update från solariumet

drog just till solariumet för att åtminstone få njuta 25 minuter av denna lördag! :) mamma och syster sitter på bussen hem från falun och är nog hemma runt kl 00. hatar att vara ensam hemma (om man inte ska göra något speciellt dvs), haha jag undrar hur det kommer gå när jag flyttar hemifrån.. någon undrade var min pappa håller hus också, och det är så att han och våran hund är vid vårat lantställe under helgen, så därför blev jag helt ensam idag.
dansgala ikväll?

hm.. vad ska man hitta på ikväll då? det är tydligen någon dansgala en bit utanför östersund, och en tjejkompis ville väldigt gärna att jag skulle följa med.. men jag vet inte alltså. känns som att jag har massa jobb att göra, både med bloggen och framförallt skolan. och jag behöver verkligen den här helgen till det, eftersom jag åker till göteborg nästa helg. får se hur det blir! troligen utnyttjar jag denna helgen till arbete. låter tragiskt, jag vet. men det måste ju göras! :( vad ska ni bloggläsare hitta på ikväll då?

stannar hemma en lördag för att plugga... haha är det verkligt?
frukost

godmorgon! har pecis ätit frukost, så nu är jag proppmätt! brukar egentligen aldrig kunna få i mej någon frukost i vanliga fall, men nu var det ju ganska sent iof :) har vaknat flera gånger inatt av mardrömmar. drömde att jag var ensam hemma, och att det var massa människor som försökte ta sej in i huset på natten!! :( var verkligen livrädd när jag vaknade - och faktiskt var ensam hemma!
natt(nät)shopping

blev ingen läggdags för mej som jag skrev.. fastnade istället i massa nätbutiker för att sedan bli några tusenlappar fattigare.. haha så typiskt, behöver egentligen inget utav det jag beställde, och det är kanske 3 av plaggen jag verkligen vill ha. men äh! vad är pengar till för? :)
tortillachips med cheddardipp

oj vad mycket klockan redan är!? har planerat och pratat lite affärer osv i telefon, sedan har jag bara suttit framför tvn med en skål tortillachips och cheddar dipp och kollat lite på twilight som går på svt1. lugn och skön fredagkväll! funderar på om jag snart ska gå och lägga mej, har känt mej trött hela dagen.. och inatt (vid 3-tiden) ska mamma och syster åka iväg på danstävling i falun (min syrra tävlingsdansar och åker runt i sverige och tävlar. nästa helg åker hon till göteborg och ska tävla i SM, och då ska jag följa med och passa på att träffa frederic!) så jag kommer vara ensam hemma hela dagen imorgon! FF!!!!!!!! hahah! jag hoppas att ni har haft en trevlig fredagkväll! :)