drar hem till wicke

nu drar jag hem till wictoria ett tag. får se vad vi hittar på! hörs senare ♥
sommarminnen

[youtube width="800" height="25"]http://www.youtube.com/watch?v=MmZexg8sxyk&ob=av3e[/youtube]

fan vad less jag är på vintern nu.
shoppingtips! sellbuytrade.se

tänkte tipsa er shoppinggalna läsare om en grym tjänst! ni vet kläderna jag beställde från nelly.com för några dagar sedan? jag beställde kläderna genom en tjänst som heter sellbuytrade, där man får visst många procent tillbaks från varje köp man gör! sedan kan man använda de procenten man får tillbaks till att shoppa ännu mer! bra va!? :) man kan shoppa i butiker som bla nelly, stayhard, bubbleroom, bianco osv. och det är helt gratis att registrera sej, och det kan ni göra HÄR.
myskväll med en fin vän

kom precis hem efter en liten myskväll hos min vän märta med chips, dipp och film. vi kollade på "the runaways" som handlar om ett tjejrockband i slutet av 70-talet och det är massa droger osv inblandat (haha ja, jag verkar ju ha något för dessa missbruksfilmer...) och den var faktiskt bra! nu ska jag lägga mej i sängen och prata lite med philip i telefon innan jag somnar. hörs imorgon, godnatt! ♥

förresten, köp inte dessa chipsen! smakar papper och känns som sten att tugga haha :( helt okej att dränka i dipp dock!
ännu ett paket från modekungen.se

hämtade ut ännu ett paket från underbara modekungen, med denna grymt snygga hoodie! är helt förälskad i den, och dessutom är den hur härlig som helst att ha på sej. har upptäckt att det är sjukt snyggt med lila, haha!