godnatt!

ska kolla något avsnitt av OC nu sedan ska vi gå och lägga oss. flyget går ju som sagt rätt tidigt imorgon! hörs imorgon, godnatt! ♥
nova delai -"Should I"

har ni hört nova delai? hon är en ung tjej från sverige som är sjukt duktig på att sjunga! låten "should i" är hennes nya singel.

[youtube width="700" height="400"]http://www.youtube.com/watch?v=fK0fyMoR-Ag&feature=player_embedded[/youtube]
stockholm imorgon!

har precis packat, för imorgon åker jag till stockholm med pojkvännen! ska ju bla vara med och fira dessie som fyller 18!! blir nog sjukt skoj! :D flyget går vid 10 imorgon så vi kommer ju vara framme väldigt tidigt, men det är ju skönt så man slipper stressa! blir dock bara ett snabbt besök och åker hem redan på torsdag eftermiddag/kväll.
första gången...

ni vet det tunga paketet jag fick av festival24 för några dagar sedan? det innehöll ju som ni såg på bilderna bland annat massor av olw chips! inte smakat olw:s solos förut men dom var riktigt goda, så värt att släpa på det stora paketet hehe ;) det var verkligen supertungt som ni kanske såg. men ni borde smaka! för mig var det i varje fall första gången. perfekt till min och pojkvännens myskvällar då vi slipper springa och köpa massa snacks själva! men ja, finns ju en första gång för allt! som lite viktigare saker också ;) titta på den HÄR sjukt roliga videon där folk berättar om sin "första gång". riktigt kul! :)
testade ready-to-go wax strips från veet

har faktiskt aldrig vaxat mina ben förr. har alltid rakat eller använt epilator, men aldrig vanliga vaxremsor. men jag testade detta igår! köpte wax strips från veet som redan var klara att använda. man ska ta en remsa, värma den mellan händerna, dra isär, placera och sedan rycka! väldigt enkelt och smidigt. dock tycker jag inte alls att det funkade bra. det enda som hände var att det blev sjukt kletigt överallt och nästan inget hår försvann... så jag återgår till epilator och rakhyvel! dock skoj att få testa något nytt, trots att jag är missnöjd. har någon utav er läsare testat detta vaxet? hur funkade det på er?