min nyårsoutfit!

hej på er! har stressat hela dagen och fixat inför kvällen. därför har jag inte hunnit blogga.. kommer bli en spårad kväll :D men måste skynda nu så vi hörs senare!

här är min nyårsoutfit:
middag på wokhouse

sitter på woken och käkar middag! är inte så hungrig så tog bara vårrullar. det är första gången jag käkar här faktiskt, jag har annars bara varit här och festat. maten var jätte god! :)

20131230-193413.jpgnyårsplaner?

imorgon är det ju nyår... detta året har gått såå snabbt! 2013 har varit ett bra år och jag har hunnit med mycket. jag gjorde en stor förändring i september och flyttade till stockholm. det är något jag är väldigt glad över, självklart saknar jag östersund ibland men jag kan ju alltid åka dit och hälsa på min familj och vänner!

jag har faktiskt inga speciella planer detta nyår, eller jag och steffi har lite olika alternativ men vi får se vad vi gör! vi tänkte ta kvällen lite som den kommer. det är alldeles för överskattat och brukar inte bli som man tänkt sej ändå. jag har i alla fall nyårsklänningen redo ;)

här är en bild på mej förra nyår! shit vad smal jag var då haha...

 
måndag

hej hej! sitter hemma hois mej med steffi och min vän pontus som kom och hälsade på från östersund igår! :) vi vaknade för typ en timme sedan och ska snart åka in till stan och käka lite och sedan hem till steffi en sväng!

frukost ♥
godmorgon!

sitter och käkar frukost med steffi och david. blir en knäckemacka bara och lite apelsin juice till det. jag har jättesvårt att få i mej något att äta på morgonen.. men frukost är viktigt så försöker få i mig lite i alla fall! det är skönt att denna helgen varit lugn! jag och steffi har hängt med lite kompisar och haft myskvällar osv! inget festande :)

bild på mej och fina david från igår!