kvällens outfit

har precis fixat mej, och snart drar jag till en kompis för att förfesta lite och tagga inför natten. hörs senare eller imorgon!

[youtube width="750" height="25"]http://www.youtube.com/watch?v=6a3W3XoKlSM[/youtube]
många födelsedagar

kom precis hem från skolan. lyckades tappa bort hälften av mina kort ur plånboken förra helgen, men en jättegullig tjej hittade dom och hörde av sej så jag fick tillbaka dom idag! köpte även ett fint litet kort till en killkompis som fyller 18 på fredag. han sitter inne på hem just nu så det blir ju inget kalas, men jag tänkte iallafall skickat ett födelsedagskort. hahah hoppas han blir glad! nu blir det till att byta om och sedan blir det utgång. en annan vän fyller 18 imorgon, så efter 12-slaget blir det krogN! grattis till dom båda i förskott då! och grattis till min storebror david som fyller år idag! GRATTIS GRATTIS!

fint va!? tror ni att han blir glad då? :) haha!
jordens undergång är här

"god"morgon på er! inte nog med att jag vaknade gråtandes mitt i natten efter att ha drömt världens jävla mardröm, nej. nu ska hela världen vara som en enda stor mardröm.. iallafall vädret. det blixtrar, dundrar... och snöar. allt detta den sista november. hur går det till? vågar man sej verkligen ut denna kolsvarta morgon?
gnagarmamma + dagens

haha som ni såg i föregående inlägg befann jag och två vänner oss i en djuraffär... vi har planerat att adoptera en varsin gnagare haha! en liten spontan idé vi fick idag... får se hur detta går! fortsättning följer....

här kommer dagens outfit också:
haha vad har vi nu hittat på?

20111129-154805.jpg