mår mycket bättre

har legat och vilat hela dagen, och tog mej precis ett långt bad. mår mycket bättre nu! en dag till med vila och jag ska nog nästan vara helt frisk! bara lite hosta kvar som retas.. åker mot stockholm runt 8-tiden på morgonen med mamma imorgon.. så jag får väl sova hela bilresan. ska nog packa lite nu också, blir dock bara kvar i stockholm i ca 2-3 dagar.
första lovdagen och jag är sjuk..

godmorgon på er! jag mår lite bättre idag faktiskt.. ligger i soffan framför disney channel och käkar zyx och bafucin. åker ju imorgon, och måste vara frisk inför **************. så typiskt att man ska bli sjuk just när det är som minst passande.. på ett lov dessutom?! får ju inte ens vara glad över att slippa skolan haha :(
psykos

eftersom jag inte har så mycket att blogga om när jag ligger som en liten sjukling och försöker krya, tänkte bjuda på två videos jag blivit helt såld på. så sjuka! men sånt gillar jag ju, haha!

[youtube width="750" height="430"]http://www.youtube.com/watch?v=Kevdt1T9daA&feature=related[/youtube] [youtube width="750" height="430"]http://www.youtube.com/watch?v=DbCYsEMg09o[/youtube]
helvetet dagen efter

usch så sliten jag känt mej idag. har legat och sovit i stort sett hela dagen. sjuk har man lyckats bli också! :( ska verkligen bara vila dessa kommande dagarna, för på tisdag åker jag till stockholm, och då får jag inte vara sjuk! nu ska jag krypa ner i soffan framför en film och vila upp mej lite så jag blir fri från denna förkylningen. hörs lite senare, puss!

räddningen
utgång

nu drar jag ut på äventyr! hörs senare eller imorgon, ha en bra lördagskväll! ♥