SVAREN FRÅN FRÅGESTUNDEN DEL 1

vad är anledningen till att du valt att operera dig/förändra ditt utseende? komplex för det första, sedan känner jag att så länge man vill och kan ändra på något man inte är nöjd över när det gäller sej själv och sitt utseende, ska man göra det. man lever bara en gång! klart man inte ska behöva gå runt och vara missnöjd. så länge det inte går till överdrift och man börjar likna något omänskligt tycker jag det är helt okej!

kan inte du berätta hur bröstoprationen gick till? hur stora inlägg har du? gjorde det ont? vart har du snittet? jag la in 350 cc, bakom bröstmuskeln. snittet la dom under bröstet och syns knappt någonting alls nu! ont gjorde det, kunde knappt röra armarna eller överkroppen alls de första dagarna. kändes ungefär som en rejäl sträckning/träningsverk i brösten x 10 haha.. Vad anser dina föräldrar om alla skönhetsingrepp du har gjort? Eller vad sa de, när du berättade att du tänkte operera brösten? dom vill väl helst inte att jag ska genomgå skönhetsoperationer eller ingrepp, men eftersom jag är myndig har dom inte så mycket att säga till om! och jag tror att dom accepterar mina val, så länge jag mår bra :) Har du haft en homosexuell upplevelse? haha onykter är vi alla bisexuella..

är du lycklig? varför/varför inte? egentligen inte. privata anledningar. men just i denna sekund känner jag mej ganska lycklig faktiskt. kanske det är pga min medicin haha... hur klarar du av allt hat? tycker du är grymt stark för typ alla kommentarer är bara avundsjuka och negativa.. man blir väl van antar jag, sorgligt nog. tillslut rinner det liksom bara av. men visst kan jag känna ibland att jag vill söka upp en och annan jävel som kommenterat haha.. dock har jag faktiskt klarat mej undan att få så mycket hatkommentarer om man jämför med andra bloggare.

Varför tog de slut mellan dig och din kille? Är du inte ledsen? :-/ för att han valde något annat framför mej och vårt förhållande. jag orkade inte kämpa förgäves eller leva i en lögn mer, så jag satte stopp. klart jag var/är ledsen att det blev som det blev men vad ska man göra.. jag är värd bättre efter allt jag stått ut med. Vad är din störta rädsla?? :) hajar!! :( Här kommer fem snabba! 1D eller JB? justin bieber alla gånger! sommar eller vinter? sommar, men julafton. morgon eller kväll? kväll dator eller tv? dator sola eller bada? solaJackie

Är du nöjd med din bröststorlek/resultatet efter operationen?Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: