fick paket idag..

.. från kimstore.se! massa lösögonfransar och två skitsnygga halsband! :)

43 kommentarer »

inspiration

åh, vad jag älskar asos.com! tror jag ska börja beställa alla mina kläder därifrån nu haha :) och jag som skulle försöka dra ner på shoppingen och spara mina pengar... attans!

27 kommentarer »

tog precis ett bad i 3 timmar

tränade på mitt promenadband i en halvtimma, sedan tog jag ett bad, och lyckades (som vanligt) somna! så jag låg alltså i badet i nästan 3 timmar, haha! mina händer har nog aldrig varit så här skrynkliga..

detta badrummet skulle ju inte sitta helt fel ;)

18 kommentarer »

bild från igår

haha råkade somna i soffan, så jag fick inte se hur wallander slutade :( går och lägger mej nu, så jag orkar ta mej upp imorgon. godnatt!

söt bild på mej och desiree från igårkväll

43 kommentarer »

hemma

kom hem för några timmar sedan. är otroligt trött! resan gick bra, lite långtråkigt att åka tåg länge bara.. sitter och kollar på wallander med mamma nu, och sedan blir det sängen direkt. imorgon börjar skolan igen.. sug :(

14 kommentarer »

godmorgon!

godmorgon! är just nu hos min bror, sov här inatt. mitt tåg hem går 13.58, så jag måste börja packa snart! kom hem vid halv 4 inatt, hade jättekul! berättar mer sen :)

39 kommentarer »

stan hela dagen

var hos min bror och hans flickvän i någon timme, sedan åkte vi till stan! blev dock ingen shopping för min del.. kände mej sjukt trött och var inte riktigt på shoppinghumör. nu ska jag iväg till st eriksplan på möte och äta sushi! :)
30 kommentarer »

mot gärdet

nu åker jag mot gärdet till brorsan! hörs senare :)

43 kommentarer »

hotellfrukost när den är som godast

har precis ätit frukost! alla älskar väll hotellfrukost? idag blir det ännu ett möte, och så ska jag passa på att träffa min bror som bor här i sthlm! :)

29 kommentarer »

signade kontrakt ikväll

firar med champagne!

18 kommentarer »

Grand hôtel

sitter på "möte" på Grand hôtel och dricker lite drinkar. Väldigt trevligt!
9 kommentarer »

på hotellrummet

äntligen framme på hotellet! resan gick jättebra, tar ju inte så lång tid med flyg. värre om man åker tåg.. ska fräsha till mej lite nu, sedan ska jag nog till tyresö och träffa desiree bland annat. kan bli skoj! :)

så här ser rummet ut:

22 kommentarer »

sitter på flygplatsen..

..och väntar på mitt plan! när jag skulle checka in min väska så sa en av gubbarna "är det inte du som är bloggaren!?", haha lite roligt faktiskt ;) hörs när jag är framme i huvudstaden!
21 kommentarer »

dagens outfit - kavaj

70 kommentarer »

blogpress vill inte heller funka i min iphone...

följde några av er läsares råd, och köpte blogpress till iphonen.. men nu är det (självklart) så att det inte heller funkar?! vad är det jag gör fel? har aktiverat atom publiceringsprotokoll och XML-RPC bland mina inställningar i wordpress, skrivit in min korrekta URL... varför funkar det inte?! :(

27 kommentarer »
Nästa sida