vilken iphone ska jag ha?

nu har jag fått väldigt många blanadade kommentarer om vilken mobil som är bäst, så nu tänkte jag fråga er en gång för alla.. vilken är egentligen bäst? motivera gärna varför :) (och nu vill ja ha fakta från någon kunnig människa)m i c k a n

Dom har ju tagit tillbaka iphone 4 och fixat med den för den inte funkade, så jag tycker nog iphone 3g! :P

madde

Jag har en 3Gs o älskar den! + att den är billigare nu.. Jag e inte specialist på Iphone 4 men jag har tolkat det som att det inte är så stor skillnad på dem, om man inte tänker på utseendet då.. plus att den fått lite fel som håller på att fixas. Så jag tycker att om du ska ha en 4 så vänta tills de lagat problemet på den modellen:)

helllen

Jag säger 3g då är du garanterad att den funkar utan massa "barnsjukdomar":)

F A N C Y

Självklart en 4!! Finns ingen anledning att köpa den gamla nu =)

Tammy

Iphone 3 är bättre för att min kopmis köpte 4:an och den hade mkt fel som tex: Man måste använda vänstra handen på vissa saker.
Det finns många dåliga saker från den på nått sätt.
Men 3:an är nog mkt bättre.

Anonym

köp en samsung galaxy s för det är den värsta mobilen på marknaden just nu. mycke större skärm än iphone och mycket bättre kamera. Galaxyn är mycket snabbare när du surfar och ja allt är bättre på den!! jag lovar tro mig. iphone liggger efter om man jämför mot den mobilen.

kita

iphone 3gs looove mine !!!

Cornelia

ska du köpa någon av dem? :)

Sanna

Hej Isabelle, jag jobbar som säljare. Jag tycker att du ska ta en Iphone 3GS. den är mycket mer prisvärd och har ej problem med antennen som Iphone4 har.
Men om du är ute efter en bra kameramobil så ta Iphone4 isånnafall.
:)

Sarah

Köp HTC istället =D

bernice

iphone 4 :)

Anonym

har du sett i rossanas blogg (kissies vän ) att kisse har med ett sånt hjärta på anden som du

Killenmedstil

Jag har en iPhone 3gs och jag vet att 4 är bättre men jag tror inte den e så skönt! eftersom den e fyrkantig och 3gs e runformat ! alltså ! det e skönare att hålla i den och handla den och så men IPhone 4 har bättre funktioner och bättre kamera och sånt ! plus att det filmar i HD och det gör inte 3gs ! Du borde testa dej fram Isabelle, så kommer du att märke men IPhone telefoner äger alla mobiltelefoner! iPhone klart bäst av alla telefoner !

Elin

jag tycker 3gs, för jag har hört att Iphone 4 va dåligare

Mikaela

iphone 4, det är nog inte alla som har problem! Det är ju alltid problem med någon telefon :P så är det alltitd. Så jag tror inte det ska vara några problem med iphone 4, mer värt och köpa den, helt klart!

julia

alltså jag har varit i massa olika butiker och frågat och alla säger nästan samma sak! att iphone 4 inte alls har massa "barnsjukdomar" som alla påstår, och ända skillnaden mellan 4an och 3G'n är att 4an är snabbare,kan ha mer appar och har bättre batteritid! :)

Anonym

men alltså haha lol, nu kommer alla småbarn komma in och tro att dom vet nånting. 4an hade ett fel när den släpptes i usa, och de var att symbolen för täckningen visade mer än vad den egentligen skulle, så när man täckte vänster sida (därav kommer ryktet om att den funkar sämre om man håller den i vänster hand) så sänktes symbolerna och man trodde då att man fick sämre täckning genom att göra så, men i själva värket så var det bara symbolen de va fel på. det problemet är dock åtgärdat och det var de också innan den kom till sverige. om du ändå ska köpa den finns de ingen anledning att köpa 3gsen förutom om du inte har råd med 4an, den kostar ju en del..

Anonym

iphone 3gs

rebeccaa

4an väger lite mer är ungefär likadan inuti men det är mycket mycket bättre skärm bilderna blir som om du skulle ta med en vanlig kamera både i mörker och på dagen (finns blixt). om du har garanti på den nya är den bättre än på 3an för den täcker allt och det gör inte 3ans garanti.

ellen

3gs är billigare och MYCKET snyggare tycker jag :)(L)

ida

ta iphone 4G, roligt med variation, man tröttnar riktigt lätt på den andra iphonen, tro mig :)

Anonym

samsung galaxy s är den värsta på marknaden nu

moa

Jag har en iphone 4 och har inga problem alls med den! Det är mer än prisvärd.

Idjjaa,♥

Tävling på bloggen!
nu har DU chansen att vinna hårförlängning! :)
läs på min blogg för mera information!
kram idjjaa

www.idjjaa.se

angelica

den längst ner ;)

Victoriya

hm, jag tror att du skall ta den nya.
sen vet jag att flera har redan slutat sälja 3gs

Malin

Jag har en iPhone 3GS, jag gillar den, dock är batteritiden lite halvtaskig, annars är allt bra med den =)

//Malin

Sandra

kolla in min mode blogg!

sandra

iphone 3gs är bättre än iphone 4 plus att iphone 3gs är billigare och i en iphone 3gs kan man uppdatera allt som en iphone 4 har:) så den e mycket bättre

M

Hade valt samsung i9000 galaxy s Men om du vill ha iphone så tycker jag att du ska ha iphone 4 den har samma saker som 3gs fast ''nyare'' Bättre kamera som filmar i hd lättare att hantera Den har dock ingen instalerad stöd för flash men det går att fixa ;)(Har själv en sådan fungerar väldigt bra men skall byta till samsung i9000 galaxy s)

Siiri

4!!

sandralindeberggg.blogg.se

Ända skillnaden med 4an och 3Gs är att man kan ha bakrunds bild och ha flera fönster uppe samtidigt. Vilket man knappast behöver?! Jail breakar du din 3Gs kan du ha bakrund och engen ringsignal endå osv. Och 4:an har dom satt sändaren nere i vänstra hörnet så om du håller för där och tillexempel pratar i tlfn så avbryts det. Vänsterhänta kan alltså inte prata i den om do minte håller högt upp eller i höger handen. Jag har själv 3Gs så jag vet vad jag pratar om =)

Anonym

3gs är så mkt finare

Hanna

iphone 4 (:

I S A B E L L A

självklart 4:an :D

Anonym

en kompis har haft alla iphone och han säger att inget slår den nya. så jag tycker iphone 4!

Cecilia Rydell

Jag skulle valt iphone 4 istället för 3gs'n för att iphone 4 är tunnare och glaset är helikopter glas och då går inte glaset sönder. Om du tappar en iphone 3 så spricker glaset 9/10 gånger, vilket inte är kul för en iphone är inte billig. Iphone har ju även möjlighet till massa applikationer och då blir det ganska fullt i menyn men på iphone 4 kan du dela in allt i mappar t.ex. "spel" "socialt" och mera. Iphone 4 har även snyggare design enligt mig så, iphone 4 helt klart :)

Kim

Kör på 4an, visst precis som Alla smartphones så har den ett antennproblem, håller du för antennen så Kan du tappa mottagning. Det har dom löst med att Alla som köpt en före 30sept får ett gratis skal, som löser det problemet.
Fixat och klart, Men det är sjukt lång leveranstid på dom nu :(

Emma

Vad jag förstått är det knappt någon skillnad på dem, bara att grejorna är lite "vassare" på 4an, etc. filma i hd .
Jag hade satsat på 3gs och gjort något annat kul för de resterande pengarna :D

Plus i kanten är ju att 3gs är snyggare :)

Sofia

Jag har för mig att den äldre modellen inte har någon kamerablixt. Är inte helt hundra, men jag har för mig det.
In that case så skulle jag ju definitivt välja iPhone 4. Helt löjligt onödigt att ens ha kamera i mobilen om det inte finns blixt, för då kan man ju inte ta bilder om det är lite halvmörkt ens. Värdelöst.
Så ja, satsa på den nya!

Anonym

www.mondoblog.se/blogghataren !!!! BÄSTA BLOGGEN!

Anonym

3gs!! :)

Mathilda

jag har iphone 4, och den är MKT bättre än ettan, bättre grafik, bättre kamera, kamera på framsidan.. asså den är bättre på alla sätt o vis så köp itne förre modellen. den är bra men kostar nästan lika mycket som en bättre :)

frida

Jag har en 3gs och jag älskar den! Har hört att 4an inte ska vara så bra. Dom hittade en massa fel på den och gjorde ett program dom trodde ´skulle fungera vilket det inte gjorde. Sen så har detbara varit strul med den. Tycker även att 3gs är mycket snyggare! Så lätt en 3gs :)

jula

iphone 4 såklart!;) <3 den e ju den nyaste iphone och den e ju lika bra som dom andra iphone fast bättre för att den e nyare o dom har ju förbättrat lite olika saker som t.ex, de e en skitbra kamera. kameran är bättre än på en vanlig kamera och man kan filma skitbra. Glaset som är på skärmen är samma glas som används i stridshellikoptrar så det är extra tåligt. :)

Amanda Hammar

Går man in på katsching.se så kan man se på en video om varje mobil där de berättar och visar allt. De rekommenderar iPhone 4 eftersom skärmen och allt sånt är mer utvecklat nu. så jag skulle ta iPhone 4. Men kolla in videorna :)

Puss

Mimmi Lindblom

Hej! inte för at skryta men jag är galet intresserad om alla apple prylar som finns, äger böcker där det står allt om iphone och så. Själv har jag en 3gs och min pappa har en iphone4, men min funkar riktigt super iallafall, om jag var du skulle jag inte tänkt på priset så mycket, men frågan är om du igentligen behöver alla funktioner som iphone4 har, jag menar HD filmning och kamera, sen videosamtal? du kan ju endå ladda ner samma appar till iphone 3gs som iphone4. sen kan du bara göra den nya uppdateringen till iphone (4.0.2 tror jag den heter) och då kan du ha bakgrunder osv. för mer frågor maila mig, jag svarar mer än gärna på frågor och jag lovar dig att jag vet vad jag talar om, äger också en mac, ipod nano och ipad.

MAJA BLIDSTÅL

sv; iphone 3gs är billigast och snyggare + att man kan ladda ner alla saker man kan göra på iphone 4 till iphone 3gs
dee du, ;)

tobbs

sa ju att du skulle skriva om du ville veta nått :)

4an är snabbare ca 2-3sekunder med att öppna alla program, den har 10gånger klarare bild vilket är så mycket snyggare. Om du har en 3gs och en 4a jämte varandra så ser 3gs:en riktigt suddig ut.

Detta är möjligt med den nya Led skärmen... 4an har bätre kamera med blixt och kan filma i hd. sen är dne bekvämare att hålla i då dem har bytt lite design med rostfritt stål på sidan och så.

Det enda problemt är antennen: men han som fixade anntennen i 4an fick sparken :D
antennen sitter nu över hal kortsidan vilket ska vara bättre men någon bugg finns i den men alla mobiler som tillverkas från och med december kommer inte ha felet och den vita kommer inte ha felet :)

Men de går fortfarande att surfa ringa smsa med den de kan bara skilja en plutt pga denna bugg. Ja vad med vill du veta?

mvh tobbs

Amanda

Jag har iPhone 3G (inte 3Gs) Det jag har märkt är att den inte klarar av de nya uppdateringarna till mjukvaran så bra som de nyare. Jag skulle definitivt köpa en 4. Finns inte en anledning till varför du inte ska det. Den kommer hålla längre, och då kommer de extra pengarna vara värt det. Det finns ju en anledning till varför apple har tagit fram en ny iPhone, självklart för att den är bättre på alla sätt och vis. Skulle det vara något fel på den så täcker garantin oftast det, och apple är väldigt hjälpsamma, då de inte vill ha missnöjda kunder. Go iPhone 4!

Isse

Låt säga såhär: det finns ingenting du kan göra på 3GS som du INTE kan göra på 4an. Den är helt enkelt en uppdatering med dubbelt så bra skärmupplösning, bättre kamera, film i HD, bättre batteri-tid o mottagning osv.. Jag har iPhone 4 och min pappa har 3GS och det är stor skillnad. 4an är helt enkelt bättre. Dock har den glasskärm på baksidan också, så om du tappar den så blir det dyrare att reparera. Men alla buggar/fel som 3GS hade är ju fixade på senaste. Sen är designen en smaksak, 4an är ju tyngre och personligen tycker jag att den är fulare. Men ja, den är tekniskt bättre. Lycka till! :)

johanna

jag har köpt iphone 4 och är verkligen nöjd med den, min bror har iphone 3gs och jämnför man dem så är iphone 4 grymt mycket bättre :D bättre kvalité och allt annat :D

tobbs

läste lite kommentarer som köpt samsung glaxy balla hon vet ingenting :P htc Desire är den snabbaste mobilen i daxläget. Den är 8gånger snabbare än Ipaden vilket är bra. Har en kompis som har den så vet att den är snabb som fan :)

Men nu ska du inte bli kåt i snabbhet å stor skärm flicka lilla. Det är så att Iphone är den smartaste touch mobilen på marknaden! och det kan ja verkligen hålla med om. har självklart testat min kompis htc åh gillar verkligen inte dem när man precis hållt i en Iphone 4. Iphone är änkel inga advancerade grejer och funkar som den ska helt änkelt.

Du kommer älska apples produkt Iphone om du köper den det kan ja garantera.

Aja här va de nog g33k4t haha nä känns som ja är rätt insatt i iphone världen just nu. ligger själv å väntar på den vita som inte släppts än :/

men ah hoppas de va till lite nytta du kan ju höra av dig.

Ska du till blogawards så får du ha med dig iphonen hoppas ja. Synd att du är förliten för efterfesten sen för där är det drag :)

my

jag har själv beställt 4an nyligen väntar på att den ska komma är ju lite väntetid. men kan ju säga till alla här som säger att 4an är problem, min kompis har 3gs och har fått lämna in hur många gånger som helst, hon har fått ny 3 gånger.. så 3an strular lika mycket isåfall känner ingen som har nya ännu alla väntar på den men har bekanta som trivs med den dock ingen detaljerad info..

Thezz

Vad du än gör, köp INTE Iphone 3GS!
Det är så jävla mkt fel på dom!
Internet funkar aldrig typ, den laggar ihop totalt när man smsar. Går inte å fixa musik å massa annat skit.
Köp den inte för då kmr du ångra dig! Peace! (;

karolina

iphone4, bättre kamera, bättre skärm, bluetooth.
snyggare o inte så fruktansvärt dyr om du tar tele2, 358 kr i månaden får ja betala!
rekommenderar verkligen 4an!

Anonym

Iphone 4an är bättre, haft 3an 3gsen och nu 4an, den är snabbare bättre osv. Skiten om att antenden inte funkar är bullshit. Det är Usas nät som det är fel på. Och om du beställer en nu så har dom fixar problemet. Du är DUM om du köper 3gs..

Caroliné

Jag har en 3gs och älskar den! , Min pojkvän ska snart få en 4 så får jämföra dom lite mer då ;)

Anonym

jag har en iphone 4 :) den är jätte bra har inte märkt av några problem med den :p

erik

4:an

molly

3g :)

diijana

Helt ärligt så finns det både nack och fördelar med de båda.
- Fördelen med iphone4 är kameran.
- Nackdelen är att nätet är bättre på 3gs .

alicia

heej!
Iphone kan man se lite olika på, jag har haft iphone 3gs och den är extremt bekväm. 4an känns inte lika skön att hålla i, det är mest modellen som ändrats. visst fyran har bättre kamera, bättre ljud, liksom som en uppgradering av 3gs. Men jag tycker du ska gå till macstore eller nn telefon butik så kan du få kolla på dem och få reda på mer av dem, för dem vet mer än vad vi gör :)

sara

Men sök på Google ?
3gs är bäst, för 4an är sjukt ful och har typ exakt samma saker dom gs har.

awwiee

---> 3gs <--- är bättre än 4g. 3gs har funnits lite längre på marknaden och har hunnit uppdaterat lite bättre. Därför är den bättre även om 4g är nyare. Många sägs ha problem med 4g eftersom den är så ny och allt inte alltid är fullt uppdaterat än. Sedan har jag även hört att det finns något "virus" som kan börja spridas i iphone. Det kommer innebära att folk kan hacka sig in på dem och komma åt bilder,kontakter även kreditnummer och så vidare. Jag skulle nog faktiskt föredra en annan mobil än iphone tex htc. Jag har en htc nu och har haft en iphone innan och en htc är i många avseende bättre. Vill du veta varför och min åsikt så kan du kommentera ett inlägg i min blogg eller adda anna_jag@hotmail.com

anna

hej måste säga att din blogg är grymt bra :) och de är så fina bilder :) stå på dig, fortsätt med det du gör :)

Caroline

Jag har 4an och den funkar kanonbra(kameran äger)! Tycker den är snyggare utséendemässigt.. kör på den, du kommer ångra dig annars! O tack för en fin blogg :)

Anonym

båda mobilerna har inbyggd GPS vilket innebär att mobil-företaget alltid vet var man är!

spara dina pengar och köp inte någon av dem!

Girly

Tyvärr är jag hag helt lost på sådant:(

Natti natt Pöss Girly

Anonym

Köp 3GS vännen.. 4an har fått så jäkla mycket fel att dom tagit in den!

andrea

hvis du skal ha deg en ny mobil nå, så hadde jeg ikke tatt den som allerede er blitt "gammel", du tar heller den nyeste

A

Iphone 4 är superdålig.. Jätteseg kamera och allt möjligt.

Madeleine - maddies.se

Hej, jag äger själv en Iphone 3gs.
Och tycker den är awsome.
Ska du köpa iphone 4 tkr jag du ska vänta minst ett halvår så dom verkligen hinner uppdatera den och ta bort alla bugg :b

frida

jag hade i alla fall inte velat köpa en telefon som dom tatt tillbaka tillverkningen på..

amanda

3gs! har haft båda och min iphone 4 krånglar också :( 3 är braaaaaaa!
+ att den är billigare ;) annars väntar du till dom fixat felen och köper en 4a :)

Emelie

iPhone 3GS skulle jag köpt om jag var du.
Själv har jag en sån, som dom säger, dom flesta som köpt den har behövt lämna in den typ 95666 gånger. :)

carolina samuelsson

jag har 3gs och den är jätte bra, dock har ju iphone 4 lite andra funktioner som ny design, videosamtal och bättre kamera.
dock är det ju inte stor skillnad så köp en 3GS och vänta tills en ännu bättre iphone kommer ut. Som iphone 5 typ då kommer du förmodligen få mer för pengarna än om du skulle köpa 4:an i dagsläget ;)
kram

hej (:

ja tycker du ska ha 4;an eftersom de finns igen anledning till att ta 3;an .
4;an är snyggare o bättre :)

Ida

När dom lanserade Iphone 4 var ju felet att när man nuddade mobilen med örat (pratandes i telefon) så försvann täckningen. men sen fixade dom ju det. :)

lovisa

skulle lätt ta fyra om jag var du:)<3

Saga såklart!

Jag har en 3gs och den funkar jätte bra!! Jag älskar den, den är så enkel och aa..

iphone 4 har fått mycket kritik av kritiker, själv har jag inte testat den. Men det sägs att den är lite stöt tåligare än 3gs..

Det var bara det jag visste, Jag älskar din blogg!! kissie kan slänga sig i väggen. <3

Anonym

Jag tycker absolut iFone 3G.. Jag har den och det är typ världens bästa mobil, plus att den är så mycke skönare att hålla och skriva med för den är " mjukare " asså mjukare kanter, iFone 4 är så kantig och opraktiskt, ja menar man skriver ju hela tiden och håller i den hela tiden så då vill man självklart att den skall va skön att använda :) din blogg är superBra och rolig at läsa

Lebanezza

Älskar din blogg :D läs min

Sanna Hansson

Hey!
Appels iPhone 4 har inte så stora skillnader jämfört med iPhone 3GS, om man inte tänker på priset och designen. Det mesta som iPhone 4 har kan du ladda ner till iPhone 3GS, dock inte videosamtal. Den nya updateringen (4.0.2) kan hämtas på appel.com/se . Jag har själv en iPhone 3GS och är nöjd med den. De som faktiskt har Phone 4 har haft vissa problem med den. Men det kan såklart bero på dåliga återförsäljare. Välj vilken du vill men för ett mindre pris får du faktiskt samma sak. På ett ungefär.

josephine

allt bra med dej??

Linn

Hej, Ja tycker du ska skaffaen är så himla mycket skarpare och snabbare helt sjukt stor skillnad. :D

Sen finns det ju också argumentet varför köpa den äldre modellen då du antagligen kommer ha den ett tag då är det väl bättre att ha den nya och bättre? :)

Det här med att det är något fel på iphone 4 det har alla mobiler med internet bara det att det är folk som har blåst upp det som fan! -.-

Hoppas det var till hjälp :)

angelica

om du ska köpa någon av iphonen så köpt 3gs.
men jag tycker ändå att samsung galaxy är den bästa :D !

Jezzanista

Skilnaden mellan dessa två är : utseendet, iphone 4 har videosamtal (observera att videosamtalet funkar bara om den du ringer till har också iphone 4) kameran är lite bättre än 3 . Men navkdelarna är att antennen suger på 4 , den är oerhört lik 3GS , dålig vatteri...så tycker inte att den är prisvärd. Jag skaffade 3GS istället för 4:an jag är super nöjd!! Jag har 32g också:) finns ju uppdateringen också ios 4 så innehållet i min mobil Blir som fyran.. Kameran är ingEt fel på:) enda e väl om de inte
Är ljust så kan det bli tråkiga bilder.. Skriver alla mina inlägg/bilder från mobilen:) som nu tillexempel

Martina

jag har en 4:a och är hur nöjd som helst. inget fel alls vad jag har märkt. de flesta som påstår att den har fel och är dålig, har nog med all säkerhet inte testat själv.

Dolby

Du får inte mycket mer telefon för de extra tusen du lägger ut på iphone4! Själv har jag gett upp iphone och tror mer på HTC Desire eller HTC Wildfire!

Anonym

varför ska man köpa den gamla då den nya är mycket bättre?

gotteochvi♥

åh, behöver oxå en ny telefon!

Sara

IPHONE 4 - helt klart. "Antennproblem" är bullshit, det kan du inte märka av här i Sverige utan det gäller bara USA.

Lite kul att folk säger att du ska köpa 3GS bara för att de själva inte har 4an, liksom de som trackar ner IP4 för att de inte har råd med den.

Jag äger själv en IP4 och är hur nöjd som helst och har verkligen ingenting att klaga på, samma gäller det mina vänner som också äger IP4. Fungerar felfritt.

Att köpa IP3GS istället för IP4 vore ett stort misstag. IP4 är snyggare på utsidan, bättre kamera(grym HD filmning!), bättre skärm - så mycket klarare, skillnaden är enorm! - snabbare på alla sätt.

Jennie

Har en 3Gs, haft den sen november förra året och den funkar fortfarande skitbra. Ganska tålig också då jag råkat tappat den i golvet ett par gånger.

sara

vad jag har hört så är Iphone 4 precis likadan som Iphon 3g S. Den enda skillnaden är att Iphone 4 har "Face-time" som dom visar på reklamen, men man kan bara använda Face-time mellan Iphone 4 mobiler, och inga andra.

Så det beror nog helt på hur mycket pengar du vill lägga ut :)

caroline

Den sista var ju snyggast hehe :D

[ F o t o - V a r d a g ]

kan tyvärr inte yttra mig om 3gs då jag aldrig haft en, har dock 4an o den är underbar.

Tilda

Jag är inte riktigt ett fan av iPhone överhuvudtaget.
I alla fall...
Båda har samma batteritid på upp till 300 timmar. Det som skiljer sig är att 4:an drar mindre när du väl använder den.
Sen är ju 4G utvecklingen av 3GS och därmed har den fler (bättre?) funktioner. Bland annat bättre kamera.
Samtidigt måste du ju väga in kostnaden som en faktor. Tycker du att det är värt att köpa en 4G mot en 3GS?
Jag har hört att en del har haft problem med 4G:n, och att det varit problem med bland annat dålig mottagning och videosamtalen.
Själv hade jag dock köpt en HTC...

isabelle

om man köper en iphone 3gs kan man ju uppdatera den så att den blir som en iphone 4. det ända som saknas då på 3gs är ju videosamtal, lite bättre skärm och lite snabbare. men om jag skulle valt nu mellan att köpa en iphone 3gs och en iphone 4 skulle jag valt 3gs för att den är mer värd pengarna.

Sandy

Iphone 4.. min sambo fick sin igår & han vill redan att jag också ska skaffa en :) det skulle jag kunna göra :)

ingrid

oj vad svårt! jag vet faktiskt inte vilken som är bäst :S

Hilda-blogg design och foto !

Iphone 3gs för det har varit en massa besvär med 4. Dom som har köpt den har tyvärr hittat massa fel med den. Så har skaparna av den också. Men jag personligen tycker den är grymt snygg! Mycket snyggare en 3an, men man vill ju ha den bästa ;)
Puss på dig <33

Anonym

Iphone 3

Elliot

Alla problem som varit med iphone 4 är fixade. Min sambo har iphone 4 och täckningen försvinner inte hur du än håller den. Skärmen är otroligt skarp och högupplöst och den är aningen snabbare än iphone 3gs. Faktum är att iphone 4 är marginellt bättre än iphone 3gs när det gäller droppade samtal också, fler samtal bryts alltså med 3gs.

Kameran är SÅ mycket bättre i 4:an också. Och videofunktionen är faktiskt överraskande bra, men kan filma i HD.

Personen som skrev att hon ska vänta på iphone 5, den lär inte komma förrän nästa år, eller nästa år igen, och innan dess tror jag hon skulle vara mer nöjd med 4:an, för jag antar att kamera och sådant är ganska viktigt om du vill ta kort till bloggen och sådant.

Hade jag varit du hade jag helt klart tagit 4:an - tror du kommer ångra dig annars. Dock är 3gs fortfarande en bra telefon.

Frida

3gs!!!!!
:)

Emma

Vilken fin blogg du har! allt bra med dig?:)

Sanna

Iphone 4 är väl helt i glas? Har jag hört iallafall. Kanske inte så smidigt :P men jag har ingen koll så jag ska inte säga nått, haha.

evelina

3gs utan tvekan! jag har en 3gs och är huuuur nöjd som helst. jag har 16gb minne vilket räcker hur bra som helst, skulle kunna proppa den med musik och annat, och ändå aldrig fylla upp minnet. på 4g är det 90gb minne tror jag, totalt onöidgt. Köper du en 3gs kan du ta hem 4g;s programvara. bakgrunden kommer alltså va upplagd precis som en 4g, fast du har en 3gs.

anna

iphone 3gs är ju bra i sitt sätt, iphone 4 kan bara ha lite mer grejer, videosamtal, göra egna filmer (imove) som t.ex. finns på mac, videosamtal, blixt på kameran och bättre kamera. tror även iphone 4 har lite bättre skärm men iphone 3gs har ju ändå jättebra skärm också.
Och såklart har den en ny design, jag tror problemet med iphone 4 är löst sen alla klagomål kom in så det är nog inget att oroa sig för :) men ja vet ju inte riktigt.. Du kan ju gå in på apple.se/iphone och kolla lite mer fakta om du vill !

Frida

Jag har haft båda mobilerna, nu har jag 4an. Och jag är så mycket mer nöjd med den. Den är tusen gånger snabbare, mer tålig och är allmänt snyggare. 3gs;en är självklart billigare, men i längden så blir 4an det också. Jag älskar den!

Marcus

Satsa på 4an..alla som har den säger att den är 10 ggr bättre än 3Gs.. :D

mandy

jag har iphone 4 och är grymt nöjd. väldigt mycket bättre skärm (helt galet bra!) samt mycket bättre kamera + en kamera på framsidan!

ronjafriisk

Jag köpte en 3gs förra torsdagen så nu har jag haft den i en vecka! Jag tycker du ska köpa 3gsen det är inte så stor skilnad på dom + är 3gs billigare! Jag förljer din blogg och du är en bra förebild! Jag ser upp till dig! Sen tycker jag att du bloggar bra och så!

EKVA

min kompis har 4an och det är inget fel i den. Allt funkar som de ska. Så jag tycker att du ska köpa 4an. :)

Anonym

3gs är utdöende med gammal hårdvara då kan man lika gärna köpa en billigare android mobil. Med samma hårdvara iphone 4 är ju snabbare nyare bättre på alla sätt förutom antennen som fungerar inte borde vara någon fara i sverige. Men man ska inte bara stirra sig blind på iphone eftersom att sony ericsson x10 är minst lika bra förutom att den har lite sämre skärm. Det är då främst mulitask man missar med x10. Men android är snäpet bättre än iphone det är det som kommer vara framtidsäker. Samsung Galaxy finns också osm är bra.

Anonym

3GS

d e s s l i k e s.com - high heels gives you a better view.

Absolut 4:an! Om man säger så här (förlåt alla er som har de gamla) ni vet inte hur mycket bättre den nya är tydligen för det finns absolut ingen anledning att köpa den gamla nu när den nya kommit. Sambon har haft de gamla och har köpt den nya - jo av vilken anledning? Att den är bättre! Mycket mer högupplöst skärm, realtid videosamtal (visas exakt samma tidpunkt även om du är i sverige och den andra i kina som pratar)& att kameran är grym! Kolla här tex en bild som vi fotat med den när vi var ute och åt: http://desslikes.com/2010/august/utkast-aug-31-2010.html. Då har jag bara ändrat skärpan (om du tycker att den är lite grynig) för att jag gillar grymt skarpa bilder - men det är ju en smaksak. Sen kommer ju alla "tillbehör" att börja anpassas för den nya mobilen - varför göra tillbehör till den gamla när den nya finn - de vill ju tjäna pengar ? Mottagningen då - vi bor i en super liten stad och han har aldrig haft problem med mottagning. Så klart du ska köpa den nya nu när den finns - inte att tänka på annat ;D hihi! Ha det bra / Desirée

LiLLY

Alla som säger att 3Gs:en är bättre än 4:an vet nog inte riktigt vad de talar om. Jag har själv en Iphone 4 och jag kan säga att det är en fruktansvärd skillnad motför 3Gs:en. Skärmens grafik är helt otrolig, och kameran är great! Den hade ett fel när den släpptes i USA och det var mottagningen, men detta är för att USA har det nät vi i Sverige hade för 5-6 år sedan, vilket gör att detta problem inte finns i Sverige.

Letar du efter den bästa telefonen: Iphone 4.
Letar du efter den billigaste telefonen: Iphone 3gS

Take care! :)

Mia

Jag har en 3Gs och jag älskar den! Kameran är bra när det är bra ljus för att fota, eftersom den saknar blixt. Men med den nya uppgraderingen OS4 så har den faktiskt blivit bättre o bättre än när jag köpte den (december) och jag har ALDRIG haft strul, jag har aldrig behövt lämna in den eller någonting som någon har skrivit där uppe. Vad jag hört ang Iphone 4, är att de är små buggar så som dålig mottagning för vänsterhänta, och att den är väldigt skör (allt är gjort av glas) sen visst, det är bättre kamera, filminspelning etc. men, du har väl ändå kanon bra kamera som du verkar ha med dig överallt så är verkligen kameran prio ett? Jag säger 3Gs, då den är billigare.. men varför inte testa 4? svårt val. Men vad du än gör, skaffa INTE samsung. De har världens sämsta touchscreen. Iphone eller HTC, ingenting annat som är touch. :) Lycka till!

fatima

iphone 3gs tycker jag =>

Malin

Jag tycker absolut 4an, om du har råd eftersom den kostar rätt mycket! Jag väntar just nu på min 4a och min pojkvän har den redan och den är grym! Så mycket bättre än 3an. Bättre kamera, bättre allt! :)

Det är inga problem med 4an, det va fixat innan dom sålde dom här i sverige. Det ända jobbiga är att det är lång vänte tid! Men det är det värt, känns onödigt att köpa den sämre som kostar lite lite mindre, men det är inte så jätte stor skillnad. Pluss så är det lika lång vänte tid på dom med nu. satt ta 4an, något annat skulle bara vara dumt :P

Jag var på telia och pratade om dom 3an och 4an så dom förklarade allt för mig så jag vet :)

Lycka till, kram

Anna

Det beror helt vad du är ute efter jag har haft 3Gs och har en iPhone 4 nu och dom är likadana.. Skillnaden är ju att 4:an har mycket bättre upplösning, bättre kamera, blixt och designen. Sen att du har facetime (vidiosamtal) med det går bara göra mellan iPhone 4or. och det går inte att göra via telefon nätet som på vanliga telefoner utan på 3g nätet. :) Hoppas du fick veta lite iallafall. (:

Julia

på iphone4 sitter den där saken som gör att man har täckning nere på vänstersidan så om man råkar hålla för den så blir täckningen dålig..

Anonym

jag har en iphone 3G S o tkr den e jättebra! Man kan ju uppdatera den via iTunes så den får nästan lika dana funktioner som iphone 4 tillexempel, bakgrund vid apparna, använda flera appar åt gången( tex spotify kan man använda och skicka sms samtidigt om
Man uppdaterar ) o sätta flera appar i en app:)

Emelie Ahlström

3GS är så sjukt mkt snyggare :) och är mer uppdaterad.
jag har en 3GS och den funkar alldeles utmärkt, min lilla älskling ^^

sofia

jag kikade in, ha en fin dag! :)

Josefine

Jag tycker du ka ta den mobilen 3GS för den verkar bättre än dren andra

identity

Gå till dom som säljer skiten och låt dem berätta hur det ligger till :P

SveaJ

Iphone 4 är riktigt grymt! Kameran är sjukt grym, den är snabb och sitter väldigt bra i handen :)

jw

min pojkvän säljer mobiltelefoner och dem som tillverkar iPhone4 håller på att uppgradera den pga att det varit problem med den. antingen så väntar du med att köpa Iphone 4 i några månader. eller så köper du 3gs.. Jag själv föredrar 3gs bättre.
kram

vilma<333

vilken fin headr du har!
i vilket program har du gjort den i???<333:)

Anonym

jag har fyran! den är tokgrym! du kommer inte ångra dig

johanna

Jag hade väntat med att köpa 4an eftersom dom har dragit tillbaka flera stycken, folk har ju fått sparken pga den och antennfelet. 3an är snyggare också!

Isabel Hanna Lundkvist - Där drömmar blir till verklighet!

Min farsa har iphone 4 & jag har iphone 3gs. Iphone 4 är mycket tyngre, & väldigt oskön att hålla i. Det enda bra med den är grafiken & kameran. Iphone 3 är myyyycket skönare och goare att hålla i så satsa på den ;)

kristin

jag är väll inte särskilt kunnig men jag ska nog ta iphone 4

Trinidaz

Jag har Iphone 3Gs och är super nöjd med den. Ett tips gå in på tex telenor.se och jämför mobilerna där de står ju vilka funktioner och så de har. Där efter kan du ju bestämma vilken av dem som passar dina behov bäst.

Lycka till !

zaga pentmark

köp inte iphone 4 om du är vänterhänt. för antennen sitter på vänster sida, så när man håller i den med vänter hand så försvinner signalstyrkan. alltså den blir dåligare

SMYCKA

Jag tycker 4an är mycket bättre.

KOLLA IN MIN BLOGG. TÄVLING PÅGÅR. VINN VALFRITT SMYCKE!

elle

jag tycker 3an är klart mer prisvärd!

P

3G jag lovar ;)

Lisa

följ mitt liv som universitetsstudent och blivande ung mamma :)

juliasbullar.blogg.se

jag köpte en 3gs i maj och är hur nöjd som helst. ser inget på 4g som jag "bara mååste ha" den STORA skillnaden är väl surf som sagt,

katta

hahaha vafan gå till en telefon affär? Det är deras jobb att ge dig det bästa.. dom e experter ;) kram

kolla bloggen så vet du :)

DEt jag mena var att när du har tid att blogga gör mer inlägg för det är roligare att läsa

mikaela

frågestund på bloggen fråga på tack ! :)

sjukt söt är du ! :)

Anonym

Dem som inte har råd med 4 skyller på att den är dålig och tar den andra ist xd

Anonym

Hej!

Min pappa har nu en iphone fyra, och innan det hade han en 3gs. Jag lovar, iphone fyra är mycket bättre. Riktigt bra kamera och filmar i HD kvalite, jag tycker att den är super. KRAM :)

Emma Magnusson

HTC DESIRE ska man ha bättre än iphone lovar !!:)

Sandra

Fin blogg! :D KOLLA GÄRNA IN MIN BLOGG. VALPKULL TILL SALU, SÅÅÅÅ SÖTA!! :D :D

Luucy

Jag har en vän som har en Iphone 3G, och hans skärm har spruckit 3 gånger... det kostar 4500 att reparera den. Så det blev en dyr historia haha.

Blossip

IPHONE4 HAR MASSA BUGGAR FORTFARANDE, SÅ OM DU VILL VARA SÄKER PÅ ATT DU HAR EN TELEFON SOM KOMMER FUNKA BORDE DU KÖRA PÅ IPHONE 3GS,
ALLA SOM JAG KÄNNER SOM HAR IPHONE FYRA HAR PROBLEM MED TÄCKNINGEN.

Anonym

4an har ju bättre procesorer (stavning?), MEN den har sämre uppkoppling och ja, som de flesta säger, den är inte felfri. den har ju lite problem.. men man kan ju uppdatera Iphone 3gs till fyran... Men jag tycker att du ska köpa 3GS.

hinken

Tror dom som jobbar på apple vet tillräckligt mycket för att inte göra en sämre mobil än den som redan finns. Inget att tveka på! Tack för en grym blogg! :-)

AManda

Många som är avis här ju! ;) 4:an helt klart!

Monique

Jag har iPhone 3Gs och det är den bästa mobilen som finns, iPhone 4 är oxå bra men jag valde 3Gs för att den är finare.
Så om du köper 3Gs så är det vara uppgradera iPhone 4 inställningarna !
Så jag hade ju tagit 3Gs om jag var du, btw detta inlägget skrev jag från min iPhone.

karolin

köp iphone 4 isf, den håller bättre, har haft den andra mobilen och den tål typ ingentin så kör på iphone 4! ;)

Niicole

Besök gärna min blogg , jag gillar din blogg (:

therese

Det är ingen idé att du köper en 3GS för de finns bara i 8G nu, De säljer den inte i högre, så köp iphone 4 isf!!
De ska sluta tillverka 3GS:en :)

mmautildah

Måste bara få säga en sak ,

http://muktas.blogg.se kopierar dina inlägg :)

krille

Tja, jobbar på Sonera i Finland. iPhone 4 är helt klart den bättre av dem 2. Själv har jag inte hittat en ända sak som skulle vara bättre med 3GS:n. Det att 4 skulle krångla är bara bullshit, antennens signal blir bara "sämre" om den har hudkontakt. Så ett skal fixar problemet direkt. Här kan du jämföra telefonerna:
4 vinner ju på alla punkter...

http://www.ihackintosh.com/2010/06/iphone-4-vs-iphone-3gs-head-to-head/

Så alla som HÖRT att iPhone 4 skall vara dålig kan dra sig :) Löns kanske att pröva båda först?
iPhone 4 är framtidssäker, vilket däremot 3GS:n inte är. Så gör inte ett misstag utan köp 4an!!

Linnea

Iphone 4 är ju av glas så om du tappar den blir det inte så kul men jag har aldrig haft enIphone so I don´t know.

alexiueh

Hej!
jag är i samma sitation som du ;)
jag har nu beställt en iPhone 3gs,
för att...

ALLA svensk - sålda Iphone 4 har ett problem.
tyvär, den har bättre funtioner, kamera bla och bla.
men liksom det finns ngt problem, tex min kompis
har nu fått sin Iphone 4, och den hackar,
stänger av sig, ringer utomlands, bara hon sätter den i fickan eller väskan så ringer, smsar och sånt,
så jag valde Iphone 3GS 32GB. Jaapp, nu får u göra ditt beslut ^^

Amanda

jag har precis fått 4an, och jag är jätte nöjd. den är mycket bekvämare att hålla i, de känns inte som att den ska glida ur handen om man inte har skal, dock är den lite tyngre men de tycker inte jag är något problem alls. kameran är bättre + plus att de är fram kamera hehe. har använt 3gs också, men måste säga att 4an är mycke bättre.

Malin

Har hört att mottagningen är fucked up på den, men det är bara rykten jag hört :P

ägare av en iphone 4

iphone 4 lätt! det är inget fel med den, den har inte dålig mottagning, det är om du är i USA, då USA har mycket sämre teckning, men sverige är mycket bättre i det, + att den har en MYCKET snyggare design, och bättre kamera på 5 pixlar, filmar i HD, större batteri, och bättre processor.. bättre upplösning med, den har även en retina display, som är mycket bättre än 3gs..
KÖP IPHONE 4! :)

nathalie

4an såklart :D
Skärmen är grymt mycket bättre, kameran är på 5megapixlar ist för bara 2 som det är på 3GS och så är 4an MYCKET snabbare! Jag tycker att det är stor skillnad på 4an och 3GS, och ser inga nackdelar med 4an :)

Nathalie

Jag vet inte riktigt av de som är bäst egentligen , men har hört att 4:an är bäst..! :)

ebba

3g är SJUTK mycket bättre!
på 4 så kan man inte hålla upp i vänstra hörnet men på 3g kan man peta hur mycket man vill på :)

Nina

Hej, båda verkar bra innehålls mässigt med jag tycker 4 an e snyggare. 3an e så uttjatad, asså modellen, men till fyran kan man ju inte ha en massa coola skal som till 3an. men det kommer vell :)

Anonym

haha det är pinsamt om du inte köper 4an!!

Johanna

Jag har en iphone 3Gs och jag älskar den.
Det är många som har haft problem med Iphone 4 och fått lämna in den.
Så tycker nog att du ska köpa en iphone 3Gs för att slippa krångel =)

Anonym

Iphone4 är absolut inte dålig på något sätt. Den är bättre än 3gs på olika sätt, bland annat så har den bättre batteritid och för mig är det viktigt eftersom batteritiden är ganska låg på Iphone över huvudtaget. 4an har också bättre kamera och den är tunnare och gjord av ett tåligare material. Den är inte sämre på något vis och det är inga problem med den nu. Har själv en och det är den bästa mobilen jag någonsin har haft. Vill aldrig ha en annan mobil igen, är helt fast och ser ingen anledning till att köpa den gamla när den nya finns!
Hoppas det kan hjälpa dig lite:) KRAM!

Jasmin

skaffa båda och sälj den du inte är nöjd med??

johanna

Hej, jag har hört att iphone 4 inte funkade ordentligt. Det var något fel på den så tycker inte att du ska köpa den! :D <333333

Anonym

3gs funkar jättebra och är billigare, men jag tycker att 4an är mycket bättre. Mycket snyggare, snabbare, mycket bättre kamera, osv. Har använt båda mycket :)

-

3G:s ! den har bättre täckning :)

Moa

2010-09-02 @ 16:34:32Postat av:

Eftersom jag inte är kunnig så säger jag bara: satsa stort! Köp den nya såklart!

Maria

känner en som har en iphone 4 som måste laddas varje dag men alla behöver ju kanske inte det men

Anonym

kolla här, de är en iphone 4 mot en samsung galaxy s. så ser du att galaxyn är mycke bättre! http://www.youtube.com/watch?v=HODhXCfcf4c&feature=related

wilma

Alla säger att det är ett problem med det som är runt om på kanterna på iPhone4, men det är helt fixat nu och alla som bytt in det problemet har fått nya! så det är perfekt kan jag säga !

Desiré Mård

iPhone 4 har bättre skärm, frontkamera, bättre batteri, bättre allt. Läs "mobilt"-kategorin i min blogg, jag uppgraderade från 3GS till 4an & jag ångrar mig inte en sekund.

jennifer (y)

iphone 4 om du köper den förbättrade, för det var ju problem med den för..ehm.. ja lång historia.. men köp 4 om du köper den förbättrade annars 3g. Annars vill jag rekommendera xperia mini pro, jag har den själv den är bra! xperia 10i är inte lika bra..

Kram!

Sanna

Ha en fin kväll :)

Emma

Hej!
Jag tycker defenitivt att du ska köpa iphone 3GS!! Den liknar iaf inte alla andra fula mobiler, som LG, Sony ericsson och alla dom där andra gamla mobilerna :P Jag har själv en iphone 3GS och jag är super nöjd med den, den funkar så bra! Jag röstar på 3GS! :)

Emma

Har en liten frågestund inne hos mig nu... kika gärna in och ställ en fråga eller 2 =)

Anonym

har ingen aning om vilken som är bäst :)

Miss E

Jag vet inget om 4an men är sjukt nöjd med min 3a! Idag var första gången sedan jag köpte den (8 månader) som jag glömde den hemma när jag var i skolan, och nu fattar jag hur mkt jag använder den! Jag skriver rent texter på den i skolan, lyssnar på musik, almanacka, klocka, osv. Grymt nöjd! Inte haft ett ända problem med den :D

amanda

Isabelle, köp inte iPhone 4, mannen som designade den har blivit avskedad efter att den släpptes då folk har lämnat helt sjukt mycket klagomål på den och den är definitivt inte lika bra som den sägs vara. För ditt eget bästa, KÖP DEN INTE.

jossan jönsson

Vänta på att de fixar IPhone 4. 3GS är inte värd att köpa. Så köp IPhone 4, men om några veckor. Sen är ju självklart andra andriods bättre, med tanke på MULTITASKING :p

emelie

4:an tycker jag (:

emma

du ska ha iphone 3, fyran är inte alls bra den tappar täckning jätte lätt om man håller den i lite snett eller i fel hand.
Man måste byta hand för att den ska klara av vissa saker.
Sen kan man uppdatera 3 så det blir som en fyra fast utan sådna problem så jag tycker du ska ta trean :D

josefinjonsson

4. Även fast den kanske inte fungerar så bra än så kommer mjukvaran vara 100 gånger bättre ändå.!! Köp 4an eller vänta några veckor och köp den då!

Mysiseen !

Jag tycker Iphone 4, för den ser snyggast oh bäst ut! :P<3

Hanna

i phone 3gs är bra och snabb, har hört att många iphone 4 krånglar=)<3

Anonym

iphone 4, helt klart, det finns mycket mer appar, snabbare internet, 2 kameror ( en bak en framifrån) . så helt klart iphone 4 .

puss

Anonym

min brors flickväns mamma har iphone 4 och hon tycker att den är jättedålig för om man håller den i vänter hand håller man för sändaren så internet och en del appar inte funkar och många av mina vänner har 3gs ocg den tycker dom är jättebra!

Loviza ♥

Okej, jag är inte dirket kunnig. Men min pappa har en iPhone 3GS och när jag frågade hnm varför han inte köpte iPhone 4 så svarade han att det var för att det fanns mycket mer saker man kunde ladda ner till 3GS eftersom 4 var så ny, så det hade inte kommit mkt som man kunde ladda ner till den, alltså olika program och sånt ;)

sharon

Vet inte tror 4an är bäst för den är ju lixom nyast :P

Cecilia Sennerfors

Antagligen väljer man ju iphone 4?? Varför skulle man välja en iphone 3?
Mycket coolare med en iphone 4 ju!! ;)

S

jag har iphone 3G och den är jättebra och allt men sjukt omtålig! blir sprickor så fort man tappar den i golvet. om du ska köpa en sån så rekommenderar jag dej att ta försäkring på den. jag antar att man får en ny då, ifall nåt skulle hända :)

Josefin

Dem är exakt samma förutom att iphone 4 har videosamtal. Det bästa du kan göra är att gå och prata med dem i affären dem är nog bäst på det.

Cajsa

Fin blogg gullet :)
Haft en bra dag?
Jag tycker du ska ha 3GS, så mycket ballare.

Caroline - gravid med plupp ♥

Iphone 4 ska vara bäst! Och de där snacket som alla säger om att de är dålig mottagning är bara om man bor i USA, och de kommer ändå en uppdatering till de så. Men Iphone 4, och alla som jag känner som har iphone 3gS ska köpa 4an istället iaf.

erica

jag har en vanlig iPhone 3G och den funkar kanon :)! skulle inte byta ut den mot allt i världen sålänge den funkar. känner en som har en 3Gs som är besviken på kameran och tycker att iPhone 3G har bättre kamera pga. 3Gs autofokus på kameran. men det är nog det ända negativa som jag hört :) iPhone 4 har jag hört att den buggar men vet ingenting om det alls, så det tänker jag inte kommentera.

Anonym

Jag har en iPhone 4 och jag kastar den snart i väggen. Ibland fastnar hela skärmen och ljudet försvinner. Vänta isf tills 4an blivit bättre uppdaterad nu till vintern eller när den nu blir det.

josefina

det är inte så stor skillnad på dem bara att 4an e snabbare :)

julia

3GS, har hört dålig kritik om 4 och den är definitivt Inte bättre än 3GS, så om du ska ha någon av de så kanske 3GS är bättre, eller ja den är bättre. Annars finns det ju andra bra mobiler oxå, men iPhone är ju ändå bäst :)

rebecka

jag tycker att du borde välja Iphone 4. Den verkar bättre än Iphone 3gs. Jag har Iphone 3gs och jag skulle mycket hellre vilja ha Iphone 4 ;)
Kram

Moa

Iphone 4, den är nyare, bättre kamera, du kan spela in med HD och den är helt i alliminium vilket betyder att det är väldigt svårt att göra sönder den. Du kan även ha facetime med dina vänner familj och din pojkvän och det är väl ett plus när ni bor så långt bort ifrån varandra. Iphone 4 är så sjukt mycket snyggare och mindre klumpig än 3an. Och lovar att alla som har en 3a vill nu ha en fyra. så om du vill bli nöjd, köp inte trean..

iphone experten.

den ända märkbara skillnaden på dom är att Iphone4 har bättre kamera + bilx och förmågan att ha videosamtal. annars är dom iprincip exakt likadana.

Marie

4:an har ju multitasking iaf, vilket gör att man kan köra t.ex. spotify i bakgrunden medan man gör annat, vilket är nice... :)

Anonym

lol 4 såklart, är marginella skillnader som gör att den definitivt är bättre än 3g.

Tilda

jag tycker du ska köpa iphone3 gs.
iphone 4 har nån anten på mobilen så om man håller i mobilen brukar den inte få motagning.
men den har ju dock mer funktioner och sådant.

V e v v e A n d e r s s o n ♥

iphone 3gs har jag och den är skitbra än så länge, haft den hela sommaren =)

Emma

Min pojkvän har köpt iphone 4 och inte haft några problem alls, vissa säger att man håller mobilen fel så funkar det inte med nätet och sån skit men har inte upplevt det en enda gång och jag håller på med den ganska mycket. Jag tycker iphone 4 är mycket skönare på alla sätt och har väldigt bra appinställningar och bättre på alla sätt, så kör på det.

caroline

Köp iphone 4g, den är bättre för att de är starkare glas. Jag tappade min iphone 3gs i trapphuset och de blev typ tusen sprickor i skärmen. Och så får "ljud av" knappen lätt damp på 3gs, men den sitter hårdare på 4g, och så är de massor av saker som är bättre. Men innuti är dem typ likadana för man kan uppdatera 3gs så den är likadan inne i den gratis när man kopplar in den i itunes. Men sen så har iphone 4g inte så mycke bättre kamera, men den har ju blixt/lampa(?) så de blir lite bättre. Men om du inte bryr dig på skillnaden av pengar ska du lungt köpa en 4g :)

Kunnig

GAAAH.

Alltså, de som säger; "Köp 3Gs, den är himla mycket bättre och billigare, finns inget du kan göra med den nya som du inte kan göra med den förra", är ju de som har 3an och förmodligen inte har råd med 4an ;p

Alltså, det är inga problem med antennen i Sverige.
Antingen så är det beroende på det svenska nätet, eller så var problemet åtgärdat innan den kom till Sverige.

3an är sjukt uttjatad och tråkig, alla jag känner som har den har tröttnat.

4an har ju dessutom multitasking till viss del, så att man kan göra flera olika saker samtidigt. Och det vill man ju?! Kul att behöva stänga ett fönster för att öppna ett nytt?

Och det är så det är!

jonte

www.ishop.nu ,allt inom iPhone, iPad och iPod tillbehör

Cecilia

Jag köpte en iPhone 4 för några veckor sedan, och jag har inte alls haft några problem med den, jag tycker att den fungerar utmärkt. Funktionerna är också bättre än på 3gS, nu kan man ju också multitaska, den har två kameror, grafiken är bättre, man kan spela in i HD osv.
Så ta en iPhone 4! :)

Lovisa (:

Helt klart Iphone 4! Iphone 4 har fyra gånger så skarp skärm som iphone 3gs. Iphone 3gs är dock snyggare än 4:an, men 4:an är mycket bättre. Kameran är bättre, precis som allt annat i telefonen. Visst den har väl lite sämre täckning än 3gs men det är inget problem i sverige, och allt annat är bättre i 4:an så det väger upp

Anonym

alla som säger att iphone 3gs är bättre än fyran, men varför fan skulle man göra en ny modell som är sämre än modellen innan? tänk på sånt innan ni skriver sånna pinsamma saker -.-

klart att fyran är galet mycket bättre!

Hanna :)

jag har iphone 3GS, jag är supernöjd :D och jag har hört att den är bättre än 4an, den enda skillnaden på 3an och 4an är blixt och videosamtal. har hört att 4an inte har bra täckning alls också ;s och 3an är snyggare också tycker jag!

Sofiaa

jag själv tycker att Iphone 4 är snyggast, helt klart!
dock pratade jag med en kompis på tåget idag och han sa det att fyran är inte mycket bättre än trean. Kameran är bättre bara och skärmen. Och den kan tydligen filma i HD eller nåt. Men mer var det inte! :)

linn

Hej Isabelle!
Jag tycker att du ska köpa Iphone 3s för man har hört så himla mycket fel om den andra! Sen har jag också själv en Iphone 3s och jag tycker den är helt underbar! :D Men man kan ju också göra fyrans uppdrateringar så den är egentligen lika bra fast att den inte har alla funktioner som den nya! ;)

Jessica

3GS såklart, den enda skillnaden är att man kan ha videosamtal med 4:n och att det är lite bättre kvalité. Och videosamtal kan man ändå bara ha med dem andra som har iphone 4, vilket inte är så många (än). Plus att 3GS är lättare att hålla i, den är bekvämare eftersom den är rund.
Kram

elin

iphone 4 ^^

emmy

Jag har haft min iphone 4 i några dagar nu och den är GRYM :D

Fia

4an för f*n!! :) har en och den är awesome!

Agnes

Hmm alltså jag har hört att det är jättelätt atthacka sig in på Iphone så jag skulle inte köpa någon av dom egentligen. Om du vill ha en bra kamera ska du ta fyran. Men annars är det inte så stor skillnad på dom att 4 är prisvärd. Och den är extremt ömtålig. Glaser spricker om man tappar den. Iphone 3GS är skönare att hålla i handen tycker jag.

Sophie

första är helt klart snyggare!

julia

iphone 4 är snyggare i alla fall ;)

emma

Självklart är ju iphone4 bättre! Varför skulle de göra en ny som är sämre? Kameran är bättre och mobilen är mycket snyggare än iphone 3. Allt går mycket fortare också. Internet är typ dubbelt så snabbt!

amanda

jag tycker defenitivt att 4 är bättre & jag vet det !
bättre kamera, HD videoinspelning, högre upplösning på skärmen, snabbare o massa förbättringar.. tjafset om dålig antenn åtkomst e skitsnack man har bara upplevt dessa problem i USA o så, o de e inget problem med det ! så ah de e vad jag tycker :D

anna

jag tycker personligen att 3gs är bättre, den ligger skönare i handen. 4:an är ju kantigare. annars är ju typ bara kameran skillnaden, för om man uppdaterar 3gs så är ju innehållet samma. har hört en del om att mottagningen inte är som den ska, att den inte fungerar beroende på vart/hur man håller mobilen. :)

lollo

4 såklart. Du kommer ångra dig senare att du inte köpte den nyare versionen. Iphone fyra är mkt bättre och snyggare. Du kan ändra bakgrund osv. Iphone 3gs kanske är lite skönare att hålla i, men du kommer ångra dig om du köpter gamla :)

e

Frågan är varför du ens funderar på en 3gs? Jag menar, vissa butiker har redan slutat sälja den för att 4 har kommit. Varför gå tillbaka i utvecklingen? Om du har pengarna så köp 4an. Mer än värd pengarna kan jag säga dig. Och det där med att vänsterhänta inte kan prata i telefon och sånt bara för att en grej skulle täckas och försämra teckningen är skitsnack. Det var ett problem i USA, men de hann fixa det innan den kom ut på marknaden i Sverige. Jag tror du kommer ångra dig om du köper 3an, dessutom vänjer du dig vid att den är fyrkantig och inte rundad där bak. iPhone 4 är helt enkelt en jävligt bra mobil, så go for it!

Alice

Jag har haft både iPhone 3G, iPhone 3GS och iPhone 4, och i min mening så är faktiskt 3GS bättre. Den är både skönare att hålla i och tåligare för stötar. Kameran är super i både 3GS och 4. Jag skulle rekomendera dig att köpa en 3GS. Dock måste jag säga att skärmen på iPhone 4 är "to die for", man kan inte ens urskilja de enskilda pixlarna, haha.

Här är en liten videojämförelse so jag gjorde av 3GS och 4 :)
http://www.youtube.com/watch?v=GiVfNFc_VYo

linnea

det är väl klart att 4 är bättre än versionen innan ? 4an är ju en uppdatering av den gamla med nyare funktioner, bättre kamera osv.. :)

Tea

Helt klart iPhone 4!!! Antennproblemen är inget problem i Sverige, eftersom vi har ett så väl utbyggt 3G-nät här. Undersökningar har gjorts och mobilens antenn funkar utmärkt här. När vi har det ur vägen listar jag några anledningar till att välja fyran: Skärmen har många gånger bättre upplösning, kameran är bättre och har dessutom blixt, vilket 3GS saknar. Sen har du ännu en kamera så du kan använda videosamtal (än så länge bara över wifi-nätet och bara med andra iPhone 4-ägare, men det talas om att det kan ändras. Jailbreakar man den kan man prata över 3G-nätet också.) Du kan ta självporträtt med "videosamtalskameran" (men har låga pixlar, så bilderna blir nog inte super direkt, men en kul grej). Sen är batteriet bättre, upp till 40 procent om jag inte minns fel. Sist men inte minst är designen snyggare.

Jag har själv en 3GS. Är nöjd med den, men nog skulle jag hellre ha en fyra. :)

Tea

Måste korrigera ett par saker som folk säger här i bloggen:

Det stämmer dock inte att fyran "klarar fler appar" än 3GS, inte heller att det bara är på fyran man kan byta bakgrundsbild eller multitaska (köra flera program samtidigt). 3GS och iPhone 4 har samma operativsystem, iOS 4, så den äldre modellen klarar också det. Jag har en, så jag VET. Det stämmer inte heller att fyrans antennproblemen bara är kosmetiskt (att det bara har med en uppdatering av hur staplarna visas att göra). Problemet finns - men är ett issue i USA där de har sämre 3G-nät än vi i Sverige. Man har en helt okej täckning här. Så, nu är jag klar. ;)

Anonym

jag tycker inga av dom jag rekomderar andriod billigare är större än iphone i USA kommer att bli törre här med det växer hela tiden och allt på andriod market är gratisså jag fföredrar andriod med du bestämer och det läggs in nya saker varge dag

Eddie

jag har 3GS grymt bra mobil,tjejen har iphone 4 så sjukt mycket bättre än 3gsen.
Bortkastade pengar att köpa en 3GS om jag ska va ärlig iphone 4 kostar ju trots allt bara en 1000 lapp mer än 3GS 8 GB.

iphone 4 16 GB 5999:-
iphone 3GS 8 GB 4999:-

valet är givet men du bestämmer ju själv:P

lycka till med valet !!

sofia

Hej, jag har en iphone 4 och min kompis har en 3gs och iphone 4 är så sjuuuuuuukt mycket bättre!!! och sjukt mycket snyggare och skönare!!! Och den är så sjukt bättre på allt! du måste ta en 4!

cassandra

Jag har en 3a och den fungerar superbra! min pappa har en 4a men skillnaden är bara att 4an har bättre kamera eller den har ju två kameror och bättre skärm, men jag tycker om 3an mer, för den kan endå göra samma saker.

Zarah

Samsung galaxy s i9000 eller htc desire!

nathalie <3

jag tycker 3gsen :)
har många vänner som har den och dom säger att den är mycket bättre än 4an :)
jag ska köpa 3an, men hittar den inte i någon butik. vet du ?:)

maila mig <3 := )

facebook

Detta är nog inget val liksom?. 4an är i särklass den bästa telefonen som släppts hittills och detta problem som alla snackar om med antennen är inget problem i sverige för alla mina vänner som har en har inte ens märkt av det och min bror förlorade inte ens en stapel på mottagningen när vi testade.

Plus att den är nyare!

sara

3GS har jag och är superöjd :) den har mycket snyggare design också. din blogg äger, puss!

julia

3GS :)

aa

jag förstår inte varför alla som har iphone 3gs säger; köp 3gs för den är mycket bättre!!!

asså ni har ju inte ens provat 4g vafan, och det finns la för sjutton ingen andledning att köpa 3gs nu när 4g finns. dom skulle väl aldrig släppa en iphone som är dåligare än den förra..?

woz

iPhone 4 använder samma processor som Galaxy S dock har den "större" skärmen liten betydelse när iPhones retina display har högre upplösning vilket i korthet att skärmen genererar fler pixlar på skärmen vilket ger en klarare bild, när det gäller 3GS prestanda så använder den hårdvara som anses vara utdaterad (var iprincip utdaterad när den kom).
var det gäller antennproblemen som finns så gäller det när man håller på specifika sätt så att 3G-antennen mörkas och kortsluts, detta har apple löst med att ge ut gratis "skal" ... mer info kring det finns på http://apple.com/se

elin

hej! jag har hört att I phone 4 inte är bra. min kompis köpte den vanliga I phone fast I phone 4 hade kommit ut. vet tyvärr inte varför den vanliga I phone är bättre men dom mobilerna som är bäst är HTC Hero och HTC Desier! HTC ä mycket bättre än I phone! ;)

e

3gs är verkligen bäst!
iphone 4's antenn är verkligen as kass på iphone 4.
dessutom har jag hört av en min lärare, hon är väääldigt insatt i mobiler, och hon säger att de ska ta tillbaks många iphone 4 för det är fel på alla.

MADELEINE ^_^ (http://madeleineze.blogg.se)

3gn. den har jju liksom allt tycker det räcker.
den är finare också. för 4 är för kantig för min smak :P

Nea

2010-09-03 @ 18:32:46Postat av: Nea

Jag har fyran och den äääger, fick höra innan att den var sämst och det inte skulle löna sig, MEN DEN ÄGER. På 3gs finns bara en kamera och den är dessutom dåligare. Skärmen äger, och ''antennproblemet'' är obefintligt. Har du ändå problem med antennen finns det skydd att köpa till ramen.

kram på dig :D

agnes

jag har en Iphone 3GS och tycker Iphone 4 inte är lika snygg. Verkar bara klumpigare och jobbigare att hålla i .. Man kan lägga ihop i mappar i Iphone 3GS också.

hanna

Jag har 3gs men skulle aldrig banga på 4an, den är klart bättre!

Amanda

Iphone 3gs!

Ella

Iphone 4!!

har den den är skit bra ;)

hanna

jag har en kompis som hae en iphone ett och sen så har jag en annan kompis som har iphone 4 och do säger att båda är skitbra men jag föreslår iphone 4! :)<3

marija

Säg vad ni vill men iPhone 4 är långt den bästa mobilen!! Snackat med många försäljare och alla säger att iPhone 4 is the shit!

C

Det där med att Iphone 4 tappar mottagning är rent skitsnack, den har sämre mottagning men fortfarande täckning överallt. Skillnaden på de två är Facetime (gratis videosamtal när man använder Wifi), flashen till kameran och skärmen som är betydligt skarpare än 3gs. Annars är innehåller likadant (dock lite större batteri på 4an).

Emelie

Det jag har hört är att iphone 4 har sämre mottagning :D Typ

Anonym

jag har en 3gs, jag stod också inför valet mellan 3an och 4an. men de blev 3an då jag gillar modellen mer.. och man kan få samma funktioner som 4an om man uppdaterar den eller va de heter till 4.2 (programvara) läste några kommentarer att de blir fullt med appar på 3gs, men nej man kan ha mappar på dom också. jag lägger min röst på 3gs!

bomiie

iphone 3gs ;)

f

Jag har 3GS & tycker den funkar bra :) dock har den varit inne på lag ing ;) men appel är väldigt hjälpsamma & jag fick en helt ny iphone :) (3GS) hehe! Tror dock du ska köpa 4an om du har råd, tror knappast du ångrar dig! Om du ändå har råd, så ska du köpa fyran! Men annars, så är 3gsen billigare; & de är inte mkt fel jag hittar på den! Den är skitbra :) (skriver ifrån den nu)
& de är inte så segt med internätet faktiskt :)
Hoppas du hittar en Nice :)
& eu, håret blev grymt snyggt!!':D

Amanda

Jag har ingen aning alls om vilken som är bäst, men däremot är jag osäker på om det går att köpa skal till 4:an? Lite ytlig är jag kanske nu, men det är ju inget fel att kunna byta skydd/skal! :)

Johanna Eng

SAMSUNG GALAXY S!
den är precis som en iphone med spel och så, men grafiken, kameran och surfningen är mycket, mycket bättre.

Anonym

En iphone 4 såklart. :)
Varför köpa en gammal mobil när du kan köpa den nya?
Iphone 3 kommer anses som gammal om ett halv år !<3

ullis

Iphone 3gs, ipfone 4 har mkt dåligare teckning! <3 :)

Anonym

aaaaaaaaaaaaaaa köp inte 4 ran den SUGER min kompis hade 3an i typ 1 år utan ett ändaste problem och nu förr förra veckan köpte hon 4 ran den gick sönder efter 5 dagar nu andvänder hon sin 3a igen så köp inte 4 ran!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SARA

Du ska absolut köpa 3gs! Den är säkrare plus att iPhone har gjort något fel i iphone 4, jag köpte 4:an och den hackade upp sig, så jag har kvar min 3gs och den funkar perfekt även fast jag haft den ett tag och är rätt klantig. Superbra blogg föresten! Kramar!

Lina

3, den har mjukareformer och så, men nu har du ju uredan fått 4:an. Hoppas du är nöjd med den :DNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: