självporträtt i lera

kom precis hem från skolan, fick skjuts av snälla filip! :) min lillasyster (som går i 9an) tog hem en "lergubbe" som jag gjorde när jag själv gick i 9an för 2 år sedan.. jag hade tydligen lämnat den på skolan och glömt bort den, lite roligt att få hem den iallafall! :) det skulle föreställa ett självporträtt som jag gjort i lera på bildlektionen haha!

minns hur svår denna var att göra, och hur otroligt lång tid det tog.. jobbade över många timmar!
köpte skolkatalogen idag

jag köpte skolkatalogen idag. och av någon anledning så lyckas man alltid bli ful på skolfoton.. känner ni igen det? den enda gången jag någonsin lyckats bli (helt okej) bra på ett skolfoto var förra året innan jag bytte linje.. undrar hur det kommer sej egentligen?
outfit till finest awards?

det är ju inte så långt kvar till finest awards! bäst att börja leta efter en snygg outfit, nya skor, smycken.. klänning? vad ska jag ha på mej!? kanske borde köra en gaga och bära en lite köttigare outfit.. eller vad säger ni? :)

glöm förresten inte att rösta på mej som årets nykomling HÄR!
hemma från skolan

kom precis hem från skolan, och är otroligt trött! jobbigt att sluta så sent på dagarna.. :(

bild från dagen, haha vet inte vad jag gjorde med mitt ansikte alltså...
glömde att jag har sovmorgon!

haha jag vaknade upp kl 6 och stressade som fan nu på morgonen, och precis innan jag skulle gå till bussen kom jag på att det är ju måndag och då börjar vi 10...