valborg

jag är tvingad att följa med min familj till våran stuga över valborg. inte precis vad jag tänkt mej, men jag antar att jag får bita ihop riktigt hårt och försöka överleva helgen!

massa bilder och sånt kommer på söndag när jag kommer hem igen!
så ni får klara er utan mej ett litet tag!


42 kommentarer »

småjobb

nu drar jag iväg till stan med märt0! vi ska jobba för storsjöteatern och sätta upp affischer och dela ut flygblad, så jag kommer vara där till runt kl 2.

hörs när jag kommer hem, puss!
7 kommentarer »

dagens citat!

"bloggar är som slagpåsar för tjejer med PMS-besvär"
HAHA så jävla sant.
22 kommentarer »

sugen på att byta hårfärg

jag börjar bli riktigt sugen på att tona ner min nuvarande blonda hårfärg till en lite mer naturligt blond färg nu till sommaren.
har gjort ett exempel i photoshop på hur jag ungefär har tänkt mej:vad tycker ni?
163 kommentarer »

idolbilder!


av: eswalander.se


av: alicia olofsson


av: shms.blogg.se


av: annaas.devote.se


av: theresecogrell.blogg.se


av: felix


av: clarahedman.blogg.se


av: ericaeller.blogg.se


av: Louise Einarsson


av: laviio.blogg.se
18 kommentarer »

TÄVLING!

nu är det dags för ännu en tävling!

ni tävlar om ett par supersöta örhängen från mihi.se!

tävlingen går ut på att ni ska skriva om tävlingen i eran blogg, samt länka till min blogg och mihi.se, sedan kommentera detta inlägg med namn e-postadress och en länk till erat tävlingsinlägg!

du behöver alltså en blogg för att kunna delta i tävlingen.

om en vecka utser jag en vinnaren som sedan kommer att kontaktas via mail!

så här ser örhängena ut:

lycka till!
55 kommentarer »

the oc

kollade ju klart på första, andra och tredje säsongen nyligen, minus sista avsnittet i tredje, där marissa dör då.. men nu har jag precis kollat klart på fjärde säsongen av oc också! (typ tionde gången jag streckar alla säsonger, men jag tröttnar lixom aldrig..) haha och jesus vad jag lipade i slutet.. klarar verkligen inte av sån känslomässig skit längre :')
förut kunde jag iallafall hålla tårarna innanför ögonen, men nu rinner dom som vattenkranar så fort det blir minsta lilla känslomässiga scen i en film! även i verkliga livet.

17 kommentarer »

mot tandregleringen

nu ska jag till tandregleringen och se om jag får tandställning eller inte. jag gillar inte mina tänder eftersom en tand är lite sne på ena sidan vilket stör mej. så jag skulle gärna vilja fixa det! tror dock inte att dom kommer vilja ge mej tandställning eftersom mina tänder inte är tillräckligt skeva.. men tur då att mamma är beredd att betala för att fixa mina tänder om dom inte skulle låta mej få tandställning!

28 kommentarer »

hemma från stan

nu har jag hämtat anställningsbeviset, och ni frågade vad jag skulle jobba med, och jag ska alltså jobba på ett ålderdomshem i sommar, 2a perioden tyvärr.
stod mellan det och dagis, men jag klarar verkligen inte av ungar så det fick bli gamlingar istället! och nej jag kommer inte få torka bajs och sånt. typ bara behöva prata med dom, gå ut och gå, spela spel osv.

köpte även två jeansleggings när jag endå var i farten!

50 kommentarer »

morning

gomorron! vaknade för inte så längesedan, och ska snart fixa mej. måste till stan och hämta ett anställningsbevis för mitt sommarjobb eftersom det är sista dagen idag.

och tänkte bara berätta att senare idag eller imorgon så kommer det upp en tävling i bloggen! ;)


hörs senare, puss!
12 kommentarer »

vad finns i min väska?

jag har alltid med mej min väska, vart jag än går. skulle aldrig klara mej utan den eftersom jag alltid måste ha med mej så otroligt många saker när jag ska gå hemifrån!

detta är de saker som alltid finns med:


101 kommentarer »

tillbakabyte av design

som ni ser så har jag bytt tilbax till min gamla design igen.. blev less på den andra, och kände att jag inte riktigt ville att den skulle "representera" min blogg, så det får bli denna design ett tag till!
62 kommentarer »

14 cm

så här ser mina nya klackar ut! verkligen supersnygga!

62 kommentarer »

sommarväder!

godmorgon! jag och älskling slog nytt rekord i att prata i telefonen haha! denna gången snackade vi i 16 timmar! förra rekordet var 14..

har legat i sängen hela dagen och klev upp för inte så längesedan. får se vad jag ska hitta på idag! sjuuuukt fint väder är det iaf! känns nästan som sommar. bara löven på alla träd som fattas!

14 kommentarer »

myskväll

köpte bla massa gott snask när jag var på affären, så ikväll blir det till att hetsäta och kika på film!

22 kommentarer »
Nästa sida