lägger mej i tid

nu tror jag att jag ska gå och lägga mej, måste ju ta mej upp till flyget imorgon! ;) får packa det sista innan jag åker. tar ca en timme att flyga, så jag kommer vara framme i huvudstaden runt kl 11. måste springa en snabbis till stureplan på nyheter24's kontor också. sedan får jag se när frederic och isak åker från göteborg, så jag kan träffa dom och fixa inför kvällen! ang webbTV serien, så kommer jag skriva i bloggen när det går att se, så ni vet när/var/hur. ingen fara! :)

hahah söta bilder.
start för min webbTV serie på lördag!

på lördag startar min webbTV serie! har precis kollat på första avsnittet, som kommer vara som en liten presentation av mej (vänta och se), lite ändringar ska göras, sedan är det klart för sändning. spännande! hoppas ni kommer gilla det! :) serien kommer handla om kläder, trender, smink, och lite olika tips! ni kommer även få vara med och bestämma hur avsnitten ska se ut! hur låter det? :)
flygbiljetter bokade, nu ska bara väskan packas!

flygbiljetter är bokade, så nu är det bara packningen som fattas! planet går imorgon vid 10, så jag åker direkt på morgonen. och just ja! har ju inte berättat att min pojkvän och hans vän åker upp till stockholm över helgen också, så dom får följa med mej på filmpremiären imorgon. jättekul att få träffa dom! dock åker jag till stockholm för jobb (möten, fotografering osv), så jag vet inte hur mycket vi hinner ses förutom fredagen.. skönt att veta att påsklovet inte är så långt borta då! ska fortsätta packa lite nu. hörs senare, puss!
startar dagen med ett härligt bubbelbad

finns det något härligare?
det kommer alltid finnas avundsjuka

det kommer alltid finnas människor som inte klarar av att glädjas åt andras framgång, som inte kan hantera sin avundsjuka. det är något man får lära sej att leva med, jag kan inte annat än att tycka synd om dessa människor. de måste verkligen känna sej underlägsna som ständigt har detta behov av att trycka ner någon annan. haha fan vad jobbigt det måste vara. ni får helt enkelt rycka upp er och acceptera läget. var inte så bittra hörrni! ;) och med detta säger jag godnatt.