lite om igårkväll

tänkte berätta lite om igårkväll! skulle ju egentligen följa med dessie till posh eventet, men eftersom jag fixade håret så blev det så sent och stressigt och jag hann inte med det. så jag drog till en kompis och förkrökade runt 9 på kvällen, och sedan drog vi vidare till oxid! träffade bla min vän bingo, sjukt längesedan sist! dessie kom också dit sen med pojkvännen. festade rätt hårt och det är väl därför jag mår som jag gör idag haha.. jag får väl skylla mej själv. men riktigt skoj hade jag iallafall!! :)

jag och bingo! ♥ fina dessie och annie som fyllde år igår! :)
middag på jensen's

hej på er! sitter på jensen's bofhus och käkar middag med en vän. är helt seg och bakis idag och har typ inte orkat göra något alls.. ett under att jag tog mej ut för att äta haha! dock är det sjukt svårt att käka eftersom tungan fortfarande är öm och svullen. men jag får stoppa små bebisbitar i munnen så funkar det! senare blir det nog bara filmmys och vila upp sej så man orkar med helgen också ;)
mitt hår före/efter!

så här blev resultatet på mitt hår! är sjuukt nöjd :D gjorde det lite mörkare istället för ljusare, och körde tydligare slingor. haha mitt hår på "före"-bilden ser fett skabbigt ut.. hade haft uppsatt hår och inte ens borstat det innan bilden togs. löshåret jag använder kommer från märket poze, och det kan ni beställa beautynet.se, eller köpa i salongen! nu ska jag käka lite, sedan blir det utgång ikväll! :) men jag får nog ta det lite lugnt så inte tungan sväller upp mer.
får håret fixat!

sitter på salong hair fashion i södertälje (västa kanalgatan 9) och får mitt hår fixat! ska ta ut mitt gamla löshår, färga och slinga, och sätta i nytt hår! :)

20130130-164604.jpgsitter på möte med min revisor

sitter på clarion sign och ska ha möte med min revisor! är sjukt trött, vaknade för typ en halvtimma sedan haha. har ont i tungan med :( men det är inte så farligt som många skriver faktiskt! kanske det blir värre? kl 2 ska jag till södertälje till min favoritfrisör och få håret helt fixat! vi hörs senare, puss!

20130130-121628.jpg