kräftaN

haha det var nog lite för bekvämt ute i solen.. lyckades somna i någon timma och vaknade som en liten kräfta. syns kanske inte så bra på bilderna, men om jag kollar bikinilinjerna så syns det att jag blivit en aning bränd.. dock brukar det lägga sej fort och bli brunt! men just nu... aj! :(
solen steker

ligger ute och verkligen grillas i solen. känns som att det är ännu varmare idag, och inte ett moln på himlen! ni läsare tar väl också vara på denna underbara sommardag?! :)
ta det luuuuugnt kära bloggläsare

lugna ner er lite! jag vet, jag vet, jag vet att jag bara gjort 2 ynka inlägg idag, och då är jag såklart en "dålig bloggare" och yadayada.. men jag har legat ute och solat halva dagen (och hur roligt skulle det vara med 10 st "hej jag ligger och solar"-inlägg?) och sedan har jag bara suttit inne och lökat, med några iskalla duschar emellanåt. helt utslagen av värmen haha.. det har ju trots att varit över 40+ i solen. inte dåligt! men vad ska vi hitta på nu för att bloggen ska bli lite roligare?! om ni ska klaga så får ni komma med lite konstruktiv kritik också! hjälp till :)
backstage från min headerplåtning

nämen, se vad jag hittade här! en backstage-video från min headerplåtning som jag gjorde med werun i våras, har dock inte visat den i bloggen än! några av er kanske redan sett den till och med?

här är den iallafall:

[youtube width="700" height="400"]http://www.youtube.com/watch?v=ddBjbYqP_Rw&feature=related[/youtube]
ligger ute i solen

underbara sommardag. vaknade tidigt idag (igen, wow!) och ligger ute på baksidan och solar med härlig musik i lurarna. vanligtvis gömmer jag mej gärna för solen och hatar när det är för varmt ute (undantag om man är utomlands).. men idag är det faktiskt okej!