testade ready-to-go wax strips från veet

har faktiskt aldrig vaxat mina ben förr. har alltid rakat eller använt epilator, men aldrig vanliga vaxremsor. men jag testade detta igår! köpte wax strips från veet som redan var klara att använda. man ska ta en remsa, värma den mellan händerna, dra isär, placera och sedan rycka! väldigt enkelt och smidigt. dock tycker jag inte alls att det funkade bra. det enda som hände var att det blev sjukt kletigt överallt och nästan inget hår försvann... så jag återgår till epilator och rakhyvel! dock skoj att få testa något nytt, trots att jag är missnöjd. har någon utav er läsare testat detta vaxet? hur funkade det på er?aniiiii

Blev exakt likadant för mig också. Besviken man blev! :(

Elsa

Man måste ha ganska mycket hår på benen vad jag vet, har aldrig funkat för mig när det bara är lite stubb.. kanske berodde på det? Vet ju inte hur du hade det men.. :)

julia

http://www.tradera.com/cremevit-spetsklanning-fran-bikbok--auktion_301742_160516572

Mette

It's so bad.. you get the wax every where!

Hannah

Same here!

Jas

Vaxet funkade inte på mig heller, typ 30% av allt hår försvann och det blev bara kladdigt

mathilda

exakt likadant för mig också!
sjukt dåliga!!

N.B

Men gud jag tycker dom är jätte bra!:O

Sofie

Håret försvann väl, men fick hårsäcksinflammation efter. Förmodligen för jag drog för sakta lr nåt så håren bara gick av.. Kör på rakhyveln ist :)

annayellowbanana

Trist!! :/

Moa

När jag använde det där så ryckte jag bort mitt skin, där jag nu fått ett ärr. Dock inte så synligt, men ändå ;)

Maria

Hej! Jag har oxå testat Veets vax o det var riktigt dåligt. Tror det kan vara märket, ska ge det en chans till o testa ett annat märke.

Elina

Samma sak för mig: Bara något enstaka hårstrå kommer bort (trots att man sparat ut håren LÄNGE!), det växer ut nästan lika snabbt som när man rakar och man blir inte alls "4 veckors hårfri" eller vad det brukar stå... Jag förstår inte hur veet kan gå runt, alla lär ju bara köpa ett paket för att sedan återgå till sin epilator?!

Ida

Den söööööög..

ebba falgen

Tycker dom funkade bra jag! Man måste ha ganska mycket hår för att det ska funka dock, kanske därför det inte gick så bra för dig? Håret växte inte ut på jättelänge och det blev tunnare!

Jannicka

Det hände samma sak för mig och då hade jag låtit håret varit långt ett tag. Det var bara kletigt och det tog länge innan jag fick bort kletet.

sofie

Dem där färdiga grejerna funkar alldrig. Bättre med att köpa varmvax som du värmer i micron!

Camilla

Didn't work for me neither... Just a waste of time and money, plus it was damn hurtful

Mikaela

Funkar superbra på mig, men man måste spara ut en del hår för att det ska funka. Därför använder jag endast detta på vintern typ...

nathalie björklund

Läs detta inlägg som handlar om flyktingar som får graits körkort?!!!
Om de nu vill att alla ska behandlas likadant, varför skall då dem få gratis körtkort när vi får betala?
Läs inlägget här:
http://nathaliebjorklund.myshowroom.se/2012/07/31/flyktingar-far-gratis-korkort/

Stina

Har inte testat det själv, men har gjort det på skoj på min killkompis ben, och då försvann typ allt, så man kanske måste ha mycket hår på benen om det ska funka? Haha :)

emma

man måste ha ca 0,5 cm hår på benen för att de ska gå.
har man de funkar de super bra och håller upp till 2-3 veckor, helt underbar på sommaren att slippa tänka på det!

johanna

samma för mig å, asdåliga. jävla skit det där.

Nellie

Jag "sparade" hår rätt länge, och första rycket blev det kletigt som du sa och då testade jag att värma den mellan händerna mycket noggrannare och längre och sen inte dra för sakta när man rycker bort den, alltså att man velar fram och tillbaka. Utan ryckte bort den snabbt på en gång.Sen så tog jag den där tvättlappen som man ska ta och sen smörjde jag in mig med vanlig lotion. Och då blev det silkeslent och höll rätt länge :)

Alicia

Har också provat dem, fick inte bort något hår alls och då använde jag ALLA vaxremsor. Dock så drogs min hud bort på ett ställe och jag har fortfarande kvar fläcken efter 1 år.. :(

L

Jag har provat dessa tidigare, funkade tyvärr inte på mig heller. Men då fick jag sedan höra att man måste spara ut håret i ca 2 vecor (?!) innan man skulle använda dem för att få något reslultat. Och det hade jag inte gjort. Så vem vet, det kanske funkar om man har lite längre hår på benen!:)

Kram!

frida

den är sjukt dålig!

B E L I N D A

Samma här, typ inget hår försvann!

Johanna

Dem där är ganska dåliga, testa istället paketet från veet som är vinrött inte rosa :) dem funkar mycket bättre och tar bort fler hårstrån..

frida

jag har också testat det, två gånger och det var fruktansvärt dåligt. tänkte att det var jag som gjorde fel först, men när jag testade det andra gången så visade det sig att det var vaxet som var dåligt och inte jag!

Anonym

Man kan inte bara ha några fjun på benen.. då funkar det inte.. å att det blir ketigt på benen är för att du ej har värmt upp ordentligt eller drar för sakta... höhö

m

de funkar inte D: och de är dyra (70 kronor för ingenting?)

Felicia

Det där vaxet använder jag alltid... Funkar helt sjukt bra. Om man gör det bra, så att säga :P Man måste vara noga och göra allt rätt. Kladdigt vet jag väl inte om det blir, det finns ju oljeservetter som följer med som man använder efteråt för att ta bort resterna av vaxet. Mycket bekvämare också, man slipper tänka på att raka sig på 3-4 veckor!!

Alice

Om du vill vaxa benen ska du inte använda färdiga remsor !! Köp vax på burk istället och låt hårstråna bli sesådär 0.5 cm långa, då funkar det :)

emelie

funkar för mig :) men jag kör på först vaxning + lite rakning för extra smooth.
Sen håller det iof inte jättelänge men det blir ingen elak stubb som de gör med rakning :)

Marre

Har också provat dem, de är riktigt dåliga!

Hanna

Jag använde det på min pojkväns rygg för ett tag sedan då han hade förlorat ett vad mot mig, funkade super där. lent och fint!
Dock så var vän de håret lite längre än vad vi tjejer har på benen så det kanske inte fastnar riktigt på oss? iaf om man har tagit bort håret redan för ett tag sen.

Emma

Har också testat, eller bara en gång på benen och det funkade inge vidare. Sen har både jag och min kompis köpt intim vaxet. Det funkar men man måste dra remsan på samma ställe, håren går bort och håller sig borta i en vecka. Men huden blir oroligt känslig dom första dagarna så kanske inte världens smartaste grej att göra varje vecka. Har slutat vaxa nu och använder krämen som tar bort hår istället (kommer inte på vad det heter), den är iaf också från veet.. Dock får man stubb bara efter nån dag.

Elsa

Testade innan jag åkte utomlands nu i sommar, som tur va tog jag med rakhyveln, för det funkade inte ett dugg. Provade även att vaxa bikini linjen med deras små "intimvaxremsor" fick stora blåmärken vid hårsäckarna. Aldrig mera!

Jenni RavUnge Lundberg

jag provade Veet före dom la till dit den där flärppen, Det funkade inte alls för mig.... men trodde jag gjorde nått fel dock. Men det gjorde jag nog inte if det inte funkade för dig oxå ^^  Nån som tycker det funkar elr ha nått tipps? :D

EmmaRundqvist

Jag testade det för bara 2-3 veckor sen. På mig funkade det väldigt bra och jag har inte fått någon ``stubb´´ än! :)

Silverpearls

Jag testade det igår för första gången också, och jag blev också missnöjd, det sög rätt ut sagt. Känner detsamma, det blev också kletigt, inget hår försvann och min hud blev bara irriterad för jag körde så mycket på samma ställe så att håret skulle försvinna.. 90 bortslösade kronor skulle jag säga, kommer nog inte köpa det igen ^^

eira

jag testade det för första gången för några månader sen, och det funkade inte alls bra. precis som för dig så försvann nästan inget hår alls. jag antagligen aldrig köpa det igen!

T

Jag har provat. Ett tips är att klippa itu bitarna så de blir lite mindre, då funkar det super!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: