detta köpte jag idag!

här kommer bilder på vad jag köpte! haha så typiskt när skolan börjar.. all denna shopping! eftersom skolan ligger mitt i stan så blir det oftast att man stannar ett tag efter man slutat (eller om man bara väntar på bussen) och shoppar tills plånboken gråter haha.. men som jag har saknat detta eviga efter-skolan-shoppande!

älskar verkligen denna pälsjackan.. kommer bli supermysig i höst/vinter. likaså koftan!
fika

kom precis hem från stan. ska snart visa vad jag köpt! blev en jacka, underkläder, en kofta och ett par skor! :) blev en fika i stan också på törners! köpte en chailatte och kulglass, och åh vad gott det är med glass! dessutom har det varit supervarmt och soligt ute, så jag behövde nog kyla ner mej lite ;)
shopping med tjejerna efter skolan

är på en liten shoppingrunda med tjejerna efter skolan. slutade tidigt idag, redan vid kl 11! visar vad jag köpt när jag kommer hem :)
tandborste som bleker tänderna?!

glömde att berätta om min nya tandborste som jag fick igår! den är från blueillume.com, och ska tydligen bleka tänderna samtidigt som man borstar! ballt va!? :) har redan testat den igårkväll och imorse, så vi får se hur resultatet blir! dock har jag redan vita tänder, men more is more, eller? haha!

tror ni att den funkar då?
första skoldagen efter sommarlovet imorgon!

mötet gick mycket bättre än väntat! jag får gå kvar i skolan, och har en månad på mej att visa vad jag går för! dvs att jag verkligen vill och tar tag i arbetet osv. nu ska jag verkligen kämpa! måste dock skjuta upp *hemligt* som jag skulle gjort om ca 2½ veckor.. men jag har inget val, och skolan är första prioritet nu.

köpte mej en kalender när jag var i stan också. hämtade även ut en mattebok för matte A som jag ska jobba i hemma (rest från ettan, ska ju egentligen inte ha matte nu i 2an), och köpte mej ett block.

en ful jävla kalender var det också.. what's up med de smala spalterna? hur ska man få plats och kunna skriva något där? ska nog köpa en ny imorgon haha :(