you don't get another chance, life is no nintendo game
fika hos farmor

var precis hemma hos farmor med mamma och syrran och fikade lite. fick även en present och ett kort av henne eftersom jag flyttar innan jag fyller år :) handlade tvättmedel, disktrasor och sånt tråkigt inför flytten också... haha jobbigt att behöva lära sej att ta hand om disk, tvätt, städning och allt sånt själv. kanske man ska bjuda hem mamma en gång i veckan? ;) haha!
flyttkaos

haha så här ser mitt rum ut just nu... helt nedpackat i kartonger och resväskor. håller på att pressa ner det sista jag ska ha med mej till stockholm och imorgon blir det flytt hela dagen! på måndag börjar mitt nya liv ;)
varför får man inte glittra i sverige?

haha något jag stööööör mej så innerligt på är alla svenskar som leker moralkärringar med sina dryga genomskinliga kommentarer, SPECIELLT när det gäller bloggare, kändisar, plastikoperationer, pengar, bantning och såna saker som är såååå känsliga för avundsjuka svennebananer. gräv ner jantelagen och gå och göm er under sängen, eller gör något åt era egna bittra liv. erkänn för dej själv att problemet inte sitter i någon annan du klagar på, utan i DEJ SJÄLV. man ska inte behöva vara en medelmåttig kassörska på ica för att inte vara "fel" i sverige, man kan vara en glittrig prinsessa som vågar leva med. så ryck upp er! som jag tidigare sagt här i bloggen "when you know your are great, you have no need to hate". och nu till dagens stora fråga: varför är det så fel att mobba och klanka ner på personer som många anser vara fula, feta eller konstiga. men heelt okej att kasta skit på de som andra anser vara snygga eller framgångsrika? jag själv som offentlig bloggare har fått stå ut med en hel del kommentarer där folk gör allt för att försöka trycka ner en. och många skulle hellre begå mord än att erkänna att de är avundsjuka i sverige. men så är det nog i de flesta fallen, avundsjuka styr detta landet för mycket! och så länge ordet "avundsjuka" svider i dina ögon och du känner att du behöver försvara det, så är det nog just vad du själv lider av. nu ska det bli skoj att läsa kommentarerna som bekräftar att jag har rätt i detta inlägg ;) shine on, they'll judge you anyway!
Vinn festivalpass värt nästan 10,000kr

nu kan ni vinna festivalbiljetter för nästa års Way Out West, Bråvalla, Hultsfred och Popaganda, allt ni behöver göra är att gå in på http://nyheter24.se/festival24/752171-vinn-festivalpass-for-dig-och-en-van-till-4-festivaler-nasta-sommar och tävla!!