jag heter där, så ni inte blir lurade. bilddagboken: iiisabelleee lunar/ls8 isabellestromberg facebook: isabelle strömberg youtube: izbelbby twitter: iiisabelleee

det är endast dessa sidor jag är medlem på, och endast under dessa användarnamn. om ni ser användare på andra sidor/under andra namn med mina bilder så är det FAKE!!!

jag har copyright på allt mitt material, om man tar det utan min tillåtelse så rapporteras det som STÖLD.Anonym

ja, jag fattar inte varför :S

identity

Jobbig :/

helenforthewin

din blogg är fruktansvärt söt, & du med.
höhö lägger till dej i favoriter nu :)

Nathalie

Hej! Jätte fin blogg<33 Fy fan vad töntigt att låssas vara dig. Men det kanske är för att dom är så jävla avensjuka på dig?? jag tror nog att det är så iaf:)

LenaCarina

hey honey, i only wanted to say that i love your blogg site. it's amazing. and i think it took a lot of time to get it like it is now. you're way beautiful too. haha little barbie.
do you have facebook or myspace?
you like tokio hotel? :)

hopefully you'll write back to my emailadress.
xxx

bella !

jävla töntar :P men dom vill väll vara som du tydligen.. men jag tycker att du är fin :) och snygg stil och allt. men ja tänker inte precis göra ett fejk konto och låstssas vara du svin töntigt ju!

Anonym

finns en person som låtsas vara dig på kamrat.com, kallar sig isabelleströmberg, puss !

Anonym

Hej, hej Isabelle)) klassrummet block på dig ... Jag tror att du lägger massor av kraft)) cool, skulle jag inte ständigt uppdateras, något att skriva, ladda upp videoklipp och musik! Du är mycket smart)))
fortsätter att behaga mig och alla andra!
du skrev om Twitter, och om kändisar)) så här jag är glad att se dina bilder, videor och olika uppdateringar och känner inte mycket närmare

felicia :)

usch , jobbigt , meningslöst .. :/ <3

Hanna

Har du appen instagram? :)

cindy

men hur ska man veta om det är du i facebook för det finns jätte många som "heter" isabelle strömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: