foton från fuji direkt

nu finns det vell knappt en enda människa som fortfarande har kameror som ej är digitala, då man måste framkalla bilderna osv. de flesta kameror är digitala, och alla bilder hamnar på datorn.. men jag tycker att det är så kul att sitta och bläddra igenom bilder, som man kan hålla i handen och kolla på, eller sätta in i ett fotoalbum och spara hur länge som helst!
så jag har beställt massa bilder från fujidirekt.se, då man får beställa 100 foton gratis, på riktigt fotopapper! fick mina bilder idag (tog ca 1 dag att få dom), och kvalitén är otroligt bra! när man beställt 100 foton, så kostar det sedan bara 0,75 kr per foto när man ska beställa!
så det är bara att ladda upp alla bilder du vill ha, och sedan är det klart! hur enkelt (och billigt) som helst!

jag beställde dock bara ca 60 foton, men beställde ännu fler idag!


edit: inte alla förstod eller hittade det på sidan. men det dras av automatiskt vid beställningen om du väljer 11x som storlek på fotona (utan vit ram). det står till höger när du är inloggad på din användare, under "kampanjer".vad kan man göra en dag som denna?

förutom att ligga i sängen och kolla på film.. vilket jag gjort hela morgonen. eller jag har rättare sagt kollat på pokémon-avsnitt haha. men vad ska man göra en sommarlovsdag när vädret suger?
monsoon

usch vilket oväder det är idag! det spöregnar, blixtrar och åskar som tusan, och jag är livrädd!
hela mitt rum blinkade precis till, och sekunden där efter small det och mullrade. fyfan :(


dock kan jag inte låta bli att tycka att det är lite mysigt!biltur

kom precis hem! blev tyvärr ingen klassfest ikväll då vi bestämde att ta det någon annan gång då alla kunde vara med osv.
så det blev bara jag och märt0 ikväll! och filip har precis tagit körkort! så vi åkte lite bil, och sedan svängde vi förbi maxi och köpte massa godis, så åkte jag och märt0 hem till henne och kollade på film och smaskade! väldigt mysigt!klassfest!

nu ska jag börja fixa mej inför kvällen då det blir klassfest med gamla klassen, alltså dom jag gick ut 9an med! superkul att få träffas igen!