hemma igen och lite fler bilder

nu är vi hemma från våran picknick. var jättemysigt, och perfekt väder! vi hade köpt kakor, bullar/wienerbröd, cola och mackor som vi satt och åt. blev dock lite kallare senare när solen gick i moln och det började blåsa lite.. och jag har tyvärr haft allergibesvär hela dagen. fast inte just under picknicken som tur var! från morgonen till runt kl 14 rann det ur ögonen non stop. jättejobbigt.. och nu är det som om någon satt en jävla propp i näsan på mej. och det rinner ur både ögon och näsa, och jag nyser och håller på.. har tagit en allergitablett, men det hjälper inte mycket. minns förra sommaren, då jag knappt kunde prata i telefonen med frederic för att jag var så allergisk. hoppas jag slipper något sånt i år! :( nu ska vi kolla på film och mysa tills vi somnar. imorgon är det valborg som ska firas! :) men mer om det då!

här är några fler bilder från picknicken. haha glömde att få någon bild på mej själv, och frederic ville (som vanligt) inte vara med :@Linas blogg

Va mysigt, låter verkligen som en underbar dag! =)

/Lina

Rebecca den fräcka

Rupert Grint (Ron Weasley i Harry Potter) är i Trollhättan och jag har träffat honom, kolla min blogg för att se bilder! :D :D

Isabelle

din kille måste ju vara med han är ju as snygg!

elakochanonym

jag tycker att william-bröloppet visar hur jävla handikapad denna världen är!

läs mer om du tål sanningen gällande bröllopet!

http://blogg.aftonbladet.se/elakochanonym

Frida

myys :)

nadia

jag såg dig vid arkaden idag!

till frågan.. röker du? du stod nämligen och rökte när jag såg dig.

Anonym

du kommer förmodligen ha samma problem i år eftersom det ska vara ett år med väldigt mkt pollen. jag är själv allergisk och har väldiga problem redan nu. men hoppas det blir bättre för dig kram.

Maria

Hej!
Jag är också allergisk och jag använder cetirizin mylan. Jättebra tabletter, behöver bara ta en på morgonen sen känner jag inte av min allergi. Ett tips bara :)

Lotta

hej jag är också allergisk och tar kestin som man kan dubbla dessutom, var i Jönköping förra veckan och kände precis som du av pollen jättemycket. Jag provade då att att ta två kestin och kände ingenting då.
mvh Lotta

Kikki

Det går ju faktiskt att vaccinera sig mot pollen/gräs/whateverallergi. Det har jag gjort.

eantonia

mysigt med picknick i parken :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: