bilder från down town idag

här kommer några bilder från när vi var i down town! vi gick mest runt och bara kollade lite i butiker, blev alltså ingen shopping idag. sedan gick vi och käkade och rökte vattenpipa! jättemysigt! :) nu ska vi dra och träffa en kompis från sverige uppe i bergen. hörs senare! hur har ni det hemma i sverige? :)
lägger upp mer bilder snart!

blev inget nagelfix idag. tar det troligtvis imorgon istället! hämtade bilen istället och åkte runt lite! var i down town också och kollade. måste dit och shoppa någon dag! blev kär i alla väskor och skor man såg haha.. ska ladda in fler bilder från idag snart och lägger upp om ett tag! :)

vår feta range rover sport hehe ;)
första dagen i libanon!

hej på er! :) sorry för att jag inte bloggade igår som jag sa. var ute och gled hela kvällen när vi kom fram och kikade runt lite. sedan åkte vi hem och däckade allihopa! det är sjukt fint här! men jag har bara sett hur det ser ut på kvällen/natten än så länge. blir spännande att gå i stan osv idag! :) snart ska jag och diana gå och fixa naglarna. hörs efter det! :) här är några bilder från igår!

tjarå kylan! på planet från arlanda bytte kläder och snyggade till oss lite snabbt när vi kom fram
på arlanda och väntar på flyget till libanon

är på arlanda just nu och väntar på vårt flyg till libanon! shoppar taxfree och går runt och luktar som justin biebers flickvän hihi :) kommer nog inte kunna blogga mer förrän ikväll när vi kommer fram till beirut, eftersom vi kommer flyga hela eftermiddagen/kvällen. men vi hörs när jag kommer fram! ha det bra i kalla vintersverige muahahah! <3 20121129-131605.jpgså typiskt att man ska få hem snygga BH:ar just när dom inte längre passar haha...

hämtade precis ut ett paket som jag fått från hong kong! haha gissa om jag var snopen och nyfiken på vad jag fått enda därifrån.. men det är tydligen från modekungen.se's huvudkontor! fick hem denna supersnygga BH, som tyvärr inte passar efter min bröstoperation.. kanske jag ska lotta ut den i bloggen istället? eller ge bort till en vän? :) vad tycker ni?