från dagens shopping:

detta köpte jag idag! bla några mysiga koftor och halsdukar! bra nu när det börjar bli kallt..

halsband med klocka

2 halsdukar

2 koftor


tröja/t-shirt

strumpbyxor
206 kommentarer »

shopping efter skolan

kom precis hem från stan! shoppade med emma och angelina efter skolan och fick med mej lite snyggt hem! ni får se vad jag köpt alldeles strax!

imorgon ska jag till radiohuset och vara med på radio jämtland kl 8.40. ska vara med i den nya ungdomspanelen på onsdagar!
25 kommentarer »

morgonbloggning

gomorron! hann faktiskt göra ett litet inlägg idag innan jag sticker till skolan! har mest media-lektioner idag, kommer bli spännade att se vad vi får göra!

här sitter jag och morgonbloggar hehe

hörs när jag kommer hem igen!
74 kommentarer »

fyller ju snartår..

..och detta ligger för tillfället högst upp på önskelistan..är det någon som vet vart den finns att köpa/beställa utan operatörslås?
114 kommentarer »

måste ju plugga med stil!

kom precis hem. var i stan ett tag efter skolan, passade på att gå till akademibokhandeln och köpa en kalender och block till skolan också!
sedan fastnade jag, emma och cecilia med en varsin glass på donken...45 kommentarer »

lyckajag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak
96 kommentarer »

paradisets baksida

gomorron på er!
nu ska jag ta ett bad och skrubba hela kroppen, sedan sticker jag till solariumet för att underhålla min turkiet-bränna. synd att utomlands-brännor förvinner så fort!

och jag har börjat flagna (!!) och satan vad det kliar! ser typ ut som att jag har en hudsjukdom då hela mina axlar och nacke är fläckiga.. inte snyggt! ska försöka få bort det med hjälp av solarium. annars får jag smeta på massa brun utan sol haha!

usch, så här ser det ut just nu!
95 kommentarer »

toy story 3

nu ska jag kolla på toy story 3 sedan sover jag, gonatt!

47 kommentarer »

drar ut

nu drar jag till märt0!

och många av er har frågat om jag inte kan lägga upp neulash-resultatet utan smink, men jag har så ljusa ögonfransar, så då skulle man inte se skillnaden lika tydligt!
har inte böjt mina fransar på någon av "före" eller "efter"-bilderna heller.

hörs senare! pusss
37 kommentarer »

resultatet efter ca 4 veckor med neulash

nu är det många som är nyfikna på hur mina ögonfransar ser ut efter att jag använt neulash! och nu har jag använt det i ca en månad (slarvade mycket i början eftersom jag alltid glömde).

skillnaden är otrolig, och detta efter bara någon vecka, ska fortsätta använda det och se hur långa min fransar kan bli!

finns att köpa HÄR.

här är resultatet efter ca en månad:


78 kommentarer »

lättar upp stämningen

nej nu drog jag ner stämningen lite här i bloggen, därför bjuder jag på dagens (kvällens) låt, och en bild!


99 kommentarer »

MJAO

haha såg i någon skvallerblogg att den där stackars flickan (ni vet hon som är så missnöjd med sej själv att hon vill förändra allt, och sedan är rädd för alla som framstår som ett "hot" i bloggvärlden?) "pussie", eller vad hon nu kallar sej för, har försökt "pika" mej i sin blogg.. och ja, för en gångs skull ska jag ge henne lite av min dyrbara uppmärksamhet som hon så länge har kämpat för att få.

om det är något som är pinsamt så är det att försöka framstå som "rik" när man egentligen inte har ett öre mer än någon annan. och att sedan spara i månader för att kunna köpa den lilla märkeskalendern som sedan ska synas i minst 5 inlägg. de som är rika behöver inte skryta om det, för en rik person är en liten lv-kalender en billig skitsak.
nåja, kul att hon försöker iallafall, även fast det inte ger något vidare resultat.
förstår dock att inga företag längre vill samarbeta med denna bloggeska, eftersom det smutsar ner varumärket. och jag antar att det börjar gå lite nedför med besökarstatestiken också, men varsegod, eftersom du verkligen verkar behöva uppmärksamheten, så kan jag unna dej det :)

och bara en liten fråga till dej; vad får du ut av att vara "sveriges största bloggerska", när du aldrig blir bjuden till evenemang, är hatad av hela sverige, och när ingen vill ha med dej att göra? är det verkligen värt det för att få synas lite på internet i något år?tack och hej, inget mer sånt här fjant i min blogg!
kör egentligen inte med denna fjortis-blogg-stilen att provocera och hänga ut andra, men att för en gångs skull göra en liten "svar på tal" kan ju inte skada? ;)
122 kommentarer »

paket 6: shop24seven.se

detta är alltså det sista paketet! i det låg cleareyes från shop24seven.se. testade dropparna för första gången idag, och jag har ju lovat er att visa resultatet efter att jag använt det ett tag!

21 kommentarer »

paket 5: novaqueen.se

i ett av paketen fanns denna supermysiga tjocktröja från novaqueen.se! hur mysig som helst, och jag kan tänka mej att det kommer vara ett utav mina favoritplagg framförallt i vinter!
63 kommentarer »

helg igen! (paket 4)

haha gött att jag bara gått i skolan i 2 dagar innan det blev helg igen ;)
var tvungen att omboka tiden hos frisören tills nästa torsdag, eftersom de behöver ca 2 timmar på sej, och jag slutar skolan så sent alla andra dagar i veckan..

men jag har ju iallafall fått mitt nya löshår nu! så, denna färgen kommer jag alltså ha på huvudet om ca en vecka!

vad tycker ni?
50 kommentarer »
Nästa sida