blonderingsspray?

hittade denna flaska bland mina hårprodukter.. det är en blonderingsspray som jag köpte för något år sedan. man ska alltså spraya i nytvättat hår och sedan ska håret bli blondare. det ska dessutom vara skonsamt för håret! har aldrig testat den innan, så jag tänkte ta och göra det nu! spännande :) någon av er läsare som testat liknande? har det funkat för er?josefine

Det finns typ inget som sliter så mycket på håret som blonderingsspray gör.
Är försiktig med ditt hår:)

Pernilla

Det fungerar hur bra som helst!! Jag sprayade varje dag (eller varje gång jag var nyduschad iaf) i några veckor och det märktes skillnad! När jag inte var så noga med det ett tag så sprayade jag bara för att kolla, och det märktes dagen efter. Så det rekomenderar jag! :)

johanna

är frisör och det där är det värsta du kan göra mot ditt hår, för det slutar aldrig riktigt blekas, utan ligger och bleks hela tiden, då om du far till frisören och gör en färg/blekning/slingor så kan hela håret gå av,för att rester av den där produkten är kvar i håret!

Erica

Hej! Är frisör och rekommenderar verkligen INTE blonderings-spray!
Det sliter, det sitter alltid kvar i håret och ska du gå till frisören och fixa håret/färgen sen så kan det bli riktigt stora problem. Man vet aldrig hur det kommer reagera nämligen.
Håret kan börja koka, färgen kan bli jätte fel osv. Så använd INTE blonderings-spray!
//erica

Sanne

Verkligen inte att rekommendera, sliter som bara den! Just det märket har jag inte testat, men när jag använde blonderingsspray slets mitt hår något förskräckligt. Bättre att göra slingor! :)

Anonym

Det är väteperoxid i det där som ständigt kommer gå och puttra på ditt hår tills du tvättar ut det. Som om du skulle ha blekning i allt för länge = tillslut bleks det sönder. Nej, på frisörskolan var det typ det första vi fick lära oss att varna om! 7% väteperoxid som det verkar vara är dessutom rätt mycket så jag rekommenderar att inte låta det vara i flera dagar utan skölja ur det efter nån timme, speciellt så solarium och solen gör att det tar ännu hårdare. Helst av allt borde du inte alls använda det.

Mia - bloggkommentatorerna

Har inte provat just det märket, men andra märken och det funkar skitbra, men jag har alltid hört tvärtom, att det ska slita enormt på håret. Sen är det en nackdel att man inte ska spraya på hår som tidigare blekts eller tonats, för det har man ju ofta gjort tidigare. Och så ska man inte bleka håret efteråt, vilket ju betyder att man bör vänta i något/några år innan man gör slingor igen. Fast det har jag gjort och mitt hår tog ingen skada.

Malin - Q r i s t a a l l ♥

Det där blev döden för mitt hår. Bara så du vet! Rekommenderar dig inte att använda det.

Emelie Andersson

Finns inget värre mot håret som blonderingsspray. Jag utbildar mig till frisör & mina lärare har verkligen varnat oss för det där. Det går aldrig ur håret, utan fortsätter bara att bleka och till slut så går håret av. Så använd absolut inte det där om du vill ha hår kvar!

Frida

Läser till frisör och detta är inget bra sätt att bleka sitt hår på!! Var rädd om ditt hår! :)

Linn

Sprayet slutar aldrig att verka i håret, utan måste växlas ut när man väl sprayat i det. Jag tyckte det var skitsmart och blev en riktigt fin färg tills jag åkte till Thailand under en längre tid och allt mitt hår gick sönder som smulor. Sprayet sliter något enormt på håret och när det sedan utsattes för den thailändska solen så höll det inte. Var försiktig med ditt hår, blonderingsspray är det värsta du kan göra just eftersom det aldrig slutar verka.

timnaaaaaaaaaaaaaa

heheh tjOO ;pPpPpPp
den funkar faktiskt fett bra! :)

Gina

Min syrras hår ramla av av exakt den där sprayen...var försiktig!

Sofia

Anvand den fran John Frieda istallet om du ska gora det.

Miss Dior

Följ mitt liv som Miss Dior.
Hos mig kan du läsa om mig och min vardag, alla djur, en egen stil - tips. Tatueringar och piercingar.
Självklart finns det både bilder och videos
Men det viktigaste av allt - min kamp mot det sjuka kroppsidealet!
http://tilldetsistahjartslaget.blogspot.com/

- EFTER ATT HA MEDVERKAT I PAOW'S BLOGG
- BILDER FRÅN VATTENKRIGET JAG DELTOG I TILLSAMMANS MED BB-DELTAGARNA!

Michelle

Det funkar absolut! Men överanvänd det inte, min kompis tappade stora toffsar av hår för det blev så slitet. Så var försiktig ja! Tror dom har slutat sälja det nu, för jag hade också ett sånt för 1 år sen, men hittar inget, bara "mousse", kan vara för bieffekterna. Men det funkar!

Lisa

Förstör håret totalt, mitt hår är fortfarande förstört!

Anonym

http://alexandrasmode.com/2010/august/s-som-i-sprayblond.html#comment

carro

testa och säg sen om de funkade och om de slet mycket på håret!:)

Matilda

vart har du köpt den?:)
och vet du om håret kan bli orange eller gult som det kan bli om man bleker håret hemma?:)

Anonym

Jag har använt schwarskopfs blond spray och den är toppen! bleker 1-4 nyanser ungefär, blir verkligen ett naturligt resultat! :) rekommenderas!!

fanny

jag använde det förr när jag va blond, de fungerade. Ett tips är att sitta i solen eller ha det under en badmössa eller påse! :)

linnea

funkade den?

Hanna - Utanlikhet.

ANVÄND INTE! Jag hade blondspray ett tag (dock inte samma som det du har ovan) och jag slet av ALLT mitt hår och var tvungen att klippa pojkfrisyr. Det var då fan inte kul alls :(

Olivia

ANVÄND INTE DEN DÄR! Hade den i flera år = håret blev helt förstört. Blonderingsspray är typ det värsta som finns för håret. Just sayin'

Daniela

Det är inte bra. Sliter på håret och vissa typer sv blonderingsspray kan reagera på olika sätt sedan när du färgar håret. :)

MANDOSA - Kläder Bilder Musik

har testat en liknande, för flera år sen, och min fungerade riktigt bra! Ska köpa igen och göra om nu när våren och sommaren är på omgång, så fint med lite ljusa slingor om inte annat :)

mirella

Funkar jätte bra men det totalförstör håret, ditt pigment i håret förstörs. Min kompis ville färga håret mörkt efter ha använt de länge. Men frisören sa att de inte skulle bli bra eftersom hon hade förstört pigmentet i håret. Rekomenderar inte! :)

Nadja

Har hört att det inte ska vara bra att använda sånt då det inte slutar verka i håret och därmed sliter oerhört mycket. Har själv aldrig testat!

emelie

Det är bullshit och du borde slänga den, det kan bli en reaktion som kan göra så att du tappar mycket hår.
Jag går frisör o råder dig verkligen inte att använda det!

lina

Anväder den från John Frieda just nu istället! Har använt den sedan i november. Funkar mycket bättre!

Anonym

Jag har inte provat den där sprayen men har använt John Friedas blondspray och den funkar definitivt. Den använder man tillsammans med värme för att håret ska bli ljusare. Den stora faran med att använda såna här sprayer är att man inte kan göra någon behandling på håret efter att man använt sprayet för då kan det blir helt förstört. Jag menar att man inte kan bleka håret eller färga det som vanligt efter man använt sprayen utan man måste vänta kanske någon månad innan man kan färga det som vanligt sen. Men rådfråga alltid frisören innan färgning! Jag har inte vågat färga mitt hår sen jag började använda blondsprayen men det funkar bra på mitt hår så jag fortsätter med det. Sparar en massa pengar på att slippa färga hos frisören!

sofia

hej!

underbar blogg.
ville bara säga att jag pluggar till frisör, och såna sprayer är det värsta som finns för håret. det förstör håret mer än blekning, tyvärr..

josefin

kan rekommendera att inte använda den för ofta, min väns hår gick av!!

Lotta

Skriv om det fungerar sen! :D

Olivia

Jag älskar den! Funkar bäst på sommaren eller utomlands när solen är stark, använde den under tre veckor i Malta och mitt hår gick från typ rågblondt till nästan helt vitt utan att ens bli slitet! Så den rekommenderar jag varmt dock använder jag mig av en från John freida just nu som reagerar på värme och därför bara behöver en fön/plattång och inte stark sol och bleker håret betydligt fortare en eorol. Den från John freida sliter dock aningen mer, eorol är förmodligen den mest skonsamma sprayen du kan hitta.

Caroline

Hej! Går tredje året på frisör linjen och jag rekommenderar verkligen inte denna blonderingspray. Inte alls skonsamt för håret då det aldrig slutar blekas. Du som ville spara ut ditt egna hår ska inte utsätta det för denna spray. :)

Lisa

Grejen är att det slutar aldrig blekas förrän du sköljer ut det. Så det är inte alls bra för håret.. :P

Älskar din blogg Isabelle! :)

Kram!

Cilla

Håller med dom flesta.
Är också frisör och rekommenderar att inte använda sprayen.
Det är sant som alla andra säger att den sliter så otrolig mycket och att oavsett hur mycket du än tvättar och försöker få bort det så försvinner det inte, det fortsätter att blekas. Man måste sätta i efterbehandling för att det ska sluta blekas.
Gå och gör snygga slingor istället! :)

Elin

Det är inte alls bra för håret? Spelar ingen roll om du har använde det sliter sönder håret. Blekningen slutar inte att bleka även om man har duschat.. Använde de för ungefär 2 år sen till utväxten. Det gick av och blev som en sliten "bulle". Jag har väldigt starkt hår så det har växt ut nu men det är förtagande lite kortare.. Använd det inte.. =)

Ahline

Jag har testat det där, men det slutar aldrig bleka håret. utan det växer ''ut'' så att säga. min frisör gjorde inte ordning mitt hår, för om man sedan färgar det/slingar hos frisören så kan allt hår frissa upp sig och gå sönder :s

Linnea

Jag testade det och det funkade jätte bra! Man såg verkligen skillnad på förre och efter. :)

Melinda

Vill du ha håret kvar så ska du inte använda det, pratade med min frisör och hon sa att håret går av om man använder det. Så vet inte om det är värt att testa.

Moa

Jag går frisör på gymnasiet och bland det första våra lärare varnade oss för var blonderingsspray. Eftersom att det aldrig slutar oxidera (verka) så sliter det otroligt otroligt mycket på håret!

Nathalie

Blonderingsspray är jätte dåligt för håret. Det är nog det värsta du kan utsätta ditt hår för. så skulle inte rekommendera det:)

Johanna

Skulle också gärna prova, men vet inte hur mitt hår kommer reagera på det? Vill asgärna bleka mitt hår..Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: