på arlanda

bestämde mej för att åka hem idag! så nu sitter jag på arlanda och käkar glass i väntan på mitt flyg till östersund. har ju varit i sthlm i över en vecka och saknar faktiskt mycket där hemma. borta bra, men hemma bäst som man brukar säga :) valborgsfirande ikväll eller? skulle tro det haha ;) hörs i östersund! love ❤️

20130430-173246.jpg
mitt hår FÖRE/EFTER!!

blev ju en snabbis i bobbys salong idag igen för att klippa upp mitt hår/löshår, och nu är det klart! blev sjuuukt snyggt!! här kommer före- och efterbilder på håret. på första bilden har jag mina gamla extensions, och på andra bilden har jag inget löshår i alls, endast mitt egna. och sedan kommer resultatbilden! som sagt kan ni höra av er till 08 40 60 181 om ni är sugna på att komma dit och fixa frillan, eller kika förbi på humlegårdsgatan 11. ni kan gå in på bobbysharstudio.se för att kolla lite priser och sånt!
TÄVLING!! vinn KEDS by Taylor Swift!

längesedan jag körde en tävling va? kände att det var dags nu tillsammans med Stylepit.se ! ni minns att jag skrev lite om KEDS by Taylor Swift för ett tag sedan? (läs det inlägget HÄR). och nu lottar jag ut ett par i strl 37! jag har ju själv ett par som jag använt flitigt de senaste dagarna ;) tycker att de är riktigt fräscha! snyggt med rött till sommaren också. det enda ni behöver göra för att delta är att kommentera detta inlägg med namn + mailadress och skriva att ni är med :) sedan kanske det är bra om ni har strl 37 på fötterna också så att skorna passar haha ;) tävlingen avslutas på fredag. LYCKA TILL!!
hemma från bobbys hårstudio!

kom precis hem från bobbys hårstudio, med ett nytt perfekt barbie hårsvall! var ju tvungen att gå dit som alla andra eftersom jag blivit tipsad om salongen 1000 gånger haha ;) och jag måste tipsa er om hans salong! är verkligen supernöjd! sjukt fin kvalité på löshåret med. bobby har åkt iväg till LA (ni kan ju följa honom på instagram @bobbyoduncu och se vad han har för sej ;)) så hans kollega/högra hand hussein fixade mitt hår idag. han är hur duktig som helst! speciellt på färger/extensions. och han tar även lite billigare priser, så om ni vill ha snyggt och lyxigt hår men för en lite billigare peng så gå till honom! ni kan kika in på bobbysharstudio.se eller ringa 08 40 60 181 för att boka tid/ställa frågor. studion hittar ni på humlegårdsgatan 11. jag tog ut gamla extensions, färgade och slingade mitt hår, och satte i nytt löshår med keratinvax. ska även tillbaks imorgon och få håret klippt och stylat. och hela make overn går på ca 10 000 kr. värt vartenda öre. visar före-/efterbilder imorgon när jag är klar! :) återkommer även med vilka färger jag har på mina extensions då!
margret - thank you very much

kommer ni ihåg den där spårade videon med alla nakna gamlingar? haha.. nu har ju låten fastnat lite på huvudet också .. Margret - Thank you very much