grillning och mys vid storsjön!

hej på er! har precis varit vid storsjön hos min brors flickväns familj och käkat lite! dom har en stuga där och det var supermysigt! min bror och hans tjej åkte hit från stockholm igår för att kolla på fotbollsmatchen mellan öfk - hammarby och åker hem idag, så vi passade på att ses lite idag och grilla! :)

brorsan till höger!
dagens outfit!

sådär ja! då har man ryckt upp sej lite haha. har just fixat mej, och ska till bussen nu. slänger upp en outfitbild trots att jag har väldigt trista och enkla kläder idag ;) puss!
film med syrran!

sitter och dricker varma koppen och kollar på film med syrran! :) vi kollar på "spirited away", sjukt skum men bra tecknad film! känns typ som söndag idag, orkar inte göra någonting! tror dock jag ska till philip en sväng senare :) får se när jag orkar hoppa in i duschen och vakna till riktigt haha.. aja, vi hörs lite senare!
fråga mej på ask!!

har någon timme över som behöver dödas... ställ frågor till min ask.fm så länge!! :D http://ask.fm/realisabellestromberg
hos minälskling och äter vattenmelon

hej bloggen! har precis åkt en sväng med pappa och handlat lite. handlade bla vattenmelon som jag tog med till philip och nu sitter vi och smaskar i oss framför OC! ser att det mesta med bloggen är fixat nu med, skönt! :D