middag/partykväll med brudarna!

har precis kommit hem från min farmor, en av mina fastrar fyller år idag så vi har firat henne lite där! nu ska jag fixa mej lite snabbt för att sedan dra vidare till min vän denise, där det bli middag och förkrök med tjejgänget! känner på mej att detta blir en grym kväll! :) vad ska ni bloggläsare hitta på denna fredagen då?

så här ser jag ut just nu:
DON´T MISS APP med ACO spotless

som ni vet är jag en trogen användare av ACO spotless ansiktsprodukter, och har även tipsat om produkterna några gånger i bloggen. nu har ni chansen att få prova produkterna, gratis! ACO spotless har gjort en rolig applikation som sorterar facebook vänner och events för att lättare skapa översikt över allt kul som händer. ibland är det svårt att veta vad alla kompisar pysslar med. DON'T MISS APP fungerar lika bra i telefonen, läsplattan eller i datorn. applikationen sorterar dina vänner efter hur många gemensamma events ni ska gå på, samt sorterar dina event efter hur många vänner som ska delta. det finns även en extrafunktion som räknar ut hur stor chansen är att träffa nya gemensamma bekanta! genom applikationen finns det nu möjlighet att prova ACO Spotless gratis. gå in på DON'T MISS APP (www.dontmissapp.se) och hämta hem ett komplett kit innehållande spotless trestegsprocess; rengöring, behandling och återfuktning. produkterna fungerar verkligen! kiten passar även perfekt som resekit, då de är små och lätta att ta med.

läs mer om ACO spotless på www.acospotless.se

ett kit innehåller: Daily Face Wash Daily Purifying Tone Daily Moisturiser

ett kit innehåller: Daily Face Wash Daily Purifying Tone Daily Moisturiserär detta ett jävla skämt?!?!

skapade en ny tillfällig facebook igår, bara för att få min dagliga dos lixom haha.. och gissa vad!? nu är den också inaktiverad!!? hahaha är detta ett jävla skämt? jävlas någon med mej eller vad fan är det frågan om?!
'cause then when i fall then the downhills will all be worth it, to get that high.

[youtube width="750" height="25"]http://www.youtube.com/watch?v=PJ2jaNFtoNw[/youtube]
ogilla facebook!!

kom precis hem från skolan. jag och julia köpte oss en varsin (världens godaste) muffin också! helt sjukt gott! och träningsvärken efter gårdagens vandring är ju inte nådig alltså, haha.. satan vad ont jag har i kroppen! förresten har jag fortfarande inte fått tillbaks mitt facebook-konto.. tycker att facebook gör ett uruselt jobb, eftersom det tydligen blivit anmält och inaktiverat av misstag, och ändå ska det vara så jävla svårt att återställa det? trots att jag mailat flera gånger, och det har gått ca 3 dagar.. jag behöver ju min facebook för att kunna sköta jobbet med bloggen också, så detta blir verkligen ett handikapp. och att starta ett nytt konto är jag ju inte så sugen på, då jag har alla vänner, bilder, samt min fanepage kopplat till det kontot.. blir sjukt irriterad på detta. vad ska man göra? ringa och hota? söka upp dom och visa mitt ansikte så de ser klart och tydligt vilket misstag dom gjort som trott att den är fejk? börjar fan få lite panik/ångest här som är helt isolerad från omvärlden haha.. :( ni får uppdatera mej om det händer nått spännande som jag missar!