hemma från bion

avatar var riktigt bra! dock inte riiktigt så bra som alla sagt, men effekterna var sjuka och handlingen var mer än helt okej iallafall!
men att man läst om folk som tagit livet av sej osv, för att dom inte klarat av att återgå till "verkligheten" efter filmen är ju helt jävla ofattbart? så överdrivet bra var den faktiskt inte. men det var verkligen en film som är värd att se iallafall! och jag längtar efter fortsättningen ;) (ja det har skrivits att dom jobbar på en fortsättning)

stress klant fan

bra gjort isabelle! lyckades bryta av min mascara när jag sminkade mej haha.. måste köpa en ny imorron!och nu blir det bio! hörs när jag kommer hem igen, puss!avatar tonight

nu har jag precis tagit en typisk söndags-dusch (=peeling, hårinpackning osv osv), och nu håller jag på att fixa mej. skulle egentligen åka och kolla på lägenheten igen idag, eftersom mamma och pappa har lite beslutsångest om vi ska flytta dit eller hitta något större. för mej spelar det egentligen ingen roll, bara jag får stort rum, och det ligger centralt så duger det haha :')
dock vill både mamma och pappa ha en ännu större lägenhet, så vi får se hur det blir.

ikväll så blir det iallafall bio med märt0! vi ska se avatar! antar att de flesta redan sett den, och jag har hört att den ska vara sjukt bra, så vi får vell se ;)
kylan tar död på mej!

god/dålig morgon/dag! här har ni en tjej som är trött! och sjukt ont i öronen har jag fortfarande! svullnaden har inte heller gått ner :'(

så ikväll tänker jag iallafall stanna inne, vill inte riskera att förfrysa mer av mej än vad jag redan gjort.. eller ja, vi får se haha :')
skulle egentligen färga min utväxt idag, men så vaknade jag så sent, och min mamma (som måste färga åt mej) har tydligen inte tid just nu, så vi skulle ta det imorron istället, men då är jag upptagen hela dagen, så det blir färgning på måndag istället!

nu ska jag ta och äta frukost/middag, så vi hörs senare!kyyyligt

nu är jag hemma igen! själva kvällen var vell lyckad, träffade massor av skönt folk osv, men fyfan för kylan!! 20 jävla minusgrader!
innan festen så gick jag och simone från mej hem till henne, vilket tar ca 15 minuter, och under den tiden så hann vi frysa sönder! har aldrig någonsin känt såna köld-smärtor! så när vi kom hem till henne så i stort sett la vi oss ner på hennes golv och lipade haha, för det brände så illa i våra öron och ben!
och nu ca 6 timmar efter det så är mitt ena öra helt uppsvullet och gör ont som fan!

här kommer några bilder från ikväll:


och just det! våga inte att glömma att kika in på http://strande.blogg.se/

nu ska jag sova, har längtat efter sängen!
godnatt