bilder från igår, blod, svett och tårar

godmorgon på er! tänkte starta dagen med att lägga upp lite bilder från igårkväll. först var vi några tjejer och förfestade hemma hos wicke, blandade lite drinkar och shottade, sedan drog vi vidare till krogeN där det blev mer shottar och drinkar. lite blod, svett och tårar också. iallafall blod och svett hahah..
utgång lördag

nu drar jag ut på äventyr. ha en trevlig lördag alla bloggläsare! ♥

20111217-200607.jpg
en tidig julklapp från JFR!

igår fick jag hem denna fina present från JFR.se. helt underbara smycken! riktigt roligt med en liten tidig julklapp! :)
julstädningen är i full gång här hemma!

inga kommentarer om igårkväll/natt. det var bara sjukt, haha... vaknade imorse av det otroligt hemska dammsugarljudet och när jag gick ut från mitt rum såg jag att det var fullt igång med julstädningen här hemma! härligt med lite julkänsla och fräsht med städning.. tänkte jag tills mamma pekade in i mitt bombnedslag till rum och sa att "nu är det nog dags att du julstädar lite på rummet också". så det är väl vad jag ska göra nu, plocka upp lite kläder från golvet, sopa damm under mattan och gömma skräp under sängen.

självklart ska vi höja julstämning lite med justin bieber under tiden! [youtube width="700" height="400"]http://www.youtube.com/watch?v=txpdpWyY2xg&ob=av2e[/youtube]
ready for the night

har precis fixat mej, och snart är jag redo för en skön utekväll med skönt folk. ska käka lite middag först, sedan bär det av mot staden! vad gör mina läsare ikväll då? :)