blonde sisters

hej på er! kom precis hem till mej. jag och philip var i stan en sväng för han skulle köpa en ny parfym! nu har vi parkerat oss i sängen och ska snart slå på en film! tror det blir 21 jump street, en av favoritfilmerna, haha sjukt rolig! ni får en bild från gårdagen på mej och min (numera blonda) syster så länge! ;)
new perfume

köpte en ny parfym igår, och den luktar sååå gott! ny favorit, helt klart ;) man fick även med ett nagellack på köpet!
good girls are just bad girls that never got caught
tips! blueillume's tandblekning

har tipsat om denna produkten förr, men den är värd att tipsas om igen! är sjukt nöjd med blueillume's tandblekning! blekningen är ett skum som man borstar med som en vanlig tandkräm i några minuter tillsammans med deras blå ljus tandborste. jag märkte skillnad direkt! :) så smidigt också eftersom att borsta tänderna är en daglig rutin och man slipper sitta med massa tandskenor och klet i munnen i flera timmar. ni borde verkligen testa detta! ni kan läsa mer eller beställa produkten HÄR.
flytt till stockholm om en månad!

godmorgon! jag har precis skrivit på lite papper, och om en månad blir det flytt till stockholm!! som ni kanske redan vet bor min brorsa där, och han flyttar till malta nästa månad och då ska jag få hyra hans lägenhet. äntligen! har ju länge velat flytta till stockholm, men alltid har det varit något som fått mej att stanna kvar i östersund. men nu finns det absolut inget kvar här för mej, så jag tar med mej pojkvännen och mina andra ägodelar och drar ;)