"too beautiful to die, too wild to live"

här kommer dagens outfit då! körde på lite sommarkänsla med brillor och inbakad fläta i håret. like it!
freedom inspiration
hoppas snön blåser bort

hej på er! hoppas ni mår bra. jag kom precis hem från en liten biltur med pappa som är sjukskriven hela denna veckan (något med blodtrycket). klart man passar på att utnyttja hans körkort då hehe ;) skämt-o-sido. det stormar som attan ute så jag håller mej helst inne resten av dagen. klart det ska blåsa när det väl är sol ute... alltid något som gör att man vill stanna inomhus. jag tycker att det är på tiden att det blir sommar snart. denna vintern har varit den absolut värsta i mitt liv hittills... behöver lite värme nu!
vi gick vilse någonstans på vägen

2013... kanske vore det bäst om jorden gått under innan detta nya året han börja? andra månaden nu, och allt har redan gått åt helvete. kanske det bara har en tuff start för att man sedan ska lära sej något utav det? eller kanske är det bara ett pissår från helvetet. jag skulle kunna skriva en lång lista på saker som skett, bara de senaste veckorna, som fått mej att tveka på om det ens är värt att stiga upp ur sängen någonsin igen. just nu är det bara lite hopp som får mej att fortsätta andas. om detta är något brutalt sett för gud att lära mej något så tror jag att jag fattat. man vet inte vad man har förrän det är försent va? verkar stämma rätt bra när det väl kommer till kritan. man har inte föralltid på sej, varje dag kan vara den sista. det räcker nu, ge tillbaks mitt liv.
look of today

hej på er! kom just hem igen. har hämtat ut paket och sedan följde jag med pappa och handlade (= massa extra gott hemma hehe ;)), ska se vad jag fått i paketet nu. hoppas det är kläderna jag beställde för ett tag sedan! visar er snart :) så länge slänger jag upp en bild på hur jag ser ut idag.