pizza till frulle

haha det blev pizza till frulle idag. jag och philip kollade på OC och självklart skulle det visas en saftig pizza i rutan så vi inte kunde hålla oss ifrån att själva beställa en varsin. satt riktigt fint! vi har snart redan hunnit kolla klart på första säsongen! ikväll tänkte vi gå på bio, någon som kan tipsa om en bra film vi borde se? har inte ens kollat vilka som går än, men det skulle ju vara bra om ni kunde komma med lite tips! :) nu ska vi återgå till oc kollandet och smälta maten. hörs lite senare!

hahah tror visst att det är någon fler som är sugen...
drar och bättrar på brännan

philip drog precis, och jag ska snart ta en tur till solariet och bättra på brännan lite! testade ju blonderingssprayen imorse och har den har faktiskt gett resultat! min utväxt (typ halva håret) blev lite ljusare, men jag fick många kommentarer om att den inte alls ska vara bra för håret? att man kan tappa hår och att det sliter som tusan.. och det är ju ingen risk man vill ta precis. dock tror jag inte det är någon större risk för mej då jag bara testat den en gång, och bleker nog hellre slingor hos frisören i framtiden! men tack för era kommentarer, ni räddar mitt hår haha! :)

kör på osminkat idag. helt underbart att vakna med snygga och färdigfixade ögonbryn varje morgon efter tatueringen!
blonderingsspray?

hittade denna flaska bland mina hårprodukter.. det är en blonderingsspray som jag köpte för något år sedan. man ska alltså spraya i nytvättat hår och sedan ska håret bli blondare. det ska dessutom vara skonsamt för håret! har aldrig testat den innan, så jag tänkte ta och göra det nu! spännande :) någon av er läsare som testat liknande? har det funkat för er?
laddat upp för filmkväll!

jag och philip har precis varit och handlat massa gott och laddat upp för OC-marathon! haha blir verkligen aldrig less på den serien! har inte gjort något speciellt idag, mest bara tagit det lugnt och varit hemma hos philip ett tag. ganska skön söndag ändå! men nu blir det film hela natten så vi får se om jag bloggar mer idag, annars hörs vi imorgon! kanske jag ska köra en tävling då med? :)
fotoskygg pojkvän

philip sov hos mej inatt och vi vaknade för ett tag sedan. jag har precis duschat och snart ska vi ta en liten promenad till ica sedan får vi se vad vi hittar på. söndag idag, så egentligen orkar man väll inte göra något speciellt, kanske bara blir film-mys? :) vad ska ni läsare hitta på idag? krigade som ett djur för att försöka få en bra bild på honom som jag kan visa er eftersom ni knappt sett honom något i bloggen, men han vägrade.. får vara redo med kameran när han inte är beredd muahah!