update från solariumet

drog just till solariumet för att åtminstone få njuta 25 minuter av denna lördag! :) mamma och syster sitter på bussen hem från falun och är nog hemma runt kl 00. hatar att vara ensam hemma (om man inte ska göra något speciellt dvs), haha jag undrar hur det kommer gå när jag flyttar hemifrån.. någon undrade var min pappa håller hus också, och det är så att han och våran hund är vid vårat lantställe under helgen, så därför blev jag helt ensam idag.ROXANNA - KAMP EFTER CANCERN

Vilken fin ny header du fått :)


Länka gärna min CANCER fond

ALLA får en länk

Denice.E

Ahaha vilka söta tår du har! ;D Verkligen tripp trapp trull! ;P <3

miixx

kan du inte berätta om när du föddes med 6 stycken tår? :> jag har själv ett "handikapp" angående min hand, så skulle varit ballt om du kunde ta upp det på din blogg om dina tår :> kram!

Sverker

Solar du bara fötterna? Det kanman ju också göra.
Ska du bli lika brun och vacker som jag, så får du nog sola hela kroppen.
Jag behöver inte sola. Jag skapades fullkomlig, vilket farmgår av min blogg!

Svar: hon solar väl inte bara fötterna bara för att hon valde att bara fota dem ? :p
miixx

Jossie

DU ÄR EN SÅ JÄVLA SÖT TJEJ. Det är inte relevant med bilden, dock. Såg nyss ditt yt-klipp med datakunskapen och blev helt sadface för jag ser inte ut som du. :<

S

åh det är så skönt att sola! :)

Amanda Johansson

Härligt med solarium :D

saga wihlsson

Jag hatar också att vara ensam hemma! :(

PERVERSA PARET

Hur ser det ut på andra hållet? ;)

tindra

VIKTIG KOMMENTAR!!

(iallafall för mig, men snälla isabell svara på denhär kommentaren i ett inlägg!! :') )

du har ju många kompisar, eller iallafall några RIKTIGA kompisar. Som du kan lita på.
Jag har 4 kompisar som jag umgås mest med, alla dom är så jävla falska ! dom snackar skit om en hela tiden och hit och dit är det saker.
Jag vill verkligen inte ha sånna vänner och har stått ut hela 2010. Jag fattar verkligen inte hur jag orkar. Alla är sååå falska, och hur jobbigt är inte det på en skala 1-10?
10000000 00000 000 ungefär.

Så snälla du, kan du ge mig lite tips om hur jag ska göra eller ska jag sluta vara med dom!? snälla söta isabell strömbeg kan du svara på den frågan!
tackpåförhand. <3
/en13årigtjej

Svar: Vet att du ville ha svar från isabell men tänkte ge ett kort svar från mig. Viktigast är ju att du har kompisar du kan lita på och trivs med! Om dom snackar skit om dig hela tiden och får dig känna dig sämre, då är dom ju inget att ha! Låter inte som en "vän" tycker jag! Berätta för dom hur du känner dig, om du får negativ respons då vet du nog vad du ska göra. Tycker dom är riktigt osjyssta om jag får säga det själv! usch
Anonym

Fatter than you

Ser trevligt ut...

Frida

Skönt ! :)) Kolla gärna in min mode/skönhets/vardags blogg.

Amanda Rönnqvist

Jag bor i Falun! Vad gjorde dem här? :)

murre

är det bara min dator som gör så att rämsan till höger sitter längre ner till vänster??? :S

Anonym

Dom säger ju att det är lite fjortigt att lägga ut solarie bilder, men jag gillar att du inte är självcentrerad. De flesta brukar ta bilder från midjan och neråt så att musen är typ i fokus. Du tar bara kort på dina fötter och det tycker jag är så klassigt! :) Du är ju förståss supersöt och du behöver inte bevisa det med sexiga bilder! Jag gillar dig :)

Sara

solar du i torvalla centrum? fan det nya solariet där är så jävla läskigt det låter & knakar så jag vågar aldrig välja det för jag tror det ska explodera! :( vet du om det är grymt eller?
LuNaJKjAmiZz

olivia

hur gör du för att få så fina ben ?Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: