det kommer alltid finnas avundsjuka

det kommer alltid finnas människor som inte klarar av att glädjas åt andras framgång, som inte kan hantera sin avundsjuka. det är något man får lära sej att leva med, jag kan inte annat än att tycka synd om dessa människor. de måste verkligen känna sej underlägsna som ständigt har detta behov av att trycka ner någon annan. haha fan vad jobbigt det måste vara. ni får helt enkelt rycka upp er och acceptera läget. var inte så bittra hörrni! ;) och med detta säger jag godnatt.


matilda

jag måste bara få tipsa om en så jävla hemsk video, du kanske har sett den, de vet jag inte, men tårarna rann för mej iaf!

http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4&feature=player_embedded

Ida med håret

Så sant som det är sagt. Muppiga töntar finns det gott om. Fattar inte att folk orkar spy så mycket galla över folk i bloggar som de egentligen inte känner. Obegripligt.

Finns ÄNNU MER LÖSHÅR till försäljning i bloggen nu. Kika under "Till Salu" Finns mycket kvar =)

Rebecca

Bra skrivet ! ;)

fia

bra sagt, tjejen!

MODELL SANDRA GREFVE - SKÖNHET, MODE, TRÄNING, FÖRETAG

SÅ SANT!! KAN INTE ANNAT ÄN TYCKA SYND OM DEM! HAR DE INGET ANNAT FÖR SIG?!

Jakob

Så sant!!!

karolina

lite mer dagens outfit! ;o

S

så rätt, så rätt. blir nästan spyfärdig när jag tänker på dessa människor som inte kan vara glad för andras skull och istället klaga och kritisera människan för töntiga orsaker. du är så fin och jag beundrar dej otroligt mycket! så skit i vad dom andra säger, gör din grej och låt dom fortsätta avundas dej. du har något som de inte har och det svider inom dom! ser verkligen fram emot din show, ska bli så spännande. du är grym, glöm inte det! :)

S A R A H C O L L E C O L L I N

håller faktiskt med dig där...

anna

Sant, hur är de & ha ett distansförhållande egentligen ?

Anonym

SANT ISABELLE! Det svider verkligen i ögonen av avund på dessa gråa och fula tjejer. Haha de kommer säkert kommentera detta inlägg och "jag är inte avundsjuk", för vad har de annars att komma med? Bry dig inte om dessa patetiska människor, när du nått toppen kan du se ner och skratta åt dessa som aldrig kommer ta sig någon stans i livet

Anonym

Jo jag håller med dig, men ibland är det ju så att man inte väljer att vara en sån person själv. Jag försvarar dom inte, det är klart det är fel, men tror inte att dom kommer att sluta pga det du skrev för det är nog inte så lätt och bara sluta göra något som är en del av sin personlighet, just saying..

Julia

h.a.t.e.r.s = Having Anger Towards Everyone Reaching Success

mrs.reaper

Sant, dom ska alltid säga något som skadar eller gör någon ledsen! ;)
Många säger att jag är ful, men antingen finns det såna som vill säga så eller är avundsjuka! :(

jonna

sant hörru!! :)

Emily

Men VARFÖR tror du att man är avundssjuk? Kan du inte ta kritik om man inte tycker nått är bra? VArför tror alla bloggerskor att man är svartsjuk? Blir galen. Du suger. Inse det. DU skriver ALDRIG var du köper dina kläder ifrån (Bra bloggerska va?)

Svar: Alltså skämtar du?
"varför tror alla bloggerskor att man är svartsjuk" & sen " du suger, du skriver inte äns vart du köper dina kläder ifrån, bra bloggerska?!"
HAHAHHA, men herregud! Då är det ju verkligen avundsjuk du är? eftersom hon köpt ett plagg som du vill ha men inte får tag i eftersom hon inte säger vart hon köpt det. Så patetisk du är människa.
Ellen

Jennifer

Så himla rätt !

ellen :)

Håller med dig! Jag är avundsjuk på dig för ditt utseende, helt perfekt! haha :D men du förtjänar ju verkligen allt du har nu!

ARWEN

Så sant!

julia

jag tycker exakt sammasak. du är en otroligt fin tjej, som vågar vara sig själv. som liksom , blir känd genom att skriva positiva nyheter på sin blogg, medans kissie blir känd genom att vara sönderopererad, det är stor skillnad på hat och avundsjuka. väldigt bra skrivet!

nadia

vad använder du för mascara?

linnea

omg! sjukt bra skrivet så himla rätt!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: