kör ett litet springpass så här på morgonen

godmorgon! vaknade vid halv 7 imorse! fattar verkligen inte hur jag lyckades vakna så tidigt!? var dessutom helt pigg och tog mej upp också.. annars brukar det ju vara så att man ligger kvar och drar sej och halvsover i några timmar till.. tänkte ta mej någon timmes tur på springbandet innan jag sätter igång med lite arbete.. (ja, att vara bloggare kräver också massa jobb och slit. det är så mycket mer än att bara skriva i bloggen om vilken lunch man käkat) ;) har dessutom fått ett antal telefonsamtal från lärare och rektor, ska på möte imorgon då vi ska sätta upp en plan på hur mitt skolarbete ska se ut.. har ju några rester kvar från ettan som jag ska tenta av osv. skolhelvetet börjar redan innan mitt sommarlov ens är slut! :(ellen

Duktig du är som tar tag i skolan!

Julia Volkova

Hej, bra tränare! Du har 12 klasser i skolan? Vi har 11 klasser :)

Anonym

Love you <3

jenni

Du är så jäkla fin Isabelle!!

annie

Ville bara säga att du är jätte söt och jag gillar din blogg jätte mycket!
kram!

Erika

Vist är de skönt att vara pigg för en gångs skull:)
De händer ju inte allt för ofta:)
Kram

Lotta

Skönt att röra på sig på morgonen :)

elin

Go girl!

Olivia

Ha en bra dag! :)

Sara

Vill också ha ett springband!!

l o v i s a

du kommer klara skolan galant isabelle! <3

Sara

asså jag fattar inte varför man har ett springband.. varför lägga typ tusen kronor, ibland mer, på ett springband för att springa på i sitt rum hemma, när man kan springa ute och få frisk luft? onödigt. "det är för kallt på vintern" naaee.. inte om man springer/joggar upp i ett bra tempo, då slår jag vad om att man är svettig när man kommer hem. sommaren? spring på kvällen! ville bara säga de, för övrigt bra blogg :)

julia

tänkte bara kolla med dig vilket gymnasium du går på och vilken linje,vad du hade för påäng när du kom in och vad du tycker om skolan och just den linjen. skulle vara bra om du svarade i ett inlägg. tack på förhand. kram på dig :)

Anonym

Hur mycket kostar ditt springband? Hatar att springa i skogen och där alla ser mig, men alla säger att dom är så dyra :(Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: