utgång!

nu är jag redo för utgång! ska till en kompis först på förfest, sedan blir det krogeN! :)
nytt i garderoben och smyckeskrinet!

håller på att fixa till mej lite inför kvällens festligheter! ;) ska ha på mej något av de nya plaggen jag köpte idag tänkte jag! köpte en blus, en kofta/jacka, ett linne(?) och smycken! kan ju tyvärr inte visa er vad jag köpte till syrran, men det kanske ni får se imorgon istället!
har köpt födelsedagspresenter till syrran

hej på er! allt bra? :) jag sitter just nu i bilen påväg hem från stan. har sprungit runt hela dagen med mamma och handlat födesledagspresenter till syrran som fyller år imorgon! :) köpte även några presenter till mej själv hehe ;) visar när jag kommer hem!

20121031-174225.jpghårtips! snabba vågor

tänkte ge er ett tips för att fixa snabba vågor i håret! gör flätor i håret och dra sedan med plattången över dom! ju större flätor, desto större vågor! riktigt smart tips om man är lat och och inte orkar stå med något verktyg, eller om man helt enkelt inte har någon lock/våg tång att använda! ;)
nytt nagellack!

hej på er! kom precis hem från stan. köpte lösögonfransar (nr 116) och ett nytt nagellack. älskar OPI's nagellack, de har sjukt snygga färger och det håller hur länge som helst! :) köpte ett persikofärgat lack denna gång.