chillkväll ikväll

har laddat upp med tortilla chips, cheddar dipp och south park. blev ingen utgång ikväll, men jag vet att alla vänner hemma i östersund går loss på krogen och firar 100 dagars! hoppas alla har en trevlig lillördag, och att ni är krya imorgon. muahahaha!!
morgondagens planer

har tydligen fullt upp imorgon! på dagen ska jag fixa några saker *hemligt* hehe, och senare vid kl 6 ska jag äntligen fixa mina hemska naglar! känner mej så mycket fräshare när jag har snygga händer, en sån liten sak gör så mycket! :) idag är det ju lillördag också.. vad ska ni göra? jag tror att det blir en rätt lugn kväll för mej ikväll. är inte alls på partyhumör, men vi får se, kanske det ändras? ;)

borde fixa något sånt här kanske...? haha!
underbart vårväder ute!

12 plusgrader i skuggan och superhärligt väder, nu ska jag inte sitta inne längre!
lite nytt i garderoben!

godmorgon! steg precis ur duschen och ska snart göra mej klar för dagen! ska till kontoret ett tag, vet dock inte hur länge jag blir där, sedan får vi se vad som händer! :) tänkte visa några plagg jag köpte häromdagen som jag inte visat er än! bla den blåa tröjan jag hade på mej igår!
kvällen spenderades i trevligt sällskap

har precis suttit med dessie, hennes pojkvän och chrille ute och tagit en drink eller två! trevlig kväll med härligt sällskap! nu blir det väl sängen så man orkar ta sej upp imorgon. godnatt alla bloggläsare ♥