dagens fråga - skönhetsoperationer?nina

det beror nog mycket på varför du gör den, vad för operation det är och hur du visar upp det. Om du opererar dig och är extremt öppen med den, tex. många privata bilder på ärr, när du sitter nerdrogad när du kommer ut ur operationen (typ som kissie) så kan det verka som att du endast gör det för uppmärksamhetens skull.

Tanya

Ja, jag hade faktiskt blivit besviken på dig... Det är allt för många som skönhetsopererar sig och det är synd tycker jag. Jag tycker att man ska vara naturlig...

Så snälla... bli inte ännu en skönhetsfixerad bimbo som opererar sig hit och dit... Jag tycker att du är väldigt fin och vacker som du är :) .

Svar: besviken? haha fyfan vad töntigt att bli besviken på någon som du bara "känner" genom en blogg!! :o

man är ju samma person även om man ändrar utseendet, jag tycker verkligen inte att man ska tycka om en mindre bara för att man har gjort något speciellt med sitt utseende :s

OCH VAD FAN är man en skönhetsfixerad bimbo bara för att man vill ändra sitt utseende?!
sophie

Amanda

Nej det hade den inte! De är ju ditt val om du vill skönhetsoperera dig elr inte.

S

jag tycker det är upp till var och en om man vill skönhetsoperera sej. finns det något man absolut inte är nöjd med är det klart man ska få operera sej! så jag skulle nog inte reagera så mycket på det, dock hade jag blivit förvånad eftersom du har en sån himla fin näsa redan så jag hade nog inte förstått varför! :)

blev lite smått spyfärdig av nedersta bilden, usch!

Alexandra

Skulle nog inte ändra synen på dig som person, operationer är väldigt personliga saker man gör. Men har lite svårt att förstå varför en söt tjej som du vill göra det..otroligt fint ansikte, och en perfekt kropp?

sara

hadde tyck du är lika bra som du va inan isåfall
du får ju liksom se ut som du vill personligheten ligger ju inte i näsan precis ^^:D

Sannis

Nej inte alls, så länge det är en operation, och inte tiotal operationer som får dig att se ut som Kissie. Go for it! :)

Robert Cayden (Caydens.blogg.se)

Självklart inte, varför skulle det angå mig om du vill förbättra något på dig själv? :) Det är ju liksom ditt val. Dock kanske jag skulle bli ledsen om du opererade om hela dig själv eftersom att du redan är fin. :D

elina

ja lite men ändå inte eftersom alla gillar dej som du är och du är fin som du är, (börja följa din blogg för jag gilla den och den va intressant och sen att du va så jävla fin, det e många som vill va som du!) så förstör inte din skönhet dt som e du som ingen annan kan va men åt andra sidan är det ju ditt liv och du tar ju dina beslut själv.
men kom ihåg att du är specellt!<3

anonym

du har redan en fin näsa så du behöver absolut inte göra näsoperation. liksom, det finns folk som har MYCKET värre/fulare näsor. :P

Sannis

Nej inte alls, så länge det bara är en operation och inte tiotal som får dig att se ut som Kissie. Go for it! :)

ida :)

Det är ju ändå ditt val, du är ju samma människa även om du gör en operation.. Så jag skulle inte ändra min uppfattning om dig :)

LINNEA'

Ja, för du behöver verkligen inte de!
Ha en bra kväll.

emily

min syn hade inte förändrats du hade ju varit samma person även om du hade ändrat utseendet, tycker inte att man ska gå och tycka mindre om en bara för man har gjort något speciellt med sitt utseendet, det e ens eget val :)

J

Skulle nog tänka lite annorlunda om dej då men vet inte riktigt varför. Men du är ju redan perfekt så kan nog inte ens tänka mig att du skulle göra en skönhetsoperation :)

AMANDAFOTO

Jag hade inte brytt mig så speciellt mycket! :)
folk får göra vad dom vill med sig själv, och det ska inte behöva påverka hur folk ser på varandra osv.

Frida

Det är upp till dig, om du hade tänkt göra en skönhetsoperation så behövs ju inte personligheten ändras!

Så nej , jag hade iaf inte ändrat min syn på dig.

Nadja

Jag hade inte tyckt att det var bra att du gjorde det eftersom det finns risker med att skönhetsoperera sig, det kan gå fel. Men om det hade varit något du verkligen hade velat och om du hade trott att det hade fått dig att må bättre med dig själv så hade jag tyckt att det är ditt beslut och ditt val. Om man mår jättedåligt över tillexempel sina små bröst så ser jag inget fel i att ändra på dom. Det är ju viktigt att man trivs med sig själv.

Moa

Jag har absolut ingenting emot skönhetsoperationer om det är för att man vill fixa något som man stör sig/ mår dåligt av med sig själv. Jag tänker själv fixa vissa saker på min kropp senare i livet. Men det ända som jag är rädd för är om operationen skulle misslyckats.. Då hade det verkligen inte varit värt att t.ex fixa näsan om det bara blir värre, då hade man börjat tänka på vad som egentligen är viktigt i livet. Men börjar man som t.ex Michael Jackson, då har man spårat ur!!! :P

s:)

Om Du hade bestämt dig för att göra det (vilket jag inte tror att du kommer, för du är ju redan helt perfekt) så skulle jag bli lätt överraskad. Men ändå, alla har väl något dom är onöjda med, och bara man hade haft råd & mod hade de flesta säkert åtgärdat det genom en Plastikoperation.
Så min syn på dig skulle inte ändras.

beata

http://www.photoblog.pl/#meef/profil !!!!:/

Emelie

Du är så fin redan så du ska inte göra något sådant. Nej, Ush :(
Man ska vara glad över hur man ser ut för alla är vacker på sitt sätt :)

Bex

Kan inte påstå att jag hade ändrat min syn i den du är, du utstrålar verkligen "personlighet" i dina inlägg, därför skulle jag förstå att det har med ditt eget tyckte för den kroppsdel du vill ändra och inte för att "passa in" som vissa gör.. (Dock är hela du jättefin så skulle nog inte riktigt förstå varför :P) Kram!

nicole

Ehm hade inte kunnat bry mig mindre :P Ditt val HAHA

Jennie

Nej, varför skulle det? bara för att du vill göra dig själv snyggare på något sätt så är det ju bara bra ifall det finns möjlighet att göra det. Mycket bättre att göra något åt det om man nu vill ifall man är missnöjd med något och har komplex så varför inte förbättra det och sen vara nöjd med sig själv? Har ju absolut ingenting med personligheten att göra, du kommer ju fortfarande vara den du är + ett snäpp bätte självförtroende förhoppningsvis!

Lotta

Min syn hade verkligen ändrats. Du är jättesöt som du är och du verkar trivas med dig själv och det är de som gör att jagföljer din blogg så du skulle förstöra allt om du skulle operara dig.. =/

Isse

Min syn hade förändrats eftersom jag alltid sett dig som en tjej som har mycket självförtroende och som är nöjd med sig själv! Skönhetsoperationer görs ju för att man inte är nöjd med sig själv. Jag skulle tycka det va tråkigt om du kände att du behövde göra det, men jag skulle fortf se dig som seriös ändå, inte som jag ser tex Kissie som spelar en sorts oseriös roll på sin blogg.

dolli

nej, för du är ändå samma underbara person inombords. och man ska ju göra sånt man blir glad av / nöjd med sig själv ? :)

Hanna

ja den hade såklart örändrats lite, du blir ju liksom en kissie då... kram!

Rebecka

du är redan så fin så tycker du aldrig ska göra sånt, då blir man oftast bara fulare!♥

Moa

Absolut inte :O
Du är ju fortfarande samma person?

aww

jag dömmer inte en människa efter hur den ser ut, utan hur det beter sig & är. du verkar vara en toppen tjej - så nej! :)

ida

skulle bara tycka det skulle vara onödigt, eftersom att du är så himla fin som du är! :)

Emma

Ja, jag skulle fortfarande tycka om dig, men skulle såklart få en annan syn på dig, vet inte varför men jag tycker man ska vara nöjd med hur man är, och att man ska lära älska sig själv för den man är, ingen annan! :)

l o v i s a

jag hade inte brytt mig, du får väl göra vad du vill :) det är din kropp & ditt fejs liksom, om inte du är nöjd med det så finns det inget att göra åt..
fast jag tycker du borde bara nöjd med dig för du är suuper fin :D <33

Sandey

Min syn skulle absolut inte förändras på dig. Inte det minsta. Alla gör väl som vad dom vill. Sen är det folks problem om dom stör sig på det. Det är upp till var och en.

Lollo

Du är perfekt.. utan nån himla skönhetsoperation. Varför ta risken lxm?

Ninnie

Ni vet väl att näsor eller nu ansikten förändras när man växer, jag förnekar inte att Megan Fox har gjort en operation. MEN ansiktet kan faktiskt förändras. Min näsa ser betydligt mindre ut nu än för några år sedan, man kan säga att man "växer till sig för sin näsa". Och detta gäller ALLA, inga operationer till ni har växt klart, saker förändras med kroppen, OCH lär er att gilla dig själv, jag hade inte kunnat gilla någonting som varit fejk på mig (och då som egentligen hade sett bra ut), hade jag behövt en operation pga att jag blivit skadad osv .. ja då hade jag kanske gjort det.

Isabelle, du har inget att ändra på. Bara så du vet :)

Madeleine

Ja tror att ja skulle bli lite chockad .. Ja menar du har ju en super sött näsa och allt , oooh ja i bland kanske ja och tycker att mina näsa e full , men de e bara att leva med , de men ja mår bättre så älskar ja den :)

Så isabella du e super vacker , men får göra , de e ju du som bestämmer :)

// LOVE

Lollo

Ps: Jag håller med Hanna.. du skulle ses som kissie wannabe i mina ögon (även om du säkert inte gör det bara för kissie har gjort det) men iaf, du blir en dålig förebild :/

therese

det är det onödig du ser ju redan bra ut

Felicia

Ja. För det första skulle jag undra varför, du som är så natuligt fin!
Skulle nog tappa respekten lite grann... Eller näe, tar tillbaks detdär. Om det är något litet du mår dåligt på riktigt över och inte en bröstförstorning t.ex. så skulle jag förstått.
Det är en svår grej det där ;)

ffrida

asså det skulle vara förvånande för då har du är ju inte någon som "kissie" direkt, liksom man ska vara sig själv, men endåså ska man kunna sminka sig, löshår m.m utan att bli stämplad? Men man ska samtidigt kunna acceptera sig själv hur man ser ut? Inget du kan ändra på, alla är unika på sitt sätt liksom? Om man intalar sig att man är ful och är negativ, klart som fan att man mår dåligt och vill byta på nått i facet? Men jag kan ju inte säga att ja är jättepositiv och älskar mitt utseénde, alla har NÅGOT att klaga på. I min del så såklart att du kan göra en näsoperation om inte du är nöjd med den? Men ja tycker du passar jättebra i den:D! Men det ändrar inte min syn om dig för det, om du vill ändra på din näsa så vill du? Jag skulle vilja ändra min tex för att ja har blivit retad, men är ju 15 så funkar ju inte :)
Älskar din blogg!! ;)

wilma

jag vet inte om min syn på dig skulle förändras... man ska ju vara nöjd med sig själv.. dock tycker jag det känns fail om man extrem opererar sig, men man är fortfarande samma människa imonbords! :)

andrea

Jag skulle inte direkt bli förvånad om du gjorde det för du har några månader tillbaka sagt att du är inte direkt nöjd med din näsa, rätta mig om jag har fel.. Och att operera näsan är ingen "big deal" och om man är missnöjd med något hos sig själv och går runt och mår dåligt över det så varför inte liksom? Sen så tycker jag att din näsa är jätte fin (om du nu har funderat på att operera den) så jag tycker att du inte behöver inte ändra den hehe. :)

Jag skulle inte förändra min syn på dig, för att ingen ska behöva hata någon annan bara för att man har gjort en operation liksom det är helt normalt. Folk gör det varje dag världen över! :)

mia

jag förstår dom som opererar sig om man mår riktigt dåligt över ngt i ens utseende. jag tycker inte man ska behöva gå runt och må dåligt, om man inte kan "lära" sig att gilla det och acceptera hur man ser ut så är det operation ett alternativ. men jag tycker helst man ska bara ska försöka vara nöjd med sig själv. du är hur fin som helst och jag ser inget fel med din näsa! :) men om du mår dåligt över den, så gör en operation. jag själv tycker det är tråkigt att alla vill se ut på ett visst sätt och inte tycker att deras egna naturliga och helt unika utseende är vackert. jag hade verkligen inte tyckt att du förändrats bara för det. det visar bara att du har komplex som så många andra tjejer har.

Elida Eliasson

Eftersom du redan är så himla vacker så behöver du ingen skönhetsoperation men om du hade gjort det hade min syn på dig inte förändrats för det är ditt beslut och inget vi läsare har att göra med.

Julia

Jag vet inte riktigt.. ;p Tror inte du kommer göra det, men man vet ju aldrig. Du är vacker som du är :)

johannahtuolja

man förändras ju inte som person, bara för att man förändrar utseéndet.
så nej, min syn på dig hade inte ändrats :)
för det är ju trots allt personen isabelle vi gillar!

Sara

Många ser upp till dig pga din självkänsla.
du har bra självförtroende och så.
Många ser upp till det, att du inte är en provocerande bloggare eller så.
därför om du hade gjort en operation hade många blivit besvikna,man trodde ju du var en sån som tyckte om sig själv för den hon var?

emma kristoffersson.

jag har inget som helst emot skönhetsoperationer och tycker att det är bra att det finns, men det är synd att vissa går till överdrivt.

Isabel

Vill du slösa pengar på en operation är det din sak men tänk vad mycket pengar du sparar om du inte gör det :). Kan åka utomlands, köpa fina kläder. Tråkigt att ingen bloggare verkar nöjda med sig själva. Är det så hemskt att se ut som sig själv? Vilket självhat egentligen...

Agnes

Hej du jag älskar din blogg, men jag blir lätt äcklad av t.ex. den bilden du la ut på näsoperationen. Det skulle vara jätte snällt om du kune varna för känsliga tittare nästa gång :)

Elin

jag skulle nog inte reagera så starkt, jag tror på (och hoppas) att man är samma människa även om man är opererad eller inte.

Madde

nej det skulle den inte MEN där emot så tycker jag att det finns viktigare saker att prioritera. Men om det gör att du skulle få en bättre självkänsla så...

molly

jag skulle blivit lite ledsen. du är skitfin som du är! :)
kramiisss

lilla linnea

Jag tycker att du ska göra som du vill :) det jag undrar är VARFÖR skulle du göra det?? du har ju en fin näsa :D
Bli inte en sån där som opererar sig bara för att liksom^^

Josefin

På tal om henne, har hittat hennes BLOGGTVILLING. Ja de finns inget slut på hur lika de är! Kolla själv på veys.blogg.se … See what I mean?

Svar: Dom är ju inte ett dugg lika ju.
Emma

telmizz

jag tycker då att du ser bra ut som du är och verkligen inte borde slösa pengar på att fixa ditt ansikte som redan ser skit bra ut<3

lovisa

Nej,Du är sååå fin som du är!
Fast om du vill så får du ju det...

pauline

Ja, det hade den! du är lita av min förebild iaf inom mode och kläder!
Jaggillar dig o din blogg mycket för att du verkar vara naturlig och står för hur du är utan massa omgjort!

Jag tycker också att du är grymt vacker och inte behöver göra några ingrepp!

kram

MODELL SANDRA GREFVE - SKÖNHET, MODE, TRÄNING, FÖRETAG

JAG TYCKER ABSOLUT ATT MAN SKA GÖRA DET OM MAN VILL. OM KAN KÄNNER ATT MAN SKULLE MÅ BÄTTRE AV DET :) PERSONLIGHETEN LÄR INTE ÄNDRAS ;)

emilia

Jag hade inte ändrat synen på dig ! Det är ditt val, men jag tycker att din näsa är perfekt som den är :)

sandra

du ser redan bra ut som du gör.
du har fin kropp och en fin näsa

flickaneemeliie

jag skulle ha blivit väldigt snopen och förvånad över varför du skulle vilja göra det eftersom du redan är sjukt fin!
men jag hade ju inte kunnat hindra dig för det är ju du som bestämmer

P

Det är ju ditt val men tycker inte att du behöver :))

Ebba K

Ja, du ser ju så himla perfekt ut så skulle undra varför du skulle vilja göra något sånt! Men skulle inte sluta läsa din blogg iallafall, hehe :)

lea

skulle tycka det var okej <33
men jag tycker nog inte du ska göra det för jag tycker du e sjjukt vacker som du e kan ju lixom inte bli snyggare så ta inte risken lixom tycker jag, men gör som du vill<333

m - kungen i pungen

Näe, min syn på dig hade inte förändrats.. Om du känner dig "vackrare" av skönhetsoperationer så ska du ju göra det!

Dom som skulle bli arg eller besviken på dig måset vara riktigt konstig, du bestämmer ju över dig själv?

frida

ja om du ine värkligen behöver det, för jag tycker man ska vara naturlig.

matilda

Jag skulle nog inte gilla det!
Du är fin som du är, och behöver inga ändringar!! <3 :)

Jessica

Skulle inte påverka mig, vill t.o.m göra en själv :) men skulle inte vilja att du gör den innan du är 18 för säkerhets skull. Tycker dock du är jättefin som du är men vi vet ju inte vad du ser när du kollar i spegeln :)

Cathrine

Jag hade inte brytt mig, liksom det är ditt val. Vill du göra det och har råd, do it! Jag hade själv lätt kunnat göra de om jag haft ekonomi för det. Min bild av dig hade alltså inte förändrats, du är fortfarande en rar tjej med en bra blogg även om du skulle skönhetsoperera dig!

malin

jag skulle inte ändraa synen på dig som person, men jag tycker du är fin som du är! :)
gå gärna in och följ min blogg! :) http://esbjornson.blogg.se

Julia

Först och främst så skulle jag reagera besviket. Eftersom Jag tycker det är otroligt onödigt och jag anser att det är folk som är osäker med sig själva som gör såna saker. Men jag skulle inte klandra dig ändå, eftersom jag inte vet hur du är som person och det är ditt val!

Jenni

Hah, jag tycker du INTE skall göra det eftersom du REDAN är SÅ naturligt vacker! Men det är såklart ditt eget val, dömer inte personer som opererat sig. "Vissa" går förstås lite över.. alla vet vem jag menar.. men :DD om det är nödvändigt så go for it :D

//kramis J

Lina

Ja jag hade inte gillat de.
jag tycker att du värkar en sån bra och ärlig tjej. Du är så sjukt fin så du behöver verkligen inte operera dig. Det blir oftast bara fult !

Rebecka Berg

Hur jag hade reagerat? Nej inte du också, du är skitfin som du är! :)

Maja

det beror på vilken operation, hade det varit näsan ex hade det inte gjort sån stor betydelse.
Men hade det varit som ex, Heidi Montang hade jag blivit jätte besviken på dig.

Men jag skulle nog aldrig sluta läsa din blogg, för jag menar du är ju fortfarande samma person :)

jenny :)

Om du gör det för din egen skull skulle jag inte bry mig, människor har rätt till att göra vad dom vill med sin egna kropp. Men om du gjorde det för uppmärksamhet hade jag nog tyckt det var lite dåligt gjort av dig.
kram :)

Jenny

Eftersom du frågade så kommer jag ge ett ärligt svar från min sida Och jag skriver inte detta för att hoppa på dig eller något. Men Isabelle, du verkar vara en perfektionist av något slag, jag har i alla fall fått den uppfattningen i bloggen. Och att göra om sin utsida alltför mycket är inte snällt mot dig själv, det man säger till sig själv genom att göra en operation är att man inte duger som man är. Du sminkar dig redan, du gör din fin med fina kläder. Hur långt ska du gå? Att man är perfektionist är inte alltid bra, i vissa sammanhang är det det. Men de flesta misstaget som många gör är att ändra sin utsida för att bli glad på insidan, men det är inte hållbart i längden. Då är det bättre att fråga sig själv vad det hela handlar om egentligen. Isabelle, du är verkligen en fin tjej.

Moa

neje absolut inte gumman! :) om du känner att du skulle må bättre av det så tycker jag ju lätt att du ska göra de. men asså seriöst.. du e finast som du är ;) <3

ebba

alltså de är ju ditt val och de bestämmer ju du själv vad du vill göra med din kropp. Ingen annan kan ju bestämma över hur du ska se ut osv. Men själv tycker jag inte de är fel med skönhetsoperationer för vissa kanske inte trivs med hur dom ser ut och vill ändra på de och de tycker jag är okej!

Julia Thörner

Du har ju fortfarande samma personlighet även om du operarar dig, min syn på dig hade inte ändrats :)

Amanda

Först vill jag bara tala om att du är fin som du är men sen är det ju såklart upp till dig, folk har ju fördomar om allt så varför skulle det göra dig till en dålig person om du operera dig :) kram

Nahalie FOTOBLOGG

jag tänker iaf göra en näsoperation och ingen skulle ju gilla mig mindre för det! samma gäller dig! inte blir du en annan person bara för att du gör en näsoperation?!

jonna

Du är ju oerhört fin, så det hade varit synd om du skulle ändra på dig. Men jag skulle inte ändra syn på dig någonting , för jag vill själv göra en näsoperation, min näsa hatar jag verkligen.

agnes

mår du bättre av det och tycker du skulle se bättre ut. bara kör! ditt liv, ditt utseende :)

Evelina

För det första behöver du absolut inte göra någon skönhetsoperation, för du är redan perfekt som du är! Jag hade inte blivit besviken, glad eller arg, för det är ditt liv & dina val. Huvudsaken du är nöjd med dig själv! Hade definitivt inte ändrat min åsikt om dig p.g.a en skönhetsoperation. Bara det inte fortsätter till flertals sådana operationer.

Anonym

Jaa, faktiskt lite. Fast kanske ändå inte.. Jag tycker inte man ska operera sig, det ser bara onaturligare ut. Man ska vara neutral som man är. Men ändå, alla tycker ju olika, kanske blir skit bra.. Men tycker verkligen INTE du behöver göra en näsoperation! :)
Kram

Karro :)

Tycker folk är töntiga som klagar på alla som opererar sig :o man kanske har dåligt självförtroende och vill operera sig, (: Det är ens eget val och ingen annans

Denice.E

Asså tycker inte du skulle gjort det iaf!!

Daniella

du är vacker som du är!
jämfört med pissie behöver du inte sånt

Nina

först o främst skulle ja vilja veta varför, om du skulle må dåligt över din näsa så är det klart att du ska göra de, men inte annars. Men ja tycker du redan är fin som du är så gör ingen näsoperation ! <3

natalie

du har redan världens perfektaste näsa och framförallt världens perfektaste utséende. finns absolut inget fult alls på hela dig! så du skulle bara förstöra dig om du gjorde det.
jag läste förut också på din om dig själv lista typ, och där stod det att du alltid hade velat göra de, då blev jag jätte förvånad! liksom du har ju värsta fina näsan!

josefinsk

ÖÖM NEJ, tycker att du e helt perfekt precis som du e nu, och behöver int något som dehär ;o
ps om jag såg ut som dig skulle jag aldrig ens tänker om näsoperation osv.

ellie

Alltså människor får göra vad dem vill men jag tycker det är rätt onödigt att operera sig med tanke på att det är så stora risker. Plus att istället för att operera sig kanske man ska jobba så självförtroendet(?) än att fixa till det med operation. Känns som alla opererar sig bara sådär nuförtiden

hehu

jo det hade förstört endel, men som sagt ditt val

alma

hade inte brytt mig, det är ju ditt val :)
fast det är inget du behöver göra, du är perfekt :)

ehrelle

Hade blivit glad för din skull om du gjorde det för att du själv ville det och att du skulle må bättre av det. Jag reagerar inte på det, utan jag tycker bara att det är bra för personer som mår dåligt över en viss del. Mår dom bättre av det så självfallet ska dom få göra det. :)

Marianne

Det hadde vert greit hvis du var stygg, men du er jævlig snygg, så inte gjor det!!:)

M

skulle inte fattar VARFÖR överhuvudtaget du skulle göra en, eftersom att jag tycker du är perfekt typ. haha :)

ellensw

verkligen inte! de är ju upp till dig om du vill göra eller inte :)

vicci

du gör precis som du vill :)

men bara så du vet, du är sjukt jävla cpfin redan och jag önskar själv att jag var så vacker. Tycker inte du behöver ändra ett skit haha :)

OCH, din näsa är finfin ;)

(c) iingetnaamn

eftersom du ställer frågan så lär du operera näsan, rignt ?

s

Jag tycker att dom som skönhetsopererar sig bara är en dålig förebild. Varför inte vara nöjd med det man redan har? Det blir oftast ganska fult och ser fejk ut. Min syn på dig hade förändrats, jag skulle se dig som en person som är osäker i dig själv. Vilket du nu inte verkar vara. Du har ett jätte fint utseende! Men valet är ju upp till dig :)

Ida med håret

Min syn på dig skulle inte förändras sket :)

Johanna

jag tycker att skönhetsoperera sig visar på att man står för att inte det naturliga duger. när man är en offentlig person är det dessutom viktigt att tänka på hur man agerar eftersom många kommer villa göra samma sak. tänk ändå hur många småtjejer som ser att kissie opererat sig, de börjar sen se på sig själv mer kritiskt och är inte längre nöjda med det de redan har. ju fler som opererar sig, desto mer visar man på att det är rätt att bli onaturlig och att man ska förändra ALLT som inte är perfekt. det är det som är synd, för det är varje persons unikhet som gör världen hel.-anser jag.

JonaZ Sveriges Snyggaste Bloggare

du är snyggaste bloggerskan
du behover inte göra det

ottilia

ja jag tror nog att jag hade sett dig på ett annat sett då.. eftersom om man gör en operation så kan man inte sluta utan gör bara fler och fler, vilket leder till fake utseende.
jag tar KISSIE som ett bra exempel!
men du behöver verkligen inte operera dig, hela du är redan perfekt och så här naturligt fin! :)
de är verkligen inte kissie.. hehe
du föddes vacker:)

hoppas bara att du inte kommer göra någon operation framöver, för de är bara bortslösade pengar i sånna fall! vad jag tycker iaf.

emma

om man inte är nöjd med något på sig själv, som man tänker på varenda gång man ser sig själv i spegeln så tycker jag att det är helt rätt, man ska göra de för sin egen skull och då skulle man ju absolut inte ändra syn på dig för en sån sak. men gör man de bara för att så kan de vara fel. de beror ju helt på vad de är man gör också.

linnea

jag skulle bara tycka att det var synd för du är så otroligt söt och jag tycker verkligen inte att du ska fundera på något annat! kram

Emily

din näsa, ditt liv, ditt val =)

malin

nej isabelle! :(
operera inte, jag tycker du är fin som du är :-( men jag tycker att man ser bäst ut som naturlig ( innan operation ) !!

johanna

anmäl er till dagens blogg!

Freja

Det är ju ditt val. Är en människa onöjd med sin kropp eller ansikte så ska väl den få göra något åt det om den vill. Men jag hade blivit lite tjurig om du gick till överdrift som Kissie! :b

johanna

jag tycker att det är så otroligt löjligt när folk tex slutar följa någons blogg enbart för att personen har gjort "fel" val (enligt dom).
Bara för att kissie har gjort massa provocerande saker så behöver inte alla andra göra det. En operation är något personligt, troligtvis så har man sina anledningar.

stop the hate :)

Amanda:)

ja såklart!! Om man gör en skönhetsopperation så blir man korkad,en helt annan person och dålig förebild!!

haha skoja ba:P men nej det är ditt liv dina val, jag ser inget fel i att man vill ändra något på sig själv :)

Celine

Det skulle ju vara ditt beslut i så fall, men jag tycker du är fin precis som du är! Men man måste ju kunna göra en skönhetsoperation om man vill, om man skulle känna sig mer självsäker och nöjd med sig själv.

Erika

För mig skulle du få operera dig.
Men jag hade tyckt att de va jäkligt onödigt:) För du skulle verkligen inte behöva de:)
Och själv skulle jag aldrig operera mig, inte i daxs läget i alla fall, få se om man ändrar sig när man är 40 och brösten hänger:)
Och rynkiga påsar bildas under ögonen.
Fast jag tror nog att åldras med värdighet ändå är min grej.
Kram

caroline http://equiss.blogg.se/

Om man mår dåligt över något tycker jag faktiskt att det är okej att operera sig, så länge det inte går över styr och blir ett beroende. Huvudsaken är att personen i fråga mår bra och känner sig tillfredsställd med sitt liv.

Arnella

Det beror helt på om man mår psykiskt dåligt av det eller om det bara är en " perfektion ideal man vill leva efter" Man skall inte bekräfta att det är okej att ändra sitt utseende bara för att passa in! det är mitt tycke:)

E M I A M

Alltså min syn på dig skulle ju inte förändras men jag skulle ju tycka att du var lite "Tjabba Kissie" liksom. Är ju ditt val ... :S
Men du är ju så fin utan det!

R

Det är din kropp o ditt val. Jag bryr mig inte på det sättet, bara för man förändrar nått på utsidan påverkar det inte insidan :D

Sara

Hade nog blivit väldigt väldigt förvånad, med tanke på att du är väldigt fin som du är!!
Men det är ditt val självklart :)
Om du dock börjar "beté" dig som vår kära Kissie skulle min syn på dig ändras och jag skulle sluta följa din blogg, direkt.

Amanda

Jag hade blivit jätteförvånad! för du är en bloggerska man kan se upp till och ha som förebild och du är en av dom som ser bra ut utan att ha gjort en plastikoperation.

hanna

Jag säger bara en sak; operera dig inteee! du är så sjukt fin som du är !

elin

om du verkligen hade varit missnöjd & lider av att du är missnöjd med din näsa så tycker jag väl att det är ok. dock behöver du ingen operation, för du är perfekt som du är :)

sofie

jag vet inte vad jag skulle säga, du är en bra förebild oså. eftersom att du är mer självsäker än kissie, som gör operationer stup i kvarten för att hon inte är nöjd med sitt ''riktiga'' utseende.

sofie

forts. så vet jag att du inte kommer göra nån operation, tror jag? :P

nikki

Jag tycker att alla har rätt att göra det som känns bäst för dem själva. Min syn på dig hade inte förändrats.

e

nEEeEeeJ! du har skrivit förr att du vill plastikoperera näsan. snälla snälla, gör det inte! om det finns en 'ultimat' näsa så är du en av dom som har den. SKITFIN! jag skulle själv hugga av mig högerarmen för den, haha. vänta några år så ska du se att du kommer se det du också. jag lovar!

Erika

det hade inte ändrat min syn på dig, alla har väl ågot de inte är nöjda över...sen kanske vissa vill gå såpass långt och ändra på det dom är missnöjda över. alla gör ju som dom vill och man ska inte ta åt sig av vad andra tycker =)

Linnéa

Beror lite på vad för sorts operation du hade gjort och hur mycket skillnad det skulle bli efteråt.
Om du tog bort liten knöl på näsan som du mått dåligt över t.ex. skulle jag inte tro att jag skulle ändrat syn på dig.
Däremot om du förstorat brösten med 3 storlekar eller gjort dina läppar onormalt stora skulle jag kanske sett på dig annorlunda.
Men hoppas verkligen inte du funderar på att operera dig, tycker du är fin som du är!

Kram Linnéa
www.linneastajl.blogg.se

Martine

Ja vet inte riktigt kanske lite, men om du skulle vilja göra det är de ju ditt val och ifall du har haft tankar på å göra nått så tycker jag värkligen inte att du ska göra några ingrepp du är otroligt vacker! du e helt perfekt värkligen! så utifall att snälla gör inte om dig för du e redan fin! =D ha en bra dag<3

LORISSA LOVEBOMB

jag tycker att alla är ägare av sin egen kropp och ska förvalta den efter sitt eget hjärta. Vill man operera sig, av olika anledningar, så ska man få göra det utan att bilden av en förändrades :)

Sofie-Ännu en blondie.

Sålänge du gör det för din egen skull och ingen annans så är det okej, om du mår dåligt över det så ska du verkligen göra det! ditt eget val och ingen ska lägga sig i, även fast folk lätt gör det när dem är avundsjuka! ;)

jojjo

jaa det är ju upp till var o en men, personligen är jag mest emot plastikoperationer!

kristina

Det är ju själv klart ditt val, men jag tycker du redan är så himla vacker som du är! Det finns så många som skulle göra allt för att få din utseende, så det skulle vara synd att ''förstöra'' din naturlighet. :)

Men det är ju ditt liv och ditt val, vi står för vad du gör. :)

maja

omg.. nejj usch vad äcklig sista bilden var!
gör det inte. men det är ju ditt val men du är så fin i din naturliga kropp.
Jag har inte så fin näsa skulle gärna vilja ha din istället..

K

Nu var ju bara en näsoperation ett exempel, men du behöver verkigen inte göra en näsoperation, din näsa är ju typ perfekt!

Jessica H

Jag skulle inte tycka att du var en sämre människa eller tycka att du blev annorlunda, man gör operationer av egna val, hoppas jag, vissa gör det kanske för att pojkvännen ska ha mer att titta på eller något.. men mår man så dåligt att man tom väljer att ta livet av sig, då ska man göra en skönhetsoperation, gör man det bara för att bli snyggare är det väl lite bortkastade pengar och onödigt, men sen är det något som säger mig att va fan är inte onödigt egentligen, inte är ju 30 skor nödvändigt heller så :p Men om DU opererar näsan börjar jag fan undra om jag också ska göra en operation, för du har mindre o snyggare näsa än min. Och megan fox hade faktist lite bred näsa, men du? du har ju smal näsa? så om du skulle operera den mindre skulle det antagligen se OPERERAT ut :P så det är inte snyggt. samma sak om man sätter på sig lösögonfransar, så inte vill man ju att de ska synas att det är fejk. Men eftersom du gör en operation på utsidan så kan man inte ändra åsikt som handlar om dej personligen eftersom en person, en person med tankar och drivkraft kommer från insidan, så kan man inte döma dig som en dålig person för det. :)

evelina

jag fattar inte varför alla säger 'nej, gör det inte, du är redan perfekt.'
men bara för att DOM tycker du är perfekt så behöver inte du tycka det. du kanske inte alls gillar ditt utseende och är osäker i dig själv. alla tar det som en självklarhet att du inte har några komplex. herregud, du är ju människa du också.

Svar: Och för den orsaken ska folk UPPMUNTRA henne till att operera sig eller vadå? Klart som fan att när en söt tjej ställer en sådan fråga att man agera utifrån det faktum att hon kanske överväger det. Hon ska vara nöjd med sitt utseende och är hon inte det ska vi väl snarare få henne på andra tankar än skriva "Go for it girl! We like you anyway!". Liksom jaha? "Anyway"? Ska vi inte skriva att vi inte gillar henne som hon är nu "Girl you're amazing, just the way you are!"
Rebecka

ida

det är helt upp till en själv vad man gör och inte gör! så jag tycker verkligen inte att någon ska ändra sin syn på dej på grund utav de liksom.. själv tycker jag bara att de är en skit sak! haha :)

Beatrice

NEEEJ !!

Personligheten sitter inte i utseendet :)
Du är grymt fin :)

Elin

Håller med dom andra, så länge man inte gör det 'för öppet' o visar exakt allt i sin operation så är det okej. Och så länge man gör det för sin egen skull såklart, och inte för andras. Kolla på Heidi Montag bara, liksom.

Fanny

Jag hade inte sett ett dugg annorlunda på dig. Man blir inte en annan människa för att man opererar sig. Tycker att man har all rätt i världen att fixa något som ger en dålig självkänsla om man vill det. Man är fortfarande samma person, men kanske med ett lite bättre självförtroende! Du är grym i alla lägen.

Rebecka

Min syn kvittar. Kan bara konstaterat att...

1. Ditt ansikte är perfekt. Allvarligt! Det finns inget fel på din näsa och jag skulle nästan gråta över att en sån vacker tjej so du opererar sig. Ibland kan det vara motiverat. Men du är en skönhet. Fördärva dig inte.

2. Megan Fox näsan var faktiskt finare innan än nu. Min åsikt utan någon som helst moralpåverkan av vad som är moraliskt rätt att göra. Jag kan erkänna att vissa får snyggare byst efter ett bröstlyft, bröstförstoring, bröstförminskning osv. även om det ÄR utseendefixerat. MEN hennes näsa var verkligen finare innan. Nu ser den mer ut som en häxa utan karaktär. Hennes näsa var ju fan SKITFIN innan. Suck!

Vad är det med folk och smala näsor? Verkar vara det alla strävar efter. Visst kan en smal, spetsig näsa vara fint på vissa. Men vissa ansikten är verkligen finare med lite bredare näsor eller som i Megan Fox fall, den var ju inte ens bred innan. Nu är den bara överdrivet smal.

Det är verkligen tragiskt när vackra människor fördärvar sitt utseende (nej, jag menar inte att "fula" människor ska operera sig heller).

Cornelia

Jag tycker det är ditt val. Men jag skulle sluta läsa din blogg för jag tycker det bara uppmuntrar andra att göra samma sak! för det första att det är hur fult som helst och jag tycker inte man ändrar sitt utseende.

Emelie

klart man ska skönhetsoperera sig om man mår riktigt dåligt över t.ex. sin näsa
Hade iaf inte ändrat mitt sätt att se på den personen :)

julia

nej det hade den inte, men jag tycker inte du sak göra det för du är suuper fin som du är! :D kraam

therese

Besvikelse eftersom att du är en snygg och grym brud ändå!

A

Jag förstår inte varför alla har åsikter om vad andra gör hit och dit.
Vill man göra en operation själv så tycker jag att man får göra det utan att få massa "påhopp".
Vill man inte så är det inget fel med det heller, men ingen annan ska få komma och säga att man inte ska eller ska göra det. Det är ju helt upp till var och en, oavsett vad det är för en operation eller hur många.

ebba

du är superfin redan :D

Camilla

min syn på dig hade inte ändrats, jag tycker inte att det är fel att skönhetsoperara sig om man gör det i rätt syfte och till en viss grad :)

aaaaaa

jag måste bara fråga en sak..
vad med din näsa skulle du vilja förändra egenligen? :o
den är ju redan liten, söt o så perfekt man kan komma, asså seriöst nu då.
jag menar, de finns ju verkligen inget me den som gör den ful?

kan inte du bara svara eller skriva i ett inlägg?
för jag förstår verkligen inte haha o:

Julia

Jag hade inte blivit "besviken". Men om det hade med bloggen att göra skulle det ändra min syn på din blogg .. Du är så söt iallfall!

Frida

Nej det skulle den inte. Jag tycker man får göra vad man vill med sin kropp. Så länge man själv e nöjd (Och inte går över styr och blir beroende). Jag e så jävla less på folk som ska lägga sig i andras beslut. DEssutom äre ju såklart insidan som räknas. Bara för att du te.x skulle skaffa "ny näsa" skulle ju din fina insida inte ändra sig! :)

Gabriella

De behöver inte göra de du är så vaker ändå ! Men nej min syn på dej skulle inte förendras, men du behöver inte de jag tycker nu ska va natulig ! De är finnast. Tycker jag. Men du för göra som du vill alla tycker olika ! Isf vad skulle du göra ? På vissa blir de så syndligt, och de är jätte fult, tycker jag men alla tycker ju olika. Jag tycker inte att du ska göra något !!! DU ÄR SÅ VAKER och jag är avis på dej för du är så vaker.

Ricarda

tycker inte du behöver en skönhetsoperation!! de skulle bara bli en till "duvethurudan" blogg. NejNejNej! men jag skulle nog fortsätta följa din blogg iallafall :) <3

s

ne, de är väl upp till en själv om man vill lr inte, men för du skulle operera dig o folk ändrde syn så tycker ja de e väldigt konstig för dom känner ej dej, o man gör de för ens egenskull för att få bättre självförtoende, men de kanske e lite för mkt om du skulle visa upp varenda liten detaljs,, som före o efter bild skulle väl räcka o sen ingenting mer en det.. ( sry om ja skriver konstigt, men har klämt mina fingrar i en dörr )

ella ♥

Asså, det beror på.. hade du typ blivit som Kissie hade nog jag blivit lite besviken, men jag skulle inte sluta läsa din blogg för det? Jag är sjukt avis på dig, för du är så j*vla fin och vacker, fattar inte hur man kan vara så fin.. Det bästa är att vara naturlig tycker jag, för då visar man vem man egentligen är :)

jessica

fyfan, den andra bilden!! usch!

charlotte

Personligen tycker jag att man alltid ska ha en relevant grund/anledning till alla former av skönhetsoperationer.

Jag skulle inte tycka sämre om dig och din blogg bara för en skönhetsoperation, dock anser jag heller inte att det är nödvändigt då du ser helt okej ut (för att uttrycka mig neutralt haha).

Dock undgår man ju inte att det finns vissa normer och förutfattade meningar här i bloggvärlden.. ;)

ella

hade inte blivit besviken, men himla synd att förstöra ett utseende som är perfekt redan!

Amanda

Jag tkr att skönhetsoperationer är okej om man verkligen mår psykiskt dåligt över sitt utseende. Och att man då verkligen mår så dåligt att man lutar mot framtida depression. Och då ska den osäkerheten kommit fån en själv utan att ha blivit påverkad av någon elr något annat. Annars är det så lätt att man ångrar sej efter en tid och det är ju lite tragiskt.

Rebecca

du om någon behöver inte operera dig, är liksom fin redan.

ett namn

alltså det är en väldigt svår fråga.. eftersom om du bara hade tex opererat näsan så hade jag nog inte ändrat min syn på dig, men om du tex opererat värsta kissie tuttar så hade jag nog ändrat min syn och trott att du bara vart ute efter uppmärksamhet. Men annars tycker jag inte att de är nått fel med att skönhetsoperera sig, eftersom det är ens eget val, kropp och liv m.m
och om du nu skulle vara missnöjd med ditt utseende(vilket jag absolut inte tycker att du ska vara) så är det väl klart att man skulle kunna göra en skänhetsoperation :)
nu har du fått min åskit om detta, hoppas att du förstår hur jag menar och tar det på rätt sätt :)

Emelie - Crazynails

Jag skulle tycka att det var väldogt onödigt eftersom du har redan typ den perfekta näsan ;) Om du däremot skulle ha en näsa som mig skulle det vara mer okej, för det är inte fint med stora näsor, sen är det också ditt val

amanda

Alltså, det beror väl på.
Är det något man går och hatar på sig själv och verkligen vill ändra det, så tycker jag att det är helt okej att göra det. Sen ska man ju inte överdriva och ändra ALLT kanske... Men man valde ju inte precis sitt utseende.
Jag tycker att du är jättefin som du är, men det är ditt beslut.

linnea

jag skulle fortsätta läsa din blogg för jag älskar den verkligen men tycker att du är huuuur fin som helst så tycker verkligen inte att du ska operera dig! Jag läste kissies blogg innan men nu stör jag mig bara på henne och hennes mega bröst och hennes *perfekta* läppar... Så mesigt, men välj du. Ditt liv, dina val

.

Jag tror inte att du kan bli finare än vad du redan är, för du är liksom perfekt typ. :)

Mimmi

Jag hade absolut ändrat syn på dig! Hurså? Vill du göra en näsoperation?

Therese

Fattar verkligen inte varför man skulle ändra sin uppfattning om en person bara för att man gör en skönhetsoperation? Det är väl ingen jäkla hjärnoperation man ska göra som ändrar ens personlighet. Herregud, det är ju "skönhet" det handlar om och alla har olika syn på vad som är fint. Så det är ju isf hur man tycker personen ser ut efteråt som är frågan, fasen inte hur man tycker personen är i fråga! :O Så länge man är samma person så anser jag att man får göra vad fan som helst med sin egen kropp :D

Anna

Jag skulle inte tycka att du är en sämre person elr något OM du skulle operera dej, men jag tycker att du endå inte skulle behöva! :) Jag tycker att man skall endå försöka vara sej själv, alla har vi något vackert och aktraktivt så som det är. Men det är ju som sakt ditt val, men tycker att man borde acecptera mera sej själv och vara naturlig.
Själv är jag inte riktigt nöjd till 100% med mej själv, men med tiden har jag ändrats, och uppskattat och känner mej mycket bättre om mej själv och har börjat trivas mera! Men som sakt, du är fin, bra och speciell på många sätt! :)

ellie

Jag tycker det kan vara okej om man verkligen mår dåligt över något på kroppen som saknas eller är för stort/för litet. Då ska det inte vara nåt man bara tycker utan nåt man verkligen känner, har man hela livet gått och grämt sig över det och mått dåligt, vad är då felet med att göra något åt det? Dock tycker jag att förstora brösten till E/F-kupa kan vara lite väl, det ser ganska fake ut också man ser ju när någon har förstorat så mycket.

carolina

angående detta så tycker jag inga av oss läsare har rätt att påpeka negativt elr så, för det är ju trots allt din kropp och du gör vad som känns bäst :D

NathalieN

Jag tycker att det verkligen är upp till var och en att göra plastikoperation. Innerst inne är man ju samma fina person ändå! Fattar inte människor som ska se ner på människor som vill/ ska plastikoperera sig, fuck them!

Emma

Jag har absolut inget emot skönhetsopertationer men dock tycker jag att du är fin som du är men det handlar ju mest om att man ska trivas med sig själv och trivs du verkligen inte med tillexempel din nästa så kan du ju fixa den om du vil,. Jag tycker bara att det är konstigt om dina läsare får en helt annan syn på dig bara för du vill ändra något litet men om du börjar som kissie så får nog folk heeelt andra bilder av dig. Förresten älskar din blogg!

Hanna

Jag hade blivitbesviken på dig. Näsoperation ush nä.

Du är jätte snygg fin och söt som du är och du behöver värkligen inte gjöra någonting sådant.

emma

Jag skulle tyckt det var sjukt konstigt eftersom du är så vacker så du behöver inte göra någonting !

Minna

Hmm, vissa verkar ha tagit den här frågan som om du redan meddelat att du vill/tänker operera dig. Du frågade ju bara vår åsikt IFALL... Jag skulle i varje fall bli lite förvånad och "ledsen", det är ganska sällan som skönhetsoperationer lyckas och du är naturligt vacker så det skulle vara fullständigt onödigt!

Maria

Skulle VERKLIGEN inte vara en big deal om man gör en liten operation. Jag menar att göra en operation är inte hela världen och det förändrar inte hur man är. Du behöver det så så så inte alls, men om man gör det tycker jag inte att det är rätt av folk att döma och se helt annorlunda på personen. Hur man är reflekteras inte på utsidan utan insidan.

Rebecca

altså jag vet inte riktigt, jag skulle nog inte reagera positivt, jag tyckeer lixom att man ska vara naturlig och nöjd med sitt utseende...lite besviken skulle jag nog bli.
Du är jättefin som du är!!

Rebecca

OM du opererar dig nu kommer det kanske se konstogt/fult ut när du blir äldre,eller så kommer du ångra dig, det är ju sånna saker som kan hända..
dessutom tycker JAG (alla kanske inte tycker det) att mann inte är någon vidare förabild om man går omkring och klagar på sitt utséende(det betyder inte att du gör det)...

Lång och förvirrad text...

becciins.blogg.se

linn

du får göra precis som du vill men jag tycker inte att du ska göra det du är sjukt fin, och man kan dö väldigt lätt och det finns risker att det blir väldigt väldigt fel som bröstoperation. det finaste jag tycker är människor som är naturliga. BOTOX är bara skit har ni sett Cher? hon är typ 65-66-67 ser ut som runt 40. Rynkor bevisar hur mycket kul man har haft i livet man har levt. Fattar inte att folk betalar och riskerar att dö bara för att se fin ut, alla är fina som dom är ingen är ful. Har ni också tänkt på en sak om kanske det kommer en ny tjej till området alla tycker inte hon är så fin men man börjar vara med henne mer och mer då tycker man att hon är jättefin. så ingen är ful men ingen är fin. hoppas ni förstår vad jag menar :D besök min blogg också

Carro

Hade du känt att du ville göra de är de helt upp till dig! :) Ex. om du har komplex för något, då spelar de ingen roll vad andra tycker.. Men ja, jag tycker du är jättevacker som du är! :)

linnea landström

HELK OK tyker jag:)

anonym

Har läst nåt i din blogg förut om att du har/hade komplex för din näsa, så det kanske e därför du tar upp just detta nu.
Måste bara säga att när jag ser en bild på dig på din blogg har jag alltid tänkt på att du har så fina ansiktsdrag och har även tänkt att din näsa e jättefin, och detta har jag tänkt på innan jag ens visste att du hade komplex för din näsa.
Så jag hoppas iaf att du kan försöka se dig själv med nån annans ögon o se hur fin du är :) men det är ditt val om du skulle operera nåt. Fast jag tror många skulle operera sig för att få en sån näsa du redan har.
kram

Angelica

Nej ditt liv dina val :)

http://angilika.blogspot.com/

johanna

Det är helt upp till dig,om man nu är missnöjd med tex sin näsa så är det väl självklart att det är ok att operera den, inte för att din näsa är ful
den är ju nästintill perfekt så :)

Evelina

Gud nej! Isabelle det är ju ditt val vad du vill göra och vad du inte vill göra lyssna inte på andra, Vad är det för fel på Skönhetsoperationer folk får väll se ut precis som dem vill! herregud fritt land. Tänkte bara säga att folk som säger att synen på dig förändras är idioter allihopa för du bestämmer själv vad du vill göra! Och du kommer ändå vara en fantastisk bloggerska :D

johanna

jag skulle nog inte ändrat min syn på dej men jag tycker att det skulle vara onödigt ifall du gjorde det eftersom du är så fin & söt så du behöver inte alls en skönhetsoperation! :) Det är ju såklart ens egna val om man vill ändra på sitt utseende men varför riskera sitt liv för att ändra något? Något kan ju faktiskt gå fel så att utseendet blir ännu sämre än innan!
Kram! :D

a

hej! det är första gången jag är inne på din blogg men jag tycker inte att du ska operera dig. du har världens snyggaste näsa, så jag förstår inte varför du skulle lägga dig under kniven när det gäller näsan!
puss

Ida

nej min syn på dig skulle inte ändras. du är fortfarande samma person =)

amanda

Funderar du på plastikoperation? Om du vill så gör det ingen kan hindra dig men jag vill bara säga att du är den vackraste personen jag har någonsin sätt. Helt ärligt! Du är jätte snygg (no homo) jag skulle ge allt för att se ut som du ;)

Julia

Nej absolut inte, men haha jag tkr din näsa är fin som den är ;s :D

F

nej det hade den inte , jag själv är 16 år och vill operera min näsa eftersom jag inte tycker om den, så jag menar det är ju ditt val hur du gör och jag stöttar dig vilket som :)
jag menar personligheten ligger inte i utseendet ;)

elina

jag tycker att det är helt ens eget val om man vill operera sig eller inte. sen så bryr jag inte mig heller om någon har opererat sig eller inte, och jag skulle heller inte bry mig om du gjorde det. för de är ju ditt eget val om du vill, och om de nu finns något man inte är nöjd med på sin kropp. så får man la fixa det om de är så man vill. de är inte mina pengar ;)

Kattis

Jag hade undrat varför. Vad finns det att ändra på dig för att du skulle bli snyggare/vackrare? Ingenting, du är ju helt perfekt :-) Jag brukar annars kunnat hitta små saker som man SKULLE kunna ändra, men, jag kan inte hitta något sådant på dig. Tror snarare att en operation hade gjort dig mindre snygg, ungefär så som det blivit för Megan Fox efter hennes senaste "tillfixning". Hon hade verkligen nått sin "fulla potential" innan, nu går det bara neråt och det är så jag tror att det hade blivit för dig också då det inte går att förbättra något som redan är "perfekt" :-)

Haha, inget fjäsk här...det var bara det första jag tänkte när jag läste inlägget.Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: