bleker utväxten

sitter nu och torteras av kliande blekningsmedel i hårbottnen.. men ska man vara fin får man lida pin! värre är det när jag ska borsta igenom mitt hår för att överhuvud taget kunna komma åt hårbottnen..

36 kommentarer »

dagens shopping

här kommer bilder från dagens shopping!53 kommentarer »

back home

somsagt så var vi på konsert idag! det var typ "världsmusik med hoven droven", och det var de som går musik estet + hoven droven som höll konserten. riktigt duktiga var dom!

sedan drog jag och märt0 ner på stan, bilder på kläderna jag köpte kommer senare!

4 kommentarer »

godnatt!

får ta och lägga mej och kolla lite oc nu, börjar tidigt imorgon och ska kolla på en konsert klockan 10! blir nog skoj :) sedan ska jag på möte med rektorn osv.. och sedan shoppa..

men somsagt så ska jag upp tidigt, så lika bra att gå och lägga sej nu. godnatt!
20 kommentarer »

my room

haha och här är en liten guide som jag lovade ;)

59 kommentarer »

post

när jag kom hem från skolan så såg jag att jag fått två spännande brev!en tidning och nedräkning inför blog awards från veckorevyn,
och ett superfint silverhalsband från funkymariedesign.se, tack!
35 kommentarer »

dags för städning

haha tror jag måste ta och städa mitt rum nu.. ser ut som ett bombnedslag och ni vill inte veta hur ofräsht det faktiskt är.. hahaha vet inte hur många fil-tallrikar och mjölk-glas som har stått på mitt rum i veckor.. HAHA okej, dagar iaf.. aja får städa nu, sedan kanske visa er en liten rundtur i mitt rum (antingen idag eller imorron), eftersom många av er är nyfikna på hur det ser ut! :)

ska nog ta och rensa min garderob också när jag endå är i gång..
51 kommentarer »

nedräkning

kom precis hem från skolan och ska snart käka lunch. bara tre dagar kvar till lovet! och när man har något att längta till så går skoldagarna mycket fortare!

en sak jag undrar över är bara... varför blev det vinter igen?! vi fick vinter, sedan vår och sedan vinter igen?! skönt att jag åker till göteborg på lördag iaf! hoppas på liite mer vårkänsla där..


haha ja, dags att färga utväxten snart :')
57 kommentarer »

Justin Bieber - Somebody To Love

39 kommentarer »

tummen ner...

..för hm.se's leveranstider!

beställde kläder därifrån för några veckor sedan, som jag skulle få v.14, alltså på påsklovet (vilket redan var en alldeles för lång väntetid..). och nu hade dom ändrat till v.23!!? avbeställde kläderna direkt och köper dom hellre i stan om det ska vara så.
hur tänker dom egentligen när dom låter sina kunder vänta i månader på att få sina leveranser?! tror dom på fullt allvar att man någonsin kommer vilja beställa något mer därifrån när man måste vänta i en evighet på att få sina kläder, och hinna lessna på dom innan man ens fått dom?

riktigt dåligt. dom borde skriva med stor röd text och förvarna; "det kan ta ca ett halvår för dej att få din beställning"..

63 kommentarer »

god start på dagen

godmorgon! startar dagen med en kopp lipton fruit tea med honung. och så är det söndag.. betyder alltså ta-hand-om-mej-själv-dag. skönt som avslut på en lång vecka, och början på en ny!

15 kommentarer »

hemma igen!

kom precis hem från tjej-film-kvällen, och sitter helt ensam i huset (livrädd eftersom vi kollat på skräckfilmer) och pratar i telefonen. pappa är ute och tar en öl med någon kompis, och mamma och syster är på danstävling och kommer hem inatt! så jag får vänta till någon kommer hem innan jag vågar gå och lägga mej :(

edit: puh, nu är dom hemma igen :')

bantnings mat <3

filmerna vi hyrde
41 kommentarer »

drar på tjejkväll nu!

bilder kommer senare! pusss
13 kommentarer »

getting dry

haha det blev ett låångt bubbelbad istället för en snabbdusch!
har precis torkat håret (glömmer jag det blir det ett helv*te att platta sen haha!) och smörjt in mej med hudlotion.

ska möta tjejerna runt kl 7, så det är nog bäst att jag börjar fixa mej nu så jag hinner med middagen också!

16 kommentarer »

gomorron!

blev en lugn hemmakväll igår. rätt skönt faktiskt! och ikväll ska jag träffa tjejerna från gamla klassen igen! blir nog riktigt trevligt :)
hoppas bara att vädret blir bättre.. grått och regnigt..

men ska ta och duscha och göra mej i ordning nu, så vi får höras senare! pusspuss
10 kommentarer »
Nästa sida