GOTT NYTTÅR!

har haft sjukt mycket att göra idag inför nyår så har inte hunnit blogga alls! men nu är jag klar och färdigfixad och ska snart på förfest med några vänner innan det riktiga kalaset börjar. ikväll finns inga gränser, nu kör vi all in! GOTT NYTT ÅR mina fina bloggläsare ♥

så här ser jag ut ikväll!
most people are only alive because it is illegal to shoot them

har hänt lite saker så nu ska jag iväg till en vän och planera ett mord. knas. haha finns för många idioter i världen och några borde rensas bort tycker man! nej, men vi hörs senare ikvcäll, eller imorgon. pusss! ♥

just nu:
nyårslöften?

jag har aldrig brytt mej om detta med "nyårslöften" tidigare. känns mest som något man bara hittar på för att försöka lura sej själv att man ska förbättras och få en "ny start" efter årsskiftet. och sedan är alla löften bortglömda efter en månad. men jag känner att jag ska ge det ett försök detta år! känns lite som att jag slösat bort hela 2012.. har knappt gjort något vettigt alls, och det måste jag ändra på till 2013! det första jag ska göra är att börja ta tag i saker. jag skjuter gärna upp saker som måste göras, beroende på vad det gäller. roliga saker som "nöjen" är jag väldigt pang på och impulsiv. men när det är saker som är lite mindre roliga men viktiga kan jag gärna skjuta upp det till sista sekunden. händer även ofta att jag planerar massor jag ska göra, och sedan blir det aldrig av. nu ska det bli ändring! den andra saken jag ska lova mej själv inför nästa år är att börja gymma oftare. haha jag är för lat för att ta mej till gymmet. känns som värsta processen och jag är nog lite för bekväm av mej... har sagt till mej själv att jag ska börja gymma så många gånger, men det blir aldrig riktigt av. så nu ska jag komma igång på riktigt! och mitt nyårslöfte nr 3 är att jag ska börja leva mer. se mer av världen, ta vara på tillfällen och möjligheter. resa mer. ja allt sånt där, hitta på mer saker att göra helt enkelt! man lever bara en gång, och jag förstår inte varför jag varit hemma så mycket som jag varit detta året.. jag tror att det beror på att jag fastnade ett tag och hamnade fel. har haft många dåliga och mörkare perioder i år och jag måste bryta mej lös. sedan får vi väl se hur mycket av detta man håller haha.. men jag ska göra mitt bästa. har ni några nyårslöften?
dagens planer: vila!

hej på er! sitter och kollar på family guy och är helt slut i kroppen. blev utgång igår med så nu känner jag att mitt huvud och kropp är rätt trött. har precis tagit ett bad med, sjukt skönt! blir bara till att vila upp mej idag, för imorgon blir det brak-kalas för att fira det nya året! :D har egentligen så mycket jag måste fixa innan. men det skjuter jag upp till imorgon för today i don't feel like doing anything, hehe. några bilder från kvällen:
drar till en kompis

ska till en kompis nu. får se vad vi hittar på! :) har varit sjukt bakis hela dagen så känner mej helt seg.. måste ut och hitta på något! är mycket mer svullen om näsan idag också. det kanske inte är så bra att dricka alkohol under läkningen... haha kändes som hela mitt ansikte var uppblåst när jag vaknade imorse.