frukost

godmorgon! har pecis ätit frukost, så nu är jag proppmätt! brukar egentligen aldrig kunna få i mej någon frukost i vanliga fall, men nu var det ju ganska sent iof :) har vaknat flera gånger inatt av mardrömmar. drömde att jag var ensam hemma, och att det var massa människor som försökte ta sej in i huset på natten!! :( var verkligen livrädd när jag vaknade - och faktiskt var ensam hemma!FanIsabelle

Isabelle för mig är en förebild. Jag är polska och jag läser din blogg ofta. Jag avundas er. För jag vill gärna ha den här bloggen:) Du är vacker. För mig är du inte tapet;)

Carros Skönhet&Hälsa

Åh vad gott. det var länge sen jag åt det!

annsoh

Jobbigt när sånt händer :/

Rikke

Ja så er det jo vigtig med en god start på dagen ;)

amanda

hallå vad har hänt med din blogg? när man är inne är arkiven på andra sidan och över dom gamla inläggen. du kanske inte förstr vad jag menar men akriven och månaderna är itne alls där dom ska vara utan på vänster sida och äver inlägget du skrev igår..

Katie

Isabelle is Pretty and beautiful . !!

ISABELLE

God morgon ;)

Frida

Galet! Jag drömde om dig inatt, vi bodde tydligen på samma hotell och sen ringde jag dig och frågade om du ville gå på stan och shoppa så svarade du ja och jag blev överlycklig! Så vi träffades utanför hotellet och gick mot stan och du var super trevlig!
Men jag blev väckt precis när vi skulle gå in i en affär.. :(

tjejenannorlunda

Du får hoppas att det inte kommer några bantiter som rånar huset heheh ;) se bara till att du har låst dörren och kolla under sängen när du lägger dig så det inte finns nått konstigt monster eller rånare när du sover ensam i huset inatt ;)

Sverker

Det där ser jättegott ut. Tänk om du kunde göra en åt mig också, vad glad jag skulle bli.

LORISSA LOVEBOMB

Mardrömmar, fy fasen... Du kanske borde köpa en drömfångare. Det är kanske löjligt att tro på, men det kan ju inte skada ^^

johanna

hade inte din syster en blogg ? :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: