filmpremiär på fredag

tack så mycket för alla kommentarer och tips ang MacBook Pro! nästa lön, då jävlar! haha ;) imorgon är jag på radion som vanlig på onsdagar kl 8.40, sedan skola till kl 4. och efter skolan måste jag shoppa skor! ska på filmpremiär för filmen Sucker Punch på fredag, så det känns ju lägligt med ett par nya klackar! :)Idunn

Måste säga att jag älskar din hårfärg! Den passar dig verkligen jättebra.

Jakob

oki

Isabelle

Hahah, kul bild (;

Elina

vilken radio"kanal" är du på ?:)
försökte hitta de idag, men hittade dig inte :(

Svar: P4 jämtland är kanalen.
my

'Sofia

Hej! Tack så mycket för alla tips =). Undrar bara lite om hur du gör på kvällen efter att du tagit BUS i ansiktet. Rengör du med ACO spotless då med eller hoppar du rengöringen då för att det bruna ska vara kvar?
Och så undrar jag lite mer om ACO spotless serien. Du som många andra skriver att produkterna är hur bra som helst, men så har jag även hört om några som sagt att de bara fått mer pormaskar/finnar utav produkterna. Var det så för dig i början också? liksom att produkterna först började verka som de ska efter sådär 2-3 veckor? Eller funkade dom direkt? Vill inte ha mer pormaskar så vet inte om jag vågar ta risken!

Emma

Skön bild haha!

nadia! :)

din blogg är jätte fin. kolla min:D

Hanna

Hej!
Vilken radiokanal är du på?

Diana

Jag har precis börjat läsa din blogg och tycker den är jätte bra! :) Har hört att Sucker Punch är sjukt bra och den ska man själv se på..... snart....Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: