snuvigt värre

vaknade precis av att jag inte kunde andas genom näsan.. så typisk att man ska bli sjuk under sommarlovet. känns som att i stort sett alla är mer eller mindre förkylda just nu! och hur då? jag har typ svettats varje dag för att det varit så varmt? hur kan jag då bli förkyld? tänkte förresten ha en liten tävling i bloggen senare idag, så håll utkik! :) nu ska jag äta frulle, så vi hörs senare!
sjukt seg idag

usch så seg jag känner mej idag.. kanske har det att göra med att jag börjar bli förkyld? ska ta en dusch nu och vakna ordentligt.. synd att jag inte dricker kaffe. fick förresten en snygg röd kuvertväska i brevlådan idag. från novaqueen.se! kommer nog till god användning. riktigt snygg!

uppdaterar senare. puss ♥
men varför känns det så ensamt?

sitter och kollar på film i sällskap med mina bästa vänner ben & jerry.
några bilder ni inte sett

såja! har precis tagit hand om mej själv efter ett härligt bad. känner mej som en helt ny människa! tänk att så lite kan göra så mycket, som att bara ta ett bad, skrubba kroppen och göra en hårinpackning. efter det känner man sej verkligen helt ny och fräsh! tänkte bjuda på lite bilder från i söndags som ni inte sett också. jag och min vän sebbe var med stina och hennes pojkvän och grillade och sånt där mys! sedan drog vi vidare till något krök.. ni fick lite dåliga mobil-blogg-bilder den kvällen, så därför tänkte jag bjuda på lite bättre bilder! :)
underbart att vakna i sin egen säng

godmorgon på er! jag har verkligen haft en underbar morgon, känns skönt att vara hemma! idag tänkte jag bara ta det lugnt, känns som att jag håller på att bli sjuk.. har haft väldigt ont i halsen de senaste dagarna och känner mej väldigt sliten. så nu blir det lite rehabilitering här hemma! ;) ska snart ta ett långt bubbelbad och skrubba bort det sista av min solbränna.. ni minns ju att jag brände mej för någon vecka sedan? efter det har jag flagnat och nu har jag i stort sett ingen färg kvar :( ska nog ta det lugnt med solandet ett tag, och köra på fejkbränna istället.

köpte lite småsaker i sthlm också som jag inte visat:

1. hårspray, 2. torrshampoo, 3. foundation, 4. BUS, 5. kastanjevatten, 6. mascara, 7. lösögonfransar