ready to go!

snart drar förfesten i gång, om ca en halvtimma åker vi! kommer nog mobilblogga under kvällen och hålla er uppdaterade om vad jag gör och var jag befinner mej under valborg! hoppas att alla mina underbara läsare får en härlig kväll!! ♥
frukost

åt precis frukost. vaknade väldigt sent idag, och näsan och ögonen rinner fortfarande.. är så täppt i näsan att jag knappt kan prata! :( har iallafall hunnit duscha, klätt på och sminkat mej. har dock ångest över att jag inte har något snyggt att ha på mej ikväll! hatar när man känner att alla kläder är fula och inget passar.. och det är ungefär så det är för mej just nu. jaja, kommer nog på något! fick förresten en kommentar om att rupert grint (ron i harry potter) är i trollhättan?! haha man ba vad fan gör han där lixom?! någon som har koll och vet? fan vad ballt ändå! :)
filmtips - the phantom

tänkte dela med mej av ett litet filmtips till er som är filmsugna! the phantom heter den, och är från typ 2009. jag och frederic håller på att kolla på den nu, riktigt bra! :)
hemma igen och lite fler bilder

nu är vi hemma från våran picknick. var jättemysigt, och perfekt väder! vi hade köpt kakor, bullar/wienerbröd, cola och mackor som vi satt och åt. blev dock lite kallare senare när solen gick i moln och det började blåsa lite.. och jag har tyvärr haft allergibesvär hela dagen. fast inte just under picknicken som tur var! från morgonen till runt kl 14 rann det ur ögonen non stop. jättejobbigt.. och nu är det som om någon satt en jävla propp i näsan på mej. och det rinner ur både ögon och näsa, och jag nyser och håller på.. har tagit en allergitablett, men det hjälper inte mycket. minns förra sommaren, då jag knappt kunde prata i telefonen med frederic för att jag var så allergisk. hoppas jag slipper något sånt i år! :( nu ska vi kolla på film och mysa tills vi somnar. imorgon är det valborg som ska firas! :) men mer om det då!

här är några fler bilder från picknicken. haha glömde att få någon bild på mej själv, och frederic ville (som vanligt) inte vara med :@
picknick i slottsskogen

sitter i slottsskogen med isak frederic och egge och fikar i solen :) hörs när jag kommer hem!