strul med kommentarena

fixat! :)

det har varit strul hela dagen med kommentarsfunktionen och det står att den varit avstängd. vi jobbar på att lösa detta så snart som möjligt så att ni kan kommentera bla tävlingen! :) ni som mailat mej era tävlingsbidrag pga att ni inte kunnat kommentera kan kommentera snart.
rockade gymmet i mina nya gymkläder!

hej på er! hoppas allt är bra med mina läsare :) med mej är det finfint! har precis varit på gymmet och invigt mina nya skor och linne! hämtade ut paketet igår när jag skulle till philip så jag hann inte visa er då. riktigt fräscht med nya träningskläder! kom precis hem till mej och jag tänkte snart ta och sätta igång med att städa lite på rummet. ser vidrigt ut här inne nu haha :( kläder, handdukar, påsar, massa tomma redbull burkar osv över hela golvet....
TÄVLING - lottar ut 3 klockor från swatch!

nu kör jag igång en tävling där ni bloggläsare får vara med och tävla om 3 klockor från swatch! jag lottar ut klockor i färgerna blå, turkos och rosa från deras nya kollektion Chrono Plastic. riktigt snygga klockor i de hetaste sommarfärgerna som passar alla olika smaker! jag själv har skaffat mej en knallrosa ;) REGLER: denna gången kör vi lite roligare och annorlunda regler än att ni bara ska lämna en kommentar. för att vara med och tävla ska ni göra ett inlägg i er blogg där ni bloggar om klockan, t.ex gör ett litet kollage med massa sommarprylar, outfits eller liknande, där klockan är med eller bara skriv om klockan (ni kan låna bilder härifrån eller från hemsidan). egentligen kan ni göra lite vad som helst, bara ni får med klockan. låt fantasin flöda! sedan länkar ni till ert inlägg här i kommentarsfältet och jag utser 3 vinnare i slutet av denna vecka! ser framemot att se era bidrag och idéer! LYCKA TILL!
blandade bilder från igår

fan vad trött jag känner mej! har precis legat i sängen i typ en timme och halvsovit.. känner mej slut i kroppen. tänkte lägga upp lite bilder från igårkväll! dock dog min sytemkamera i början av förkröket så det mesta är halvkassa iphonebilder. men det får duga :)

linette och oscar! grrrr haha fyllekäk... vem är killen!!!?
getingjävel!

gissa hur jag vaknade denna underbara dag!!?? av en getingjävel som försökte ta livet av mej! runt 8-tiden (tänk att jag varit ute och festat hela natten med) vaknar jag av ett surr, och av ren reflex slår jag med armen och rör vid getingen. när jag fattar att det var en geting kastar jag mej under täcket och ligger där i säkert minst en timme medan getingen surrar runt mitt huvud innan jag vågar kika ut haha... när "kusten var klar" öppnade jag fönstret och sprang sedan ut ur rummet, och när jag kom tillbaks efter någon timma var getingen borta (hoppas jag?). haha fyfan, inte det skönaste sättet att vakna på precis.. min pappa blev dessutom getingstucken igår och sa att det gjorde skitont (kan ju bara föreställa mej vad jag kommer tycka då..) så nu är jag livrädd för de små monstren! :(